Prefuk vajcovodov
Ahojte, čítala som o MUDr. Bušovsky, že robi prefuk a spriechodňuje vajcovody. Viem, že sa k nemu dá dostať cez napro lekárov, ale da sa to aj keď mám ziadanku od gynekológa svojho alebo z centra? Alebo existuje aj iný lekár na Slovensku, ktorý sa snaží vajcovody zachrániť pri prefuku a nevyberie ich, ak tam je problém? Máte s tým niekto skúsenosť? Dakujem
Ved to je uplne bezny zakrok, a nikomu vajecniky nevyberaju len tak zo zartu. V kazdom CARe budu chciet zistit ci mas vajecniky priechodne, ak sa nedari otehotniet.
To nerobia v každej nemocnici?
Čítala som že ak sú tam zrasty tak automaticky vyberajú a nesnažia sa zachrániť, az som sa dopočula o MUDr. Busovskom. Mne robili len Hyfosy a tam mi bolo zistené že sú nepriechodné. Lekár mi neodporúčal laparku, ale teraz rozmýšľam že by som to predsa len skúsila, len sa toho celkom bojím.
Čítala som že ak sú tam zrasty tak automaticky vyberajú a nesnažia sa zachrániť, az som sa dopočula o MUDr. Busovskom. Mne robili len Hyfosy a tam mi bolo zistené že sú nepriechodné. Lekár mi neodporúčal laparku, ale teraz rozmýšľam že by som to predsa len skúsila, len sa toho celkom bojím.
@umakara11 ked mas za sebou hyfosy a vies, ze su neprechodne, tak radsej nech to odstrania laparoskopivky ako prefukom🙈 prefuk je velmi bolestivy....

@umakara11 v CAR ti to neurobia? Mne tam robili