icon

Prestala bolesť pŕs a krížov, začala som špiniť

30. aug 2023

Už sa viac tešiť nebudem. Už zase sa to opakuje. Prestala bolesť pŕs a krížov, začala som špiniť. Test síce ukazuje 3+ ale uz som stratila asi aj poslednú nadej. Mám bolesti ako pred ms... zajtra mám mať kontrolu, ale asi to bude aj zbytočné. Prídem sa tam vyplakať a skončila som so snažením. Nemám na to už silu 😢😢😢😩

Prestala bolesť pŕs a krížov, začala som špiniť
lucka010522
•
30. aug 2023

Držím ti palce, aby to vyšlo ❤️

terry658
•
30. aug 2023

Ak sa to opakuje chce to testy u doktora. Nevzdávaj sa. Je to hrozný pocit a tá bezmocnosť,no pokiaľ nemáš vyčerpané všetky možnosti tak sa ešte nevzdávaj.
Chápem, že sa potrebuješ vybúriť a tie emócie nejak dostať von.
Pýtaj si od doktora testy. Nech ťa aj pošle na odborné vyšetrenia.

autor
•
30. aug 2023

@terry658 všetko mám v poriadku.

petamich
•
30. aug 2023

zazila som 2x, presne viem o com hovoris 🥲 a testy boli v zasade v poriadku aj u nas az na nejake trivialne (podla hematologicky) mutacie, nasadili mi fraxiparin a vyriesilo sa to

ake vysetrenia ste absolvovali? nasadil ti lekar preventivne progesteron a nieco na riedenie krvi, nejaku pricinu to predsa musi mat (aj ked mozno som len naivna, prepac)

anjelicek26
•
30. aug 2023

Ale prosim ta nestresuj... to, ze nemas nejake brutalne priznaky nic neznamena... pockaj na tu kontrolu, nepripustaj si zle pocity...

monka7
•
30. aug 2023

Ako pišu baby vyššie, ak u gyn všetko oki, na hematke ti robili vyšetrenia? ak je to stale v takom to nizkom štatiu možno je ozaj problem s krvou a dovyživenim maternice a plodu.... mne v jednom pripadne ani fraxi nestačil, až pri dalšom pokuse aspirin a potom ku koncu clexane lebo fraxi mal vypadok... veľa síl...

monka7
•
1. sep 2023

ako dopadla kontrola?

autor
•
1. sep 2023

@monka7 dr videl plod a zázrakom aj bijúce srdiečko. Sám však povedal že nič nie je vyhraté...uvidíme o 2 týždne. Pre mňa je už aj toto zázrak. Plakala som ako malá a neverila vlastným očiam 😍😍

monka7
•
1. sep 2023

juuuj super, držím palce

ankare
•
1. sep 2023

Silno držíme palce!

autor
•
2. sep 2023

@monka7
@ankare
Ďakujem dievčatá, aj keď strach pretrváva 😔

martaatram
•
3. sep 2023

Strach teraz budes mat stale ..ja ako som tuzila vidiet 2 ciarky nim len strach zacal …ale snazi sa dat do kludu a nemysliet na najhorsie … prve mesiace su rozhodujuce nespravis s tym nic …drzim palce 🙏🏻🍀

autor
•
3. sep 2023

@martaatram joj ani nehovor... pro každom pichnuti hneď stresujem a mám scenáre ako a čo je už zle 😩🤦 pri prvom tehu som takáto nebola. Asi to spravil ten potrat 😔