icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

Strana
z19
fidela86
11. aug 2013

@fewka peknu dovolenku prajem 🙂 my sa chystame o tyzden, tak uz len nejako dobojovat tento 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
12. aug 2013

@fewka 🙂 tiež som bola večer v kostole

jarusmischo
12. aug 2013

@fewka a tiež prajem peknú dovolenku a šťastnú cestu 🙂

jarusmischo
12. aug 2013

@mirkajanickova Tak nech tie tri dni rýchlo zbehnú a môžeš oddychovať ... ja práve pozerám na nete nejaké ponuky na wellness na Slovensku alebo v susedných štátoch, že by sme zbehli so sestrou a maminou.

jarusmischo
12. aug 2013

Inak babule, vo štvrtok má prísť mrška a mňa už dnes bolia kríže a brucho ☹ , takže zase z toho nič nebude ...

fewka
12. aug 2013

@jarusmischo ďakujeem

pecka13
12. aug 2013

@petka154 Ahoj, ale nemam nic nove prišla mrcha, meškala opica, takže som mala zasa depku, