icon

Pred rokom som potratila a odvtedy sa mi nedarí otehotnieť

dankaknollova
12. máj 2018
Strana
z2
dankaknollova
autor
12. máj 2018

Dobrý den minulý rok som potratila a od vtedy sa mi nedaří otěhotnět

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Gynekolog povedal ze mam vsetko pořádku ale nieco musí být natom ked nemozu otěhotnět

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova ake vyšetrenia mate za sebou?

dadus_ka
12. máj 2018

@dankaknollova a muzov spermiogram je tiez v poriadku?

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Tak vyšetření mám za sebou chlap má dobré spermie on nebol na vyšetření

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova mas aj hormonalny profil,
folikulimetriu, reproimunologicke, endokrinoligicke, hematologicke a geneticke vysetrenie?
Ci Ta len gynekolig pozrel a nic viac?

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Iba mi zovral vyter a pozrel ma cez ten pocitac

dankaknollova
autor
12. máj 2018

A dal mi tablety inofolic

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Nevím proč mi teče z laveho prsa nieco biele

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova navstiv opat svojho gynekologa a povedz mu o svojich problemoch. Ak Ti nevezme ani krv, zmen lekara.

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Dobrý aco mi zisti na krvi

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Ani mi nepocedal jak mám brát inofolic každý měsíc či aj pauza ma byť

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova zisti Ti, ci mas v poriadku hormony. Ovulaciu mas?

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Tak menstruaciu mám furt inak raz 9, 10 a teď ze 15

lolita555
12. máj 2018

Prve dieta sme mali v pohode druhe nie a nie rok a pol.mam uzasnu gynekologicku.zistila mi ze sice mrchu mam ale vobec sa mi netvorili vajicka.velmi vela testou spravila.dala mi liecbu mesiac som brala tabletky a uz som v 8 tyzdni.takze je to vela aj o lekarovi

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@lolita555 ale mně liecbu nedal Iba inofolic lenze já nevím jak to mám brát či aj pauza ma byť

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Já mám mentruacni kalendář vždy mito vychadza ovulacia a hormony by mala mat dobrý

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@catherinah ovulaciu mam

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova mas to odsledovane lekarom, ci si len myslus ze mas? Tvoj lekar to odflakol, chod tam este raz, nech Ti porobi vyšetrenia

catherinah
12. máj 2018

@dankaknollova to, ze mas menzes podla kalendara vobec neznamena, ze je vsetko OK.

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@catherinah co jak on mi zisti vis já sa moc vtom nevyznám

topasitta
12. máj 2018

@dankaknollova ta biela tekutina z prsnika moze byt kvoli zvysenemu prolaktinu, a ten blokuje ovulaciu. Daj si skontrolovat krv. Prolaktin znizuje vitex jahnaci, je dostupny v tabletkach.

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Vím vždy mám Biely vytok

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Dobrý musím počkat má dovolenou a pak sa objednat a povedal mi ze mam přestat fajciy ze to škodí vaječníkum

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@topasitta Dobrý musím počkat má dovolenou a pak sa objednat a povedal mi ze mam přestat fajciy ze to škodí vaječníkum

lolita555
12. máj 2018

@dankaknollova urcite neber tabletky ked nevies ako na to mas doktora aby ta pouzil.ja som dokonca musela jest v urcitu hodinu a dni kedy ano kedy nie .ked budes brat a hala bala mozes si to zas iba pekne rozhadzat cyklus myslim.to ze mas menzes vobec neznamena ze si v poriadku.ako vies ze ma manzel spermie ok?ked lekar vam nic nerobil????vies ze si uz raz otehotnela je ok ale v dnesnej dobe za 3 mesiace mozes mat nieco blbo ale manzel zle spermose.ak chces dieta daj si spravit vysetrenia poriadne

dankaknollova
autor
12. máj 2018

@lolita555 zobral mi len vyter a Iba pozrel či mám všechno ok

lolita555
12. máj 2018

@dankaknollova no tak neviem mna pozerala presne pocas plodnych dni a povedala ze by som mala mat vajicka nemala som nic.a krv mi vzala na testy kde sa to neskor potvrdilo.inak ak si teda myslis ze si s muzom ok neskusala si ovulacny kalendar???

dankaknollova
autor
12. máj 2018

Neskusala

topasitta
12. máj 2018

Veru, akoze vravi @lolita555 nenechaj sa odbit, a slusne poziadaj o kompletne vysetrenia.

Strana
z2