icon

Predmenštruačné krvácanie po styku. Čo s tým?

sandrita124
12. okt 2017

Ahojte damy,

Prosim poraďte mi co s tym a preco to moze byt?deje sa to uz dlho mozno aj viac ako rok ale viac si to zacinam uvedomovať a mat obavy.antikoncepciu som vysadila pred viac ako 2 rokmi a od minulého roku od jula sa s drahym snazime o babo.s tym ze vzdy par dni pred menzesom ked mame po milovani tak zo mna ide taky jemne krvavy vytok a ostane len na plachte hnedkastokrvavy je to čudne a dost mi to vadi mat furt spinavu bielizeň.inak ma nic neboli ani potom nekrvacam.tento mi gynekológ robil vyšetrenie aj cyto,dokonca chodime do CAR kde mam vsetko ok,cize podla lekarov som uplne zdrava.tak co to moze byt?som zufala.mate s tymi skusenosti?

emi16
12. okt 2017

A co chrbat?
Ja mam skoliozu a tiez som mala jeden cas ten problem.
Zevraj vznikaju tlaky na vajecniky a stavce, preto to krvacanie

nell77
12. okt 2017

Ano mam aj ja..tiez som to riesila s gyn a ked ine testy negativne tak je to o.k...vraj normalne..pred menzesom uz organizmus nachylnejsi na krvacanie..😉

sandrahi
12. okt 2017

tak pokial sa ti to stava iba pred menstruaciou a vysetrenia mas vsetky v poriadku tak to moze byt iba tym, ze pred menstruaciou mas uz vsetko viac prekrvene, citlivejsie tak mozno staci, ze ta len trosku pri styku podrazdi a pusti sa ti trochu krvy

montemotherone
12. okt 2017

2-3 dni pred menštruáciou je spinenie normálne aj bez styku

sandrita124
autor
12. okt 2017

@emi16 fuuu tak to by mi veru vobec nenapadlo ze by to mohlo mat suvis z chrbticou,skoliozu mam a este aj velke bolesti krcnej chrbtice mavam.a ako si to potom riesila?co ti pomohlo?

sandrita124
autor
12. okt 2017

@nell77 no snad to bude len tym,len mi to ide na nervy a hlavne prezivam potom sklamanie ze zas pride mrcha a zase nie som tehu.☹

sandrita124
autor
12. okt 2017

@montemotherone no len ja mam este tyzden pred menzesom.

montemotherone
12. okt 2017

@sandrita124 a ako to prebieha? Je to stále rovnako silné, či zosilňuje, či zaspini, prestane a potom menzes?

ferala
12. okt 2017

Verím ti, že to musí byť nepríjemné mať stále zašpinenú posteľ ale pokiaľ máš všetky vyšetrenia v poriadku tak to asi fakt bude len tým, že máš pred menštruáciou a s tým sa asi nedá nič robiť

sandrita124
autor
12. okt 2017

@montemotherone je to vzdy presne tyzden pred mrchou a len po milovani mam trosku taky krvavejsi vytok s tekutinou zaspini nam to postelne take velke skvrny hnedkaste nam tam ostanu,furt musim potom prat,tak mi to vadi.ked som bravala dva roky dozadu asi 11rokov antikoncepciu tak som to nikdy nemala.

emi16
12. okt 2017

@sandrita124
Cvicila som Pilatesa
Po pol roku to prestalo