Prírodný lubrikant pre podporu počatia
Dobrý večer baby prosím vás docitala som sa ze vraj obyčajný lubrikant bráni pohyblivosti spermií čiže proste nie je vhodný, viete mi poradiť niečo na to určené v bio napríklad..pozerala som si nejaké gély na počatie teda ABy lepšie prežili spermie ..
Niečo prírodné? Ďakujem
vies kolko lubrikantovych deti beha po svete? necitaj a namiesto toho plod.. a uvidis ze sa zadari ..
@anonym_autor ja som kúpila na báze vody tuším? Skus dať do googla spermicidny gél, malo by to byť ono. Ale ten konkrétne čo som ja kúpila tak nás štípal tak sme moc nevyužívali. Názov neviem
@anonym_autor tak my pouzivame tonu a nikdy problém nebol
@anonym_autor ja som kúpila na báze vody tuším? Skus dať do googla spermicidny gél, malo by to byť ono. Ale ten konkrétne čo som ja kúpila tak nás štípal tak sme moc nevyužívali. Názov neviem
@anonym_d3152e si zisti,čo znamená spermicídny😂
@anonym_autor pouzite sliny
@anonym_autor áno, niektoré lubrikanty môžu spomaliť pohyb spermií avšak nie zastaviť. Dajte si dlhšiu predohru a nebudete potrebovať lubrikant
Spermicidny gel slúži ako antikoncepcia, ničí spermie.
Obyčajný lubrikačný gél má na etikete varovanie, že nezabraňuje otehotneniu.
Gél na podporu počatia kúpiš v lekárni, obsahuje nejaké látky, čo udržiavajú spermie dlhšie pri živote, ale žiadny iný zázrak nerobí.
Skúsiť môžeš, len sa vyhni tomu spermicidnemu preboha.
Conceive gel funguje na tom princípe, že upraví pH prostredia tak, aby sa tam spermie dokázali rýchlejšie pohybovať a aby tam dlhšie prežili. Tým pádom je samozrejme aj vyššia šanca na počatie 🙂 takze nie, žiadny marketingový ťah. Skutočne to moze pomôcť, ak je problém práve v tomto.

Za mna je to len marketingovy ťah