icon

Príznaky uhniezďovania vajíčka

pudinka
8. mar 2025

Ahojte. Dva roky sa snazime o babatko. Vcera som zacala mat na 17.den cyklu mierne bolesti v podbrusku podobne ako pred menstruaciou. Su to take neprijemne tlaky, neviem to ani poriadne opisat. Na PMS je este skoro. Ovulaciu neviem, kedy som presne mala, lebo posledna menstruacia mi meskala, takze sa to cele posunulo. Kazdopadne aktivne sa snazime o babatko, takze teoreticky by to aj casovo mohlo sediet na uhniezdovanie vajicka. Tie neprijemne bolesti mam aj dnes (teda na dalsi den), ale o nieco slabsie. Nespinim. Mala niektora z vas podobne priznaky v ramci uhniezdovania? Dakujem za odpovede.

Strana
z2
bambulka711
8. mar 2025

@okm221 ja som otehotnela presne vtedy, keď som si povedala "a môžem sa na to aj vys...!". Pár minút pred sexom sme s partnerom mali naozaj úprimný rozhovor, povedali sme si, čo nás trápi, lebo veď to napätie tam už po takom čase bolo veľké... A opadol z nás stres, pekne sme si to užili a o 10 dní boli duch na teste 🥰

okm221
8. mar 2025

@bambulka711 a my sme sa už aj chránili, od sledovala som si ovu,,, si hocorim však ta už prebehla včera, dnes už nieje šanca otehotnieť, bolo to cca 24hod po ovu, dokonca už aj bt bola vysoko čiže ovu bola potvrdená.. .. A bum a bolo :D nechápem to doteraz ako to je možné

bambulka711
8. mar 2025

@okm221 tak je to najlepšie 🥰

pudinka
autor
8. mar 2025

@bambulka711 nedavala som prispevok zbytocne. Otazka bola, ci su tu zeny, ktore mali v takomto case neprijemne pocity podobne PMS a ci to u nich znamenalo uhniezdenie. A ja tu nepisem "moju" pravdu. Ja sa opieram o realne fakticke cisla a o informacie z reprodukcnej kliniky. Ak mi niekto napise, ze na 17.den cyklu je vylucene uhniezdovanie vajicka, tak je to proste nezmysel, lebo fakty hovoria, ze sanca (sice nizsia), ale je. A taktiez nemavam "tehotenske" priznaky kazdy mesiac, napr zo zleho travenia 😅. Ja zo seba nerobim tehotnu zo zastaveneho prdu 😀

okm221
8. mar 2025

@pudinka máš všetko naštudovae tak co sa pýtaš 🙂 môže to byť pravda ale aj nemusí.
Podobne príznaky uhniezdenia môže mať žena ktorá mava 24 dňový cyklus cca. Posla toho co tu píšeš, tak usudzujeme, že to bude skôr ovulácia ako uhniezdenie... Ale ty vieš..
Za 3 dní uvidíš

dadka1997
8. mar 2025

@pudinka mozne tak isto ako hoci čo ine, ale tak naco sa pytas, ked nevieš prijat názor a meleš si furt svoje .. nevies aku mas lutealnu fazu, nevies ani kedy mas ovulaciu, lebo ako aplikacia v mobile s ovulaciou ti môže byt tak na dve veci ...

bambulka711
8. mar 2025

@pudinka tak sa, prosím, nepýtaj, keď nechceš počuť reálne názory. Ja mám za sebou toho dosť, aj IVF, takže naozaj viem, čo je možné a nemožné a čo je pravdepodobné a nepravdepodobné. Základ je vedieť, ako si odsledovať ovuláciu, aby si sa potom mohla dohadovať na koníku. Ale to ti asi na klinike nepovedali 🙈

rozovykon
8. mar 2025

@pudinka pri prvom som nič necitila, a mala som iba maly krvavý fliačik (čo som zistila až spätne) ďalšie tehu som cítila bolesť v podbrušku a intenzivnu pichavú bolesť.

pudinka
autor
8. mar 2025

@bambulka711 ja sa nepytam na tvoje domnieky. Ja som sa jasne pytala, ci su tu zeny, ktore v tomto dni cyklu mali uhniezdenie a ake boli priznaky. Nepytala som sa na to, ci si ty alebo ine zeny myslia, co to je, ci mam problem s travenim alebo ci je to prejav ovulacie. Ak si neni zena, ktora otehotnela podobnym pripadom, tak nerozumiem, preco sa zapajas.

