Pregnyl
ahojte, brala som 2x denne clostyl a 2x denne duphaston, samozrejme podľa inštrukcií, nie každý deň. Potom mi Dr. pichla pregnyl 5000 a včera mi došla mrcha... Vraj už nejdeme skúšať nič, ak dojde, že pôjdem do centra asistovanej reprodukcie. Myslíte, že by som ešte mohla skúsiť raz ten pregnyl? Či to nemá význam? Ďakujem krásne.
@ingrid77777 to bolo velmi davno, viac ako pred dvoma rokmi 🙂
@ingrid77777 pregnyl už nemám ☹
Ostal mi pregnyl celé pero
@ivka882
dobry en. mate ešte pregnyl?
@lenartova1 dobry den,uz nie
Ahoj žienky, máte niektorá doma Pregnyl ktorý nepotrebujete ? Kúpim.
Ahojte , nemate náhodou ba darovanie pregnyl ?
@lucina1100 mam dve ampulky s expiraciou 02-2019, napis mi adresu do IP, poslem
Ahojte, ak by mal ešte niekto na darovanie Pregnyl veľmi by mi tým pomohol 🙂 mne ho lekár nechce predpísať 🙁
Dievčatá súrne potrebujem pregnyl nemáte nazvyš
Predam fraxiparine
Ahojte, mam na zvys novy pregnyl vytiahnuty v lekarni🙂
Ahojte chcem sa spytat na 5 den cyklu mam brat clostil 5 dni a potom na 15 den mam prist na pregnyl?? Nieje to neskoro az na 15 den ??kazal mi tak gynekolog..ale sami to zda neskoro
Dobrý chcela by som sa spýtať prosím vás nemá niekto na predaj pregnyl viem že sa to nemá takto robiť ale súrne ho potrebujem a doktor nám ho už nechce predpísať
Dobrí den som tu nová. A chcela by som sa opitat či ma niektorá z vás také skúsenosti. Snažíme sa o bábo ale žiaľ nedarí sa nám tak mi doktor predpísal clostibelgit a bolo mi pichnute aj pregnil žiaľ spravili sa mi na obydvoch vaječníkov cysty ....môžem.byt aj tehotná. Aj keď doktor na sone ešte nevidel .ale sestrička. Mi povedala že mám chvíľku počkať. Že je možné. Že som krátko. A na sone to ešte n musí byť vydno. Ďakujem za každú radu
@monkka ahoj, uz nie
@dankariska mám záujem kúpiť ho
@lucina1100 mám záujem
Surne potrebujem pregnyl,prosím, kto má na predaj
@karkulka111222 to bolo už veľmi dávno. Pred 7 rokmi
@dankariska ďakujem
@dankariska mám záujem o pregnyl
@lenuska9923 bolo to uz daavno. pred 8 rokmi 🙂

@dankariska
kupim pregnyl máš ešte