icon

Prečo náhle klesla vaša bazálna teplota?

lilianasamuel
28. mar 2025

Prosím poraďte, meriame prvý mesiac. Ďakujem pekne.

Prečo náhle klesla vaša bazálna teplota?
Strana
z2
bluka2
1. apr 2025

Teraz uz som si ani nie uplne ista, ake to vlastne bolo dnes rano. Zajtra uz ani netestujem, pockam ci menstruacia v stvrtok pride alebo nie, ci teplota klesne alebo nie

lilianasamuel
autor
1. apr 2025

@bluka2 no popravde ten hlien neviem ani dobre odsledovať, tak je možné že to nebude úplne presne vyznačené. Cykly mávam okolo tých 34 dní ale je to také, že nie úplne pravidelne. Čo mám dcéru tak tam mi posúvali termín pôrodu až o tri týždne neskôr to doteraz nechápem ale vtedy som nemerala. Ten test vyzerá nádejne niečo tam vidím ☺️

lilianasamuel
autor
1. apr 2025

@bluka2 mne sa zdá že tam niečo slabucke je vidieť ale možno len fotka to skresluje

bluka2
1. apr 2025

@lilianasamuel ak budeš 14 dpo a teplota stále hore, myslím, že to znamená veľkú šancu, že to vyšlo

bluka2
1. apr 2025

@lilianasamuel bolo to tam aj naozaj 🙃 škoda, že dnes nie silnejšie

lilianasamuel
autor
1. apr 2025

@bluka2 tak držím palce ☺️

basska_b
1. apr 2025

@lilianasamuel Noo, to som zvedava veru aj ja. Uz sa poznas, ze mavas neskor ovulaciu - kludne to tak mohlo byt aj tentokrat 😉

lilianasamuel
autor
3. apr 2025
bluka2
3. apr 2025

@lilianasamuel ahoj, ako pokracujes?

lilianasamuel
autor
3. apr 2025

@bluka2 zatiaľ takto

lilianasamuel
autor
3. apr 2025

@bluka2 ale mám už PMS a nejak ma bolí podbrušku podľa mňa z toho nič nebude

lilianasamuel
autor
3. apr 2025

inak prosím ťa nevieš čo znamená to luateal line ? A prečo niekto má tie viery ovulaciu vyznačenú prerušovane a niekto plnou čiarou ?
@bluka2

nevenka
3. apr 2025

@lilianasamuel ja mam teraz s detmi (jedno vstava v noci, chodim neskoro spat, rano meriam okolo 6 az pol 7, ale tak, ze v sede nakojim a potom, takze od veci)...🤪
No a jedno dieta mam navzdory vsetkemu a teplota ani nic neukazala, ani ovu test pozitivny, hlien uplne nijaky (slaby) a tresk, podarilo sa. Takze nikdy nevies..drzim palce.

nevenka
3. apr 2025

@lilianasamuel to prerusovane som mala vtedy, ked to bolo nejednoznacne z teplot a inych priznakov.

nevenka
3. apr 2025

@lilianasamuel ale kludne moze byt, ja som vzdy mala riadne bolesti ako na menzes.

lilianasamuel
autor
3. apr 2025

@nevenka mám doma ešte jeden test ale stále som netestovala nejak to odkladám. Kedy by to už mohlo byť také jednoznačné na teste ? Koľko ešte čakať ? Teraz som zmätená lebo neviem či tá ovulácia bola ako je vyznačená 19DC alebo až 25DC keď bol ten výrazný pokles

nevenka
3. apr 2025

@lilianasamuel netusim veru. Ja som si z Ali nakupila, lebo som bola maniak na testovanie a skusala som. 10 dpo nic a 11 dpo uz bola druha ciarka. Takto exaktne to viem.len pri jednom dietati, bolo to 13 dni po sexe.

bluka2
3. apr 2025

@lilianasamuel ja myslim, ze zo zajtrajsieho ranneho mocu dostanes spolahlivy vysledok. Mas citlivy test 10miu/ml?
Ja testujem takymi. Potom su aj tie 25 miu/ml, menej citlive a takym o 1-2 dni neskor spolahlivo zachytis.

bluka2
3. apr 2025

Ta prerusovana ciera je, ked si zadala data, ktore di trochu akoby odporuju, takze to nie je uplne na 100% iste, ze ovulacia bola vtedy, je to viac taky odhad

bluka2
3. apr 2025

Luteal line je priemer tvojich teplot v letealnej faze

lilianasamuel
autor
5. apr 2025

@bluka2 Ahoj. Ako pokračujes? Ja nič test dnes ráno negatívny a už aj teplota pomaly klesá 😔 nič z toho nebude dnes mám taký smutný deň.

bluka2
5. apr 2025

@lilianasamuel ja podobne, dnes 2. cyklu. Prišla ale nejaká úľava, moje také horšie dni boli včera a predvčerom, ale už prišla s menštruáciou aj pohodicka a aj nova nádej. Drž sa

lilianasamuel
autor
5. apr 2025

@bluka2 aj ja už by som najradšej začala nový cyklus musím počkať. To ti verím musíme mať nádej aj keď dnes som dosť sklamaná. Držím aj tebe palce a ozvi sa ako pokračujes 🙂

Strana
z2