pudinka
autor
8. mar 2025

@dadka1997 ale ja som sa ta nepytala na nazor. Ja som sa jasne pytala, ci su tu zeny, ktore v podobnom dni cyklu zazili uhniezdovanie. Takze, ak si to nezazila, nevidim dovod v tejto diskusii pokracovat, lebo tema tejto debaty nebola otazka, ci mam ovulaciu a kedy mam ovulaciu

okm221
9. mar 2025

@pudinka takých je veľmi málo to by bola obrovská zhoda náhod ze žena ktorá má 24dnovy cyklus a ešte cíti aj uhniezdenie, lebo obe možnosti sú sttasne malo pravdepodobne.. Nieje tu žiadna taka

domka222
9. mar 2025

@pudinka veď keď máš výpočty a fakty z kliniky,tak teda čakaj, či budeš patriť tiež do tej skupiny. Keby ti tu jedna žena napísala, se sa jej to stalo,bola by si aj ty automaticky tehotná? Nerobíš pri každom zastavenom prde zo seba tehotnú, ale pri miernej bolesti už áno.

pudinka
autor
9. mar 2025

@domka222 napis mi, kde presne zo seba robim tehotnu? Nikde. Ale uz som si zvykla, to je take typicke tu na modrom konikovi, ze ine zeny sa zapajaju do debat, s ktorymi nemaju nic spolocne, neodpovedaju na dotaz v prispevku a navyse, hodnotia bez toho, aby to niekto od nich vyzadoval

pudinka
autor
9. mar 2025

@okm221 ja nemam 24dnovy cyklus. Odkial to mas?

okm221
9. mar 2025

@pudinka 2x som ti odpovedala na otázku... 🙂 len si moje komentáre spätne precitaj... Nenájdeš tu žiadnu takú ženu, ktorá by mala cyklus ako ty predpokladas ze môžeš mať. To sú hypotézy na com založené? Keď nepoznáš vôbec fázy vo svojom cykle..
Vieš koľko dní ma lutealna fáza? :D spocitaj si to, folikulostimulacna fáza + ovu +lut. Faza, alebo predpokladas ze aj tvoja lutealna fáza bude mať 17 dní? Čiže 3 zhody náhod? Ovu na 10 deň, uhniezdenie cítiš a potom ešte aj lut fáza 17 dnova?

okm221
9. mar 2025

@pudinka ohanas sa článkami a neviem čím a nevieš prečo tu píšem o 24dnovom cykle.. Všetky ostatné tomu chapeme

okm221
9. mar 2025

@pudinka a koľko dňový ho potom máš? :D lebo sk viac tak tvoje počty sa navzájom totálne vylucuju

domka222
9. mar 2025

@okm221 podľa mňa jej to zbytočne vysvetľuješ. Ona má svoje výpočty, ktoré jej presne sedia🥴

bambulka711
9. mar 2025

@okm221 ja sa ti čudujem, že sa ešte snažíš... strata času pre niekoho, kto si nedá vysvetliť, že ak luteálna fáza trvá 10-16 dní (väčšinou 12-14) a uhniezdenie je možné najskôr 5-6 deň po ovulácii (väčšinou na 8 deň), čo by znamelo, že musela mať ovuláciu 9-11 DC, aby mohla uhniezdenie cítiť na 17 dpo a teda by mala 24-26 dňový cyklus... to sa bavím o priemerných hodnotách, nie minimálnych...
Rovnako dobre si môžeme ísť kúpiť vešteckú guľu...

bambulka711
9. mar 2025

@okm221 oprava, nie 17 dpo, ale 17DC malo byť.

domka222
9. mar 2025

@bambulka711 ona tomu aj tak nechápe,čiže si nemusela ani opravovať😀

pudinka
autor
9. mar 2025

@okm221 vies co, povodne som mala rozpisanu spravu s presnymi datumami, ako to s prehladom vsetko vychadza pri 28dnovom cykle, so ziadnymi nahodami, o ktorych pises, ale kaslem na to. Ja tu nepotrebujem nikomu nic dokazovat, ani to, ze nevies ratat. A opat nechapem tvoju potrebu mi nieco vysvetlovat. Ja som ta o to v prispevku neprosila. Znova ti pisem, ze otazka prispevku bola smerovana na zeny, ktore si niecim podobnym presli. A prestan si vymyslat, ze take neexistuju, pretoze nemozes vediet, kto mi vsetko pisal napriklad tak do sprav, vsakze. A uz sa prosim ta vypni. Ja proste nepochopim tieto zeny tu na modrom konikovi, ktore si pridu sem nieco dokazovat a zapajaju sa do diskusie, ktora sa ich vobec netyka. Proste s tym nemas skusenost, tak sa kristepane nezapajaj.

