Prečo sa po sexe neudržia spermie vo mne, ale idú von?
Ahoojte .. rada by som sa vas opytala preco kazdykrat po sexe mi partnerove semeno vytecie von ?stale sexujeme da to do mna a vzdy to vytecie.. chceli by sme mat uz babetko ale uz sa to pokusame dobry rok .meska mi aj menstruacia ale nejsom si ista ci som v tom lebo pred nesiacom sme spartnerom mali sex dal to do mna a cakala som 2tyzdne ci otehotniem .. bohuzial nie ☹ .. kupila som si test ked my meskala menstruacia .. a ukazalo mi len jednu ciarku .. Dakujem za rychle odpovede 🙂 ☹
Bože baby,priala by som vám ten pocit,aký musí mat slečna alebo pani čo dávala otázku pri čítaní niektorých vašich blbých odpovedí.Ved sa skuste aspon trochu vcítit do jej situácie a normálne jej poradit.a ked jej neviete poradit,tak aspon nepíšte blbé komentáre.Ja mám tiež taký istý problém a predstavte si,že ani moja lekárka mi na to nevedela dat jasnu odpoved,že prečo to tak je.
skús ich prehĺtať, vtedy určite neujdú von 😀 😀 😀
ahoj, neviem ci ine radili, ale babska rada je ze si hned vylozit nozky tak aby nevytieklo 🙂) skusila si?
To sa mi azda sníva :D
myslim ze problem bude v niecom inom ja mam rovnaky problem a uz cakam druhe babo len sa treba snazit a hlavne ako tu odznelo vzdy si trochu polezat a podlozit vankus pod zadok..drzim palce pa
kedze sa da otehotniet aj pri sexe "nastojaka" niekde vzadu za diskotekou, tak to, ze si doteraz neotehotnela, zrejme nebude tym, ze to z teba vzdy vytecie... zdrava spermijka ma chvostik, takze doplava tam, kam treba, aj bez toho, aby si robila stojky.....
Tak sú naivní ľudia...
Tu už nepomôže nič len betón :D
Mila slecna.... toto myslus vazne ?? 😀 neviem noo... ja osobne odporucam navstivit odbornika 😀 a babo si naozaj nerob.... :D
Skus ho prehltnut..vtedy urcite z teba nevytecie...neverim ze takuto sprostost moze niektora napisat..
velice velice zaujimava otazka 🙂 .....inak ak tu hodinku s nohami hore nevydrzis, bude dobre ked ti ich partner bude drzat 🙂 😉 😀
ja odporúčam zatiaľ len tekvicové alebo slnečnicové semienka🙂
Neviem, prečo tu holku tak odsudzujete.. Keby nemala mat každá sprostá baba decko, tak ludstvo vymrie! (Tým som nemyslela, že autorka je sprostá, mala len hlupu otázku, ale to mala určite každá z vás niekedy)...
Dobra rada, ale semienka by sa z nej mohli vysypat... ale za skusku to stoji 😉
Viete, znie to smiešne, ale naozaj ľudia sú všelijakí, hoci o autorke si myslim, že si skor robila srandu ako chcela naozaj diskutovat. Ja som ale mala pred rokmi znamu, ktorá ked mala po dvadsiatke a mala zrejme prveho vážneho partnera, tak stale po sexe skakala , aby z nej všetko vytieklo. Naozaj verila, že je to dobrý sposob proti otehotneniu. Takže naozaj , hocikto môže mať sex a deti, hoci rozumu vela nepobral.
skús sex od zadu ...najväčšia pravdepodobnosť otehotnenia 😉
inak nasmiala som sa jak hovado 😀 😀
Ja mám zas opačný problém 🙂 teda, nemôžem to nazývať problémom, ale zo mňa zase po sexe nevyťečie nič 🙂 maximálne za kvapku 🙂
Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.
TOTO su fakt otazky debilnych ludi..preco semeno vyteka ?? no lebo existuje gravitacia... dokonca aj vo vesmire kde nie je gravitacia by semeno opustilo tvoju strbinu... sakra radsej studuj ako trtkaj...
Je smutne, ako ludia vedia hned niekoho odsudit. :( Ludia, nikdy v zivote ste sa nespytali ziadnu hlupsiu otazku? Hrozne... a len sa do chuderky navazate.
Anonymka, asi to uz cele nie je aktualne, ale skus po milovani trosku este polezat.
pre boha ludia vy ste normalny? slecny,a mlade pani na co sa tu hrate? kto ste ze sudite? sa mozete hambit. slecna ci pani polozila otazku, ked jej neviete poradit tak ju nesudte. to ze nema informacie nemusi znamenat ze by sa o dietatko nedokazala postarat. ste trapne a ubohe lutujem vase deti
cest vynimkam ktore sa postavili na stranu pani ktora polozila otazku
Gravitacia nepusti 🙂
Joj ale ste sproste tie ci tu pisete smiešne komentáre, inteligencia fakt....
Ahojte ja mám presne taký istý problém. Potom sa bojím či môžem byť tehotná. Ale ja verím tomu,že áno len som chcela mať istotu či to nevadí,keď niektoré spermie zo mňa vytečú. Prosím Vás pďajte mi nato nejaké odpovede a tí čo ma chcú strápniť alebo niečo iné tak sem radšej nič nepíšte. Dovidenia.
Po koľkých dňoch si mám spraviť tehotenski test
@radkagasparova ak bola ovulacia, tak po 10 - 12 dnoch
@enusamt ja mám mať menštruáciu len o mesiac a kedi že si urobím po 5 dňoch od stiku
@radkagasparova kdeze.. nie je sanca

táto stránka už nemá úroveň,takéto niečo by mali zablokovať, to sa už človeku rozum zastaví čo sem dávajú za hlúpe otázky 😠