Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
meraj stale v ten isty cas.moze byt skok max pol hod ale snaz sa presne.teplota v tehu moze byt aj vyssia ako 37 to je podla casu merania.
CAUTE.nasla som na VOYO na stranke ordinacia v ruzovej zahrade LEKAR RADI odpoveda tam gynekologicka na otazky.este to neni zabehnute.ze by sme to tam rozbehli?
tu je ta stranka pozrite http://ordinacia.markiza.sk/poradna
@kikusik88 ahojko do ms ostava teplota rovnaka,bude sa drzat hore.klesne den mozno dva pred ms.mne klesla rano v ten den a hned o hodinu prisla ms.takze mne v to rano ukazala teplota pokles a hned bola ms.niekomu klesne den pred.inak az do ms je teplota priblizne rovnaka ako zacne od ovu.
@kikusik88 ked mas rano vysiu teplotu ako den pred tak ten den pred bol ovu,mozno bola v noci to sa nikdy nevie ale ten posledny den nizkej teploty je den ovu.potom uz ked sa zvysi sa rata ako 1 den po ovulacii.dufam ze som dobre napisala,ze pochopis.ak ti ostane hore teplota ale moze aj zist dole o aj o dva stupne teraz to nevadi.len meraj dalej.ale presne na ten budicek co mas nastaveny.dufam ze budes mat trpezlivost.mne volakedy nemal kto poradit tak som nevedela skoro nic.len som merala.a merala a merala.niekedy sa mi nechcelo tak to bolo vselijako.doktor mi nikdy nevysvetlil ako to ma byt s teplotou a net nebol ako teraz.
baby nejak to ta upada, asi ste uz vsetky tehotne 😝 😝 okrem mna 😠
ahojte krasavice... som si dala chvilu pauzu, bo som bola dost pracovne vytazena a k tomu aj sklamana z toho natahovania mrchy...tak som sa zresetovala a teraz skusame s manzelom kazdy druhy den, tak snad budeme mat stasne a vesele vianoce s kolajnickami na tehu teste.. 😉
A gratulujem novym tehulkam... 😀
@nativanativa aj ja som zacala pit cajik.. snad nam nieco pomoze 😉
@miriamm11 ja tiz nie ... :DDDDDDDD
@nativanativa ahojko takze sexik bol a uz len cakat moja...nech len ta teplotka je stale hore.
@ktore http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
na tu mas , dufam ze ta LF bude zas kratka a slak ma trafi , potom si mozem nasadit dufik .... inak to nevidim ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ktore o 6,40 uz vcera aj dnes...predtym to bolo kadejake...dakedy skor a dakedy neskor preto sa na to nemozem spoliehat......ale citala som ze aj ked zena bola tehu nemama teplotu nad 37 moze to tak byt? a pred ms by mala byt nizsia?