Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
holky...jo a mimochodem... ty prášky, co mi napsal dr. na páteř se nemají brát ani když se žena snaží otěhotnět... tak jako vzorná snažilka jsem nepolkla ani jeden
cambi-a co myslíš teda?cítíš se byt těhotná?příznaky jsou?a kdy chceš zkusit test?
andy...nemám žádné příznaky... test zítra...víš, jak to u mě je... vždycky dojde
cambi: 🙂 😉 já bych řekla že se fláká 🙂 😝 teploty hore dole 🙂
a testnu určitě ještě pokud teda nebude zítra teplota uplně nízká 😝
tak jak už jsem já psala...nepeču vůbec buchty a podobně 🙂 na toto mám maminku mě to nebaví...nebo zatím nikdo to ani nevyžadoval 😀
za to se učím vařit...nebo učím..před rokem jsem se začla učit takže ted už něco umím ale rozhodně ne všechno 🙂 a celkem mi to aj jde..ale taky mě to moc neba.to já jsem vždycky byla spíš takový kluk a k tomuto jsem vztah nikdy neměla 🙂 za to mojí dva nejstraší bratři jo..já jsem až čtvtrá tak říkám že ke mě se to už nedostalo 😀 😝 😅
cambi:ale každopádně držím moooc pěstičky!! 😉 😉
mscat-neva,hlady neumíráte,ne? 😀
já vařit a péct umím,aj mě to baví a aj to praktikuju.nejsem zase manuálně zručná jako cambi-nejsem technický typ absolutně.ale zase mám orientační smysl řekla bych (oproti mojemu),dokážu si vše naplánovat,zorganizovat-a vždy zatim uspěšně.....tak se chválím aj já -když jsme to tu načli. 😀
😀
mscat-přeju aby neklesla teplota....přímo čtyřicítky ti přeju... 😀
cambi,já vím....ale tak jednou se musí štěstí usmát i na tebe přece.. 😉
andy: 😀 neumíráme...každý chválí zas moje zapékané brambory...o těch jsem se tu už jednou bavily..a taky čínu mám výbornou 😀 jo a vývar taky mnam 😝 tož tak se pochválím aj já 😉
za to se mi nikdy nepovedl špenát..vím že je naprosto jednoduchý..ale mě prostě nikdy nechutnal... 🙂 😝
si jak má mamka ta furt peče vaří pořád dokola...až říkám že ji hrabe 🙂 ale u nich se to pojí během hodiny snad u nás to nemá kdo jest 🙂
a díky---ale i tak ta teplota je jen 36,7.uvidíme 🙂
cambi..já ti to strašně moc přeji..no kéž by!! 🙂
já se v kuchyni odreaguju... 😉 pro mě to neni práce.ale kdybych měla třeba zašit ponožku,tak to teda to bych dělala vše možné,jen abych nemusela.to radši vyhodím a koupím nové 😀 a to fakt.
