Problémy s intimitou ovplyvňujúce túžbu po dieťati
Baby chcela by som dieťa. Ale z mužom sa nepritahujeme už. Sex len za účelom plodenia. Aj vcera sa mu nemohol postaviť. Nadával pri tom stále, ze mu to nejde, že je teplo a neviem čo. Potom som len klacala on so ho honil. Ja som mu spravila orál ale to pomohlo len na chvíľu. Potom sa to nejak rýchlovku po pol hodine podarilo. Ja už nemam chuť na ten sex a už neviem či chcem aj to dieťa takto splodiť. Teraz bude leto horúčavy tak už sex asi nebude žiadny
Chúďatko dieťatko, ak sa vám to nedajbože podarí.
Na aku materinu kontu chces porodit dieta do nefunkcneho vztahu? Najprv vyries vztah a potom planuj dieta. Dieta ma pravo na zivot v harmonickom prostredi. Je tvoja povinnost mu to zabezpecit. Nemozes byt az taka blba aby si toto riesila. Ci?
Este si pridaj dalsie problemy, tym ze budes mat dieta.
Tento problém vyrieši klimatizácia😋
Silno verim a dufam,ze takymto parom sa nikdy nepodari splodit dieta.ach kde je ta spravodlivost,ze pary,ktore maju harmonicky a fungujuci vztah dieta mat nemoze a potom su tu taketo individua

@gubcikova akoze mne je jej luto ale uz ma vysiera. Ja chapem ze odist je velmi tazke ale boze, nech uz aspon s nim nechrape
@really8 ale ona chce dieťa a basta 🤷🏻♀️