icon

Príznaky tehotenstva

ivanak149
22. aug 2018

Ahojte, prosím o radu. Mám striedavý cyklus, niekedy 30 dní niekedy aj viac ako 40. Momentálne som 29DC. Od 19 do 25 som mala mať plodné dni. S patnerom sa snažíme o dieťatko. (cca každý druhý deň niekedy aj každý deň) "Mrchu" mám mať až 31.8. Ide o to, že som si robila test asi pred 5dňami. Vyšiel negatívny. Robila som ho preto, lebo mám stále závraty, je mi na vracanie, som celá nafúknutá. Pripisovala som to aj problémom zo žalúdkom a s tlakom a keďže má prísť mrcha tak to nafúknuté brucho. Lenže nafúknutá som už asi týždeň čo je dlhá doba do jej príchodu a vždy začnem byť nafúknutá a mať chute až pár dní pred možno 4-3 neviem to presne. A teraz by som jedla ako bláznivá...Bazálnu teplotu mám tretí deň po sebe (predtým neviem aká bola nemerala som) 37,7 bez rozdielu ani hore ani dole. Druhý deň ma bolí podbruško, ale nie ako keď mám svoje dni, toto je skôr nižšie v panve ako vajíčkovody, nepoznám tú bolesť resp. doteraz som ju nepoznala. Vystreľuje mi to až do chrbta, väčšinou keď kráčam tak nič, akonáhle si sadnem alebo ľahnem tak to príde. Náladu mám ako v jurskom parku na dráhe, raz plačem raz som podráždená ako pokrčený papier. Pribrala som asi tri kilá, nebude to klasická priberačka, cvičím každý deň (robím vo fitku) takže tým to nebude. Na ďalší test je skoro, keďže MS nemešká a má prísť až o 9dní takže test mi nič neukáže. K lekárovi nechcem ísť, resp. nechcem odísť smutná predčasne ak aj nič on neuvidí. Je tu veľa mamičiek tak ma zaujíma aký máte nato názor, aj keď nič iné ako počkať do MS mi neostáva, prípadne k lekárovi na odber.

Ďakujem za každý názor
/23r/

ivanak149
autor
22. aug 2018

@ivanak149 zabudla som dodať, že permanentne zaspávam a furt som unavená je jedno či spím hodinu alebo 10

gir
22. aug 2018

U mňa prvý indikátor bola káva, nechutila mi, akoby bol v nej prach. Potom som si dala parenú buchtu a na to kyslú kapustu,to som spozornela a unavená som bola že by som zaspala aj postojačky.

lenkamaxim
22. aug 2018

Neviem ti moc poradit, ja mam 2,7r syna a pri nom som mala presne co popisujes. Teraz sa snazime opät a prezivam PRESNE to iste co ty 😉 mrcha mi ma prist 2.9. takze uvidime. Kazdopadne drzim palce a daj potom vediet!

ivanak149
autor
22. aug 2018

@gir ja som už ako dieťa nemusela sladké, ani počas resp.pred MS ...zato slané na kila..a teraz volaka zmena 😬

dolynkag
25. sep 2018

@ivanak149 a teda si tehu?

dolynkag
25. sep 2018

@lenkamaxim prišla alebo sa zadarilo?

lenkamaxim
26. sep 2018

@dolynkag prisla, ale skusame dalej. Este aj muz bol presvedceny, ze som tehu ale zial plany poplach. A ty ako?

ivanak149
autor
26. sep 2018

@dolynkag žiaľ prišla. Snažíme sa ďalej uvidíme co s toho bude 😊

dolynkag
26. sep 2018

@lenkamaxim žiaľ sme v auguste prišli o babo ešte do konca roka to možno skúsime, ale dve už máme

dolynkag
26. sep 2018

@ivanak149 určite raz vytúžene dieťatko verím tomu držím palce