icon

Prirodzené počatie po neúspešnom IVF: Je to možné?

Včera o 22:38

Prirodzene počatie po neúspešnom ivf

Ahojte. Sú tu ženy ktorým sa podarilo nakoniec otehotnieť prirodzene (pripadne po stimulácii letrozolom a ovitrelle) napriek tomu te ivf nevyšlo? Ja som absolvovala najskôr iui potom 2x ivf a teraz chcem trochu pauzu ale napriek tomu chcem vyskusat aspon letrozol a ovitrelle. Este mame embria ale chcem nejaké dodatočne vyšetrenia a pomedzi to chcem aspon takto prirodzene skúšať. Mam pcos a nedávam ovulaciu takze bez liekov to nejde. Podarilo sa nejakej takto po ivf ?

jeltica
Včera o 22:45

Vyborne si to vymyslela, presne tak by sa to nakoniec mohlo aj podarit 😉

autor
Včera o 22:53
@jeltica

Vyborne si to vymyslela, presne tak by sa to nakoniec mohlo aj podarit 😉

@jeltica bohuzial ak by som sa vyšetrení nedohadovala iba by do mna pchali embria. Pravdupovediac centru uz neverím a dúfam ze sa to podarí prirodzene a embria budú nevyužité .

anonym_0b5644
Dnes o 01:49

Ahoj, mojej kamoške a za chvíľu rodí 🙏😊 držím Ti palce

anonym_e3b95d
Dnes o 03:34

Ahoj, aj mne sa to podarilo. Momentalne som v 37 tt 🙂 drzim silno palce

anonym_561b2f
Dnes o 06:15
@anonym_autor

@jeltica bohuzial ak by som sa vyšetrení nedohadovala iba by do mna pchali embria. Pravdupovediac centru uz neverím a dúfam ze sa to podarí prirodzene a embria budú nevyužité .

@anonym_autor ze "pchat embrya" 🤕😥

anjelicek26
Dnes o 09:06
@anonym_561b2f

@anonym_autor ze "pchat embrya" 🤕😥

@anonym_561b2f ta formulacia je fakt cudna

Autorka "prirodzene" ked ides brat letrozol ci ovitrelle to tiez nebude... ale urcite vyskusaj, samozrejme, ze sa to moze podarit. Ale urcite vam dali nejaku diagnozu, ked odporucili IVF a nie ako prvy krok stimulaciu...

anonym_9a01d0
Dnes o 11:18
@anjelicek26

@anonym_561b2f ta formulacia je fakt cudna

Autorka "prirodzene" ked ides brat letrozol ci ovitrelle to tiez nebude... ale urcite vyskusaj, samozrejme, ze sa to moze podarit. Ale urcite vam dali nejaku diagnozu, ked odporucili IVF a nie ako prvy krok stimulaciu...

@anjelicek26 neviem ako ty ale ja chápem prirodzene otehotnenie keď majú partneri sex a chlap sa tam urobí a nie keď jej vložia hotové embryo. Ale tak možno v Nemecku to máte inak..

anjelicek26
Dnes o 11:43
@anonym_9a01d0

@anjelicek26 neviem ako ty ale ja chápem prirodzene otehotnenie keď majú partneri sex a chlap sa tam urobí a nie keď jej vložia hotové embryo. Ale tak možno v Nemecku to máte inak..

@anonym_9a01d0 prirodzene je bez liekov, stimulacie, injekcii... a je to vsade rovnake.

reela
Dnes o 12:03

Lezala som v porodnici na izbe so zenou, ktora to takto mala