icon

Prefuk vajcovodov

umakara11
1. jan 2026

Ahojte, čítala som o MUDr. Bušovsky, že robi prefuk a spriechodňuje vajcovody. Viem, že sa k nemu dá dostať cez napro lekárov, ale da sa to aj keď mám ziadanku od gynekológa svojho alebo z centra? Alebo existuje aj iný lekár na Slovensku, ktorý sa snaží vajcovody zachrániť pri prefuku a nevyberie ich, ak tam je problém? Máte s tým niekto skúsenosť? Dakujem

anonym_4f0345
1. jan 2026

@umakara11 v CAR ti to neurobia? Mne tam robili

veselo_neveselo
1. jan 2026

Ved to je uplne bezny zakrok, a nikomu vajecniky nevyberaju len tak zo zartu. V kazdom CARe budu chciet zistit ci mas vajecniky priechodne, ak sa nedari otehotniet.

ibrunova
1. jan 2026

To nerobia v každej nemocnici?

umakara11
autor
1. jan 2026

Čítala som že ak sú tam zrasty tak automaticky vyberajú a nesnažia sa zachrániť, az som sa dopočula o MUDr. Busovskom. Mne robili len Hyfosy a tam mi bolo zistené že sú nepriechodné. Lekár mi neodporúčal laparku, ale teraz rozmýšľam že by som to predsa len skúsila, len sa toho celkom bojím.

anonym_f8d8a2
2. jan 2026
@umakara11

Čítala som že ak sú tam zrasty tak automaticky vyberajú a nesnažia sa zachrániť, az som sa dopočula o MUDr. Busovskom. Mne robili len Hyfosy a tam mi bolo zistené že sú nepriechodné. Lekár mi neodporúčal laparku, ale teraz rozmýšľam že by som to predsa len skúsila, len sa toho celkom bojím.

@umakara11 ked mas za sebou hyfosy a vies, ze su neprechodne, tak radsej nech to odstrania laparoskopivky ako prefukom🙈 prefuk je velmi bolestivy....