icon

Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii

korenka
18. jún 2009

Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!

sonika84
11. feb 2013

@lienka19881
dakujem, dam vediet ako som dopadla 🙂

lienka19881
11. feb 2013

@sonika84 jasne, budem cakat 😉

ivanaliana
11. feb 2013

@sonika84 aj ja 😉

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 mne teda nepovedala ,ze to bude uz ten screening...ale tak hadam hej...lebo potom ma objednala az na 18.3 na poradnu

lienka19881
11. feb 2013

@ivanaliana urcite to bude on, lebo ten sa robi tak okolo 13teho tyzdna, potom uz je nan neskoro... Takze myslim ze to bude on 🙂 inak mne to aj do knizky napisal, ze 21.2. NT... Ty to tam nemas?

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 nie,mam tam napisane len 18.2 SONO T a daka hatlanina 😀 a 18.3 poradna.Ale tak ja sa jej spytam,ze ci to bolo ono.Ale tak ake ine merania by mi chcela robit,ked dlzku babatka uz vie

beru3nek
11. feb 2013

ahoj holky,

@ivanaliana : gratulka, krásná fotečka. To bude děťátko asi ďáblíček 😉 Když se pořád mrskal, taky si myslím že jdeš př. týden na ten NT screening. To je už super, 5 cm 🙂
@sonika84 : bohužel vsugerovat si můžeš i těhu, ale někdo má příznaky fakt brzo. Tak v pátek budu držet pěsti, ať mrcha nedorazí 😉
@gabuliatko84 : já ti nevím jestli mi vyrostlo, ale určitě je větší než při prvním těhu. Já si to nechtěla nechat říct a muž jo, tak by mě to vyzvonil 😀
@lila69 : super, že čárka sílí a ať jsi brzo fit. Tady jsme marodily snad všechny na začátku těhu. Můžeš paralen nebo panadol, kdyby jsi měla horečku. Proti kašli jsem měla něco přírodního, co můžou těhule a do nosu dětský nasivin. Mořská voda je na nic, to nepomůže. Prý lokální léky nevadí, tak ať jsi brzo fit, a ve čt dobré zprávy 😉

beru3nek
11. feb 2013

@ivanaliana : oni měří nosní kůstku myslím a šíjové projasnění aby vyloučili downa. U nás se za to platí 1200,- za ten screening. Ještě krev berou a porovnaj hodnoty

lienka19881
11. feb 2013

@ivanaliana urcite to bude ono 🙂 mne povedal ze sa budu robit aj krvne testy, uz nie na moj zdravotny stav ale kvoli miminku, ci je vsetko ok, budu sa porovnavat nejake hladiny hormonov... A bude sa merat sija... A z toho sa potom urci pravdepodobnost vyskytu downovej choroby a este nejakej inej tusim...

lienka19881
11. feb 2013

@beru3nek u nas to je zdarma, teda ani mi nepovedal ze by som nieco platila, alebo ze by som od nejakej inej baby pocula ze za to platila...

sonika84
11. feb 2013

@beru3nek
len som chcela vediet ci som v tom neni sama, dakjem mooc 🙂 a gratulujem k tehu 🙂

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 @beru3nek tak asi ano...len uz ziaden odber robit nebude...idem len cisto na sono.Dufam ,ze bude drobcek spinkat...aby ho mohla poriadne poobzerat😀...Aj ked by som troska chcela,ze ked zoberiem aj draheho...aby videl akeho mame nezbednika 😀 😀 😀

bullinka
11. feb 2013

@sonika84 da sa vsugerovat, som toho zivy priklad. Pred dvoma tyzdnami som mala postupne vsetko, bolesti v podbrusku, dokonca aj take slabulinke jednodnove spinenie, bolo mi zle, furt by som len spala, zvysena telesna a ja bazalna teplota. A potom prisla mrska. My sme len na zaciatku snazenia, takze to tak tragicky neberiem 🙂 A tebe prajem, aby vsetko vyslo tak, ako ma a splnil sa Ti sen 🙂

beru3nek
11. feb 2013

@sonika84 : díky

@lienka19881 : fakt jo, u nás teda se to platilo už před 3 lety. Tak nevím, jestli mi proplatí něco pojišťovna..
@bullinka : držím pěsti, ať se brzo zadaří. já první měsíc taky myslela, že jsem těhu a nebyla jsem. Taky špinění a příznaky a další jsem si říkala, že to nemohlo vyjít a ono jo. většinou to přijde když to člověk nejmíň čeká 😉

sonika84
11. feb 2013

@bullinka
ja to viem, tragicky to neberim, len do kazdej mrchy mam nadej 🙂 verim ze raz to budu naozaj tehotenske priznaky, drzim palceky nech sa vam to skoro podari 🙂

bullinka
11. feb 2013

@beru3nek ďakujem, no vsak sa snazim nemysliet, lebo minule mi z toho uz sibalo. Ide to tazko, ale budem sa snazit, psychika je hrozna vec.

bullinka
11. feb 2013

@sonika84 😉

lienka19881
11. feb 2013

@beru3nek moznoze sa to odvtedy zmenilo... A lekar ti povedal ze si mas doniest tolko penazi? Ze za to budes platit?

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 @beru3nek ani ja som nepocula,ze sa za to plati...Ale niektore baby vraj platia aj za fotku zo sona

lienka19881
11. feb 2013

@ivanaliana ja som za jednu fotku zaplatila 2 ecka... Ale to mi je jedno, aj keby povedal ze stoji 10 ecok, dam si ju spravit 😀

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 ved tak jasne...ale aj tak je zvlastne,ze niekde sa plati a niekde nie.Moja kamoska dala za fotku 5 E

lienka19881
11. feb 2013

@ivanaliana ono je to asi individualne, zavisi to od ambulancie... Ty si neplatila nic?

ivanaliana
11. feb 2013

@lienka19881 nie neplatila 🙂

lienka19881
11. feb 2013

@ivanaliana asi mate bohatu ambulanciu 😀 my sme chudobni 😀

lienka19881
11. feb 2013

Babyyyyy ahaaaaa 😀 😀 😀 jeziiiiiis neviete niektora strikovat? 😀 uplne krasne to je 😀

rachel36a
11. feb 2013

@lienka19881 krásne to je, ale nie je to štrikované ale háčované.... nádherné

lienka19881
11. feb 2013

@rachel36a ahaaa, ja ze to je strikovane 🙂 joj keby som vedela hackovat, uz na tom pracujem 🙂

beru3nek
11. feb 2013

@lienka19881 : krev má stát prý 700,- a UZ nevím jestli 400 nebo 500. Minule jsem ho měla zadara a platila jsem jen tu krev, protože mě objednali dlouho. U nás se zase neplatí za fotku, každý to má fakt jinak. Pak v tom 20 tt a 30 tt na tom velkým UZ se už nic neplatilo. Ten screening jo.

rachel36a
11. feb 2013

@lienka19881 ja som sa naučila minulý týždeň podľa videa, a už som urobila tri čiapky, tak sa pokúsim urobiť aj toto, ak sa zadarí

lienka19881
11. feb 2013

@rachel36a jeeemin to vazne? To sa da podla videa naucit? A to video je niekde na nete? No ak by sa ti to podarilo, tak by sme sa potom nejako dohodli na cene 😀