uvidíme zítra.... 😉
špenát budu dělat zítra-máme ho rádi.aj terezce dám)samozřejmě jen bez soli a česneku)s bramborem...už vidím jak to plive. 😀
jo tak to já ráda peru 😀 a žehlení mi moc nevadí..jo a to šití...noo tak to taky ne 🙂 no celkově mě nikdy nebavili babské práce ..mamka vždy říkala že jsem jak za 4 kluky 😀
já hrála závodně basket,nosila kšiltky 🙂 fuj málo sukně a podpatky...takže možná to bude tím že já vyrustala s těma 3 bratrama a ty mě dávali pěknou drezůru 😀 😝
no to určitě ano-se střema bráchama je těžké se projevovat jak holka-to chtělo hodně chlapa v tobě,aby ses jim dokázala postavit 😉 nemusíme umět všechno.nikdo neni dokonalý 😉 a taky ráda peru,s moji automatickou pračkou 😀 co má aj žehlící program,takže já žehličku nene.... 😀
tak holky-pro dnešek se loučím.jedeme do tesca na nákup a na hadry se mrknout děckám.tak pa a hezký zbytek dne 😉
ahojte,
ja len na chvílu....u nás špenát nie je vítaní...ani tatino ani synáčik.....ja ho mám rada....tak keď mi len moja mamina pošle, inak nemá význam ho vôbec robiť... ☹
a čo sa týka vôbec polievok - Andrejko len slížikovú a rajčinkovú - je nejaký fajnový - asi po tatinkovi.. :O)
andy:jojo právě mě furt mydlily tak já se musela bránit 😀 mamka vždycky říkala že jsem něha sama fakt že nemá holku ale čtvrtého kluka 😀 já jsem se nenechala nikdy od ní učesat,sukýnky jsem nesnesla když na mě navlíkla, 😀 copánky..to jsem vypadala jak magor a podobně 😅
no právě super vynikající věc ta automatická pračka 😀 já teda zkoušela tam dávat to snadné žehlení..ale i tak mi to přišlo zmačkané 🙂 žehlím jan důležité věci..např.ryfle malému trička košile,ale na doma abych žehlila všechno no to zase ne 🙂 😝
lyzenka:jé já sem si až ted všimla že máš Andrejka....moje kamoška si pořád pletla že mám místo Adriana Andreja 🙂 ted měl tuším teda svátek že? 😉 a má dva ročky 😉 jaký je?hodnunký nebo umí být taky lumpík?já jen tak jestli i jiní kluci jsou živější a divočejší než jen ten můj 😀 ale určitě je hodný že jo? 😉
co to je za polévku ta slížiková? 😅 a rajskou?tu máme taky rádi.a hodně vývar s nudličkama a knedličkama to může být každý den klidně 🙂 mě taky posílá mamka špenát když ho dělá protože ho od ní miluju 🙂
jinak malý zatím není moc vybíravý většinou všechno sní..jo jediné co vubec nemusí je sladké celkově..ani palačinky,ani kynuté knedlíky,čokolády to nejí 🙂 za to plácá gumové medvídky a žížalky pořád 😝
tak holky...
tak mám se rozčilovat nebo to chce klid?? 😕 🙄 🙄 🙂
chystám si věci na čínu a:synáček něco vyváděl v ložnici....hmm já tam dojdu a všechno z postele vyházené na zemi,domuchlané no prostě všechno....skákal po posteli.tak paráda.. 🙂 😝 a před chvílí ještě rozházel po celé kuchyni dvdčka...tak holky chce to klid asi že?
a ješte miluju když řeknu at si to jde uklidit a on pěkně ne nejdu a nepudu 😠 😠
mscat-ano,to chce hodně,hodně klidu 😀 😀
tam je hrozná zima-hrozná,větr nás skoro odfouknul a to nemám deset kilo 😀 vyzvedli jsme haničku a za chvilku dojde můj a jedem na ten nákup.ve školce udělali zájmový kroužek-cvičení a zpívání,tak si půjdu haničku přihlásit.ona je hodně pohybově aktivní,tak ji to jen prospěje si myslím.. 😉
u nás jim taky špenát jen já s haničkou-můj ho k smrti nesnáší.ale rajskou polévku nemusím teda-ale vývary to miluju,aj hanička od malinka...ale můj ne.to je hrůza s ním.on si vymýšlí hrozně...
mscat--tak to jsi asi také děvčátko byla jako je hanina-ta copánky nene,ukýnky taky ne...jen blbnout,skákat,křičet-špinavá,bit se-honit..to je její parketa. 😉
doufám,že aspon terezka to zachrání a bude holčička v pravém slova smyslu,protože jsem porodila dvě holky a ne kluky 😀 ale obávám se,že hanička ji strhne na svou stranu,že ji bude divočit.a že mi z hodné,klidné terezky udělá divokou a zlobivou terezu 😠 ale zatim se mají rády holky-teda ta mladší tu starší určitě,na ni hledí jak na svatý obrázek,skoro jak na mě 😉 hanička ji má taky ráda-nechce ji nic půjčit,ale jinak žárlí na návštěvy,nikdo ji nesmí chovat,jen já....říká,že je náš miláček,šnupánek....tak jsem ráda.jen aby to vydrželo holkám 😅
mnam,čína-tu jsem dělala v pondělí-k bramborákům. mám podezření,že snad i já budu těhotná-nebo mám pořád hlad,ale hrozný poslední týden..... 😀
ahoojte co mate nove babenky
mscat,
hehe, slížiková je nudličková...hehe... 😀 😀
a náš Ajčo je taký neposedko,....stále pobehuje a vrtí sa....on mi normálne na kolenách ešte poriadne nesedel (naposledy tuším keď mal 4.mesiace a snažil sa už sedieť.. :O) ). Ale je s ním sranda, no.... :O)
a gumových medvedíkov tiež miluje... 😀 😀 😀 a keď zbadá chipsy....no to by zjedol asi celý balík - ale nedovolím, jasnačka!
