icon

Priberám od Femibion 800

dellitta123
25. máj 2015

čafte baby, máte skúsenosti, alebo rady, ako bojovať s kilami navyše, ktoré sa na mňa lepia pri užívaní Femibion 800? Lekárka mi potvrdila, že sa priberá z neho veľa, sú tam samé B-čka, beriem chróm, ale nemám prestať brať Femibion ako bojovať s kilami? Za mesiac a pol čo ho beriem som pribrala 7 kg, strava nezmenená :((( ☹

Strana
z2
monikkka92
26. máj 2015

@pribinak hej určite je dobre tak jesť. Ale som si istá, že ani keď si budeš merať hodnoty jedla denne( čo nikto robiť nebude) tak nedosiahnes hodnoty vitamínov, ktoré by si mala.

pribinak
26. máj 2015

@monikkka92 dobre moj posledn prispevok, lebo uz sa mi aj prestavka na obed konci, silna farmaceuticka firma pretlaci vseliake vysledky a testy a vyskumy
Chcem vidiet nejaky vyskum, kde je dokazane, ze treba tlacit umele vitaminy, lebo to co zjeme v normalnej strave nestaci, pripomonam pre zdraveho cloveka bez roznych dgn

luciferkax
26. máj 2015

Kyselina listova sa.vstrebava lepsie s Bckom baby

pribinak
26. máj 2015

@monikkka92 tak uz fakt posledny, ja jem normalne, som fanusik ovocia zeleniny, orechov, masozrut, rybozer a acidkofanusik, nic si nemeriam, som zdrava, pravidelne darovavam krv a plazmu, citim sa dobre, chodim na prehliadky, vsetko ok

monikkka92
26. máj 2015

@pribinak to je super!ja som myslela, vedecky sa vie koľko ma čoho žena v tejotenstve prijať. Akých vitamínov,

dai
26. máj 2015

@dellitta123 ahoj - brala som ho vsetky moje tehotenstva a z neho som nic nepribrala, len z jedla🙂 ano suhlasim, moze zvysovat chut na jedlo - ale to uz potom sama musis kontrolovat - ja keby jem vsetko naco mam chut tak priberam stale... ( inak som pribrala prve tehotenstvo 6kg, druhe 20kg )

dellitta123
autor
26. máj 2015

ďakujem baby za všetky rady a komentáre, že ste si našli chvíľku aj na mňa 🙂

juliet86
5. apr 2017

Ahojte. Ma niekto medzicasom nove skusenosti a sice ci pribral z femibionu napr. Este pred tehu ak bral?

Strana
z2