okm221
9. mar 2025

@pudinka no ja som tu na MK veľmi mierumilovna členka ale toto nepochopím úplne na total, to je ako hrach o stenu hádzať, tak sem napíš tu spravu o tých datumoch 🙂 keď chces aby sme ti uverili, tak to podlož. A do tych správ kto ti písal to nemôžeš myslieť vazne 🙂 potom sem daj ten test za 2 dní, keď máš pravdu teda, vypínam sa lebo toto nemá absolútne zmysel
Pýtala som sa ta na nieco a neodpovedala si, ani na ten cyklus, sama si písala ze nemáš pravidelný menzes a mešká ti.. Vieš pochopiť to ze keby sa ti uhniezduje na 17dc tak nemôžeš mať klasický 28 dňový cyklus? Chápeš to? Z fyzi hľadiska to je nemožné..

okm221
9. mar 2025

@domka222
@bambulka711 mne tu odpáli dekel 🫠🫠🫠🫠

domka222
9. mar 2025

@okm221 však jej to aj kalendár povedal,to neobabreš🤣 keď sa už teda uhniezdilo,môže robiť s kľudom test. Ja som bola len 4x tehotná, ja o tom tiež hovno viem 😀

okm221
9. mar 2025

@domka222 ja to isté 4 tehotenstva, symptotermalna metóda, potrat za sebou, snažím sa tomu venovať co najviac, poznať svoje telo, mam tiež co to nastudovaneee.. ,, baby vy mate tiež niečo sa zasebou kks a potom ide niekto presviedčať. Mozno tehotná bude ale výpočty by boli úplne iné v tom prípade.

bambulka711
9. mar 2025

@okm221
@domka222 ja rok každý mesiac folikulometrie, meranie bazalky, ovulačné testy, IVF, aktuálne tehotná z jedného jediného styku, keďže presne na deň viem ovuláciu a presne podľa špinenia viem, kedy bolo uhniezdenie a kedy mi po ňom ukázal test... Ale tak, čo ja viem o tom... Aj tak ma obvinia, že si dokazujem niečo, keď chcem dobre poradiť 🫣🤷
Nakoniec, lekár presne povie, aké veľké je bábo. Mne to presne sedí, lebo presne vieme...

pudinka
autor
9. mar 2025

@okm221 polovica tvojho komentaru si si vymyslela 😀.
1. Mavam pravidelny cyklus, teraz mi po dvoch rokoch prvy krat meskal.
2. Nikde netvrdim, ze som tehotna. Pisem ti to asi 4x, ze otazka tu je, ci su tu zeny, ktore datumovo to mali podobne ako ja a ci sa im v podobnom datume uhniezdilo.
3. Datumy ti just nedam, lebo si utocna a staras sa do niecoho, co s tebou nic nema spolocne. Ale keby si si dala trochu namahy, nejake som tu uz uvadzala, treba len citat.
4. Vsetky odute zenske, ktore si tu v komentaroch medzi sebou dokazuju, aka som vlastne ja blba (aj ked vlastne pocitat neviete vy 😆, ale kludne si zite v tom, ze pocitat viete 🤣) a este si to navzajom aj lajkujete, ake ste super, tak ste zenske, ktore s touto temou nic nemaju spolocne, pretoze ste neboli v situacii, KTORA JE TEMOU TOHTO PRISPEVKU.
Ja neviem, co je take nepochopitelne, ze mna vobec nezaujimaju vase nazory. V tomto prispevku som sa nepytala na nazor, ci mozem byt tehotna. Pytala som sa, pisem to piaty krat), ze kto bol v podobnej situacii. A to ty ani tvoje nove kamaratky, bohuzial nie ste.

okm221
9. mar 2025

@pudinka ok tak ja si všetko vymýšľam teda 🙂 máš pravdu a bodaj by si bola tehotná.. Pekný deň

Strana
z2