andy:jasné hodně klidu 😝 😀
tady je taky taková kosa fakt hnus.se nedá vubec vylézt ven. 🙄
to je dobře že ji dáš do toho kroužku je to super věc určitě.a pak bude třeba víc aj unavená 😀
to se jen tak nevidí chlapi co si vymýšlí v jídle že? 🙂 většinou jsou frfně ženský.. 😅
já si myslím že Terezka bude vzhlížet k Haničce takže bude stejná v jejím věku 😀 😉 😉 jen přece Hanička ji bude učit to nejlepší! 😀 😉 podle ní. 🙂
tak čína hotová a za chvíli už budem přejezení..spíš přežraní 😀 malý dnes jde brzy spinkat opoledne jsem ho nedala tak budem mít klídeček na tv a na sebe 😵 a mnam miluju bramboráky ale samozřejmě od maminky 😀
fly:ahojky já ani nic 🙂 😝 a co ty??
byla jsi u dr??
lyzenka:aha..to jsem ale fakt nevěděla,zase jsem aspon chytřejší 😀 🙂
tak to mluvíš jak o mém malém..,ten mi na kolenou taky vubec nesedí...to už musí být fakt zázrak. 🙂
u nás teda se cpe všechno..u mě je dobré,že malý není až zase takový mlsoun...čipsy mu teda dovolím trošku mu nasypu.ono to zdravé není to je fakt ale co je zdravé v dnešní době 😝 😅 ale jemu stačí trošku a už nechce naštestí.
ale gumové hady,žížalky ovocné čočky a podobně.to može celý den 😝 🙂
tak už tu máme tatku tak si jdem užívat tatky.zatím papa a pěkný večer 😉
ahojte babulky, tak som si pozrela teraz jeden pôrod v telke-Modré z neba na súkromnej klinike a okrem super zariadenia sa mi najviac páčil priebeh pôrodu a prístup personálu, sestričku tam mamičku ukludnovali a potom jej pekne hovorili, kedy ma ako dýchat, ako dlho zatlačit, kedy uvolniť, držali jej hlavu na hrudi, a na 3 zatlačenia bol malinký vonku, ani nemukla ta mamičky pekne predychavala kontrakcie, asi mala epi, ale vyzeralo to tak super, že aj ja by som to takto chcela 🙂 tak to len tak moje dojmy z pôrodu, ale pri mojom štastí 😒 😒 😒 no uvidíme 😀 😀 😀 😀
..ked to po sebe čítam...strašné...opravy sestričku=sestričky 😀 a ani nemukla tá mamička-nie mamičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to jak som bola rozbehnutá tak mi to tak ušlo ale vy to chápete 😀 😀
kessy:já taky koukám...
a můžu říct jedno...že takový přístup a takový úžasný porod jsem já určitě neměla.uplně jsem čučela jak to bylo super....má zkušenost...strašná!fakt jsem nechápala že to může jít u někoho i tak hladce a jaké milé asistentky.to je síla.tady?tss..tady tě to nechá skučet a nezájem.
tak ti přeji aby jsi měla taky takový krásný porod 😉 😉
díky mscat, len sa bojím že ta baba si to tam podla mna pekne zacvakala, bolo to na súkromnej klinike a tam je aj vybavenie a prístup iný, proste máš to tam zaplatené, kdežto v beznej porodnici neviem 😒 ale ja sa budem tváriť, že presne taký istý pôrod ma čaká 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kessy,neboj,len si prdneš a bude to!!! 😎
andy,si ma riadne pobavila s tým stropom 😀 😀 😀 ...som tu spustila rehot na celý byt 😀 😀 😀
marti,súhlasím s tebou,treba byť opatrný,moc budem s tebou prežívať tehotenstvoa po pôrode ťa hádam aj prídem pozrieť,aj bábätko povarovať... 🙂
tak,zajtra tu nebudem,budem na tej porade,bože tak sa mi nechce,strašné,ráno vstávam o 5,v piatok sa ozvem,papa
ahoj holky-dočítám až ted.
mscat-taky si myslím,že ona od haničky moc věcí pochytí-a ještě když přidá vlastní nápady,tak to bude takový malý čertík,i když zatim se zdá,že je to malý andělíček.ale ono děti jsou jak počasí..a kdo ví,co nám ještě předvede. 😉
KESSY-NA SOUKROMÉ klinice se k tobě budou samozřjemě s láskou chovat,když jich hezky zaplatíš.to víš že jo ☹ v porodnicích je to jinak-tam musíš mit štěstí na dobrou směnu-sestřičku i doktora.já první porod-katastrofa!předčasný,dlouhý,k nevydržení-doktor arogantní protivec,kvůli kterému jsem podruhé už nechtěla jit rodit do te same porodnice-navic ho tam udělali primářem.ale nakonec jsem tam šla-a super,úžasné.jako primář se musel změnit,byl milý-příjemný-a já můžu říct,že celý ten týden tam byl super,i sestry na jipce-všichni.neboj se-ono to nějak dopadne.hlavně jde o co?aby samko a ty jste byli v pořádku.a věřím,že u vás máte příjemné sestry i doktory,že sis vybrala dobrou porodnici-a vše bude v pořádku.a kdyby náhodou tam byl nějaký blbec,co ti bude znepříjemnovat už tak těžké chvilky u porodu,tak se na to stejně rychle zapomene,až toho tvorečka uvidíš.Neboj se...nepřemýšlej tak dopředu.věci se sami vivinou. 😉 myslím na tebe..a každý den čekám zprávu,že už... 😉 dnes jedem do hodonína,tak nebudu moc na příjmu...ale ozvu se i s tama,abych zkontrolovala jak jsi na tom..a vy ostatní taky.
aj ty korenka s testem.a cambi..a mscat,testovali jste?
Korenka-jsem ráda,že jsem tě pobavila..to mám fakt radost 😉
cambi-tak comrcha mrchatá,nedostavila se doufám?
já hlásím-že mě se dostavila-dneska ráno.moje první menstruace od porodu-ale zatim je to nějaké slabé,ani mě břicho nebolí.a já si říkala,že co mám tento týden takou strašnou žravku.tu jsem před krámama mívala vždycky. 😉
ahoj holky...
teplota dnes klesla, čípek pořád ještě krátký, pevný, břicho sem tam bolí na MS... je to tak, že v úterý odpo jsem dělala nějaký pokažený mamatest, hned se mi objevila //, pěkná, dobře viditelná...uznala bych to jako pozitivní test... druhý den ráno ještě mamatest, // byla, ale dost slabá... dnes mamatest dost slabá... ostatní testy jiných značek-špatné duchy, tudíž negativní... břicho pobolívá, takže v nejbližší době můžu očekávat MS.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mscat...možná se nefláká, možná, že se jen v tom grafu (blbém) schovává... testkni ještě za dva dny
andy...jasan... myslím, že umím celkem dobře vařit a taky teda umím plést, šít vyšívat (se musím pochválit), ale nedělám to už... nechce se... a taky jsem technicky a manualně zručná...malý mi říká, že jsem šikovná maminka, že umím všechno... tak jsem se vychválila...po té nepovedené buchtě jsem to potřebovala 😀
já vím, že bude korenka brzy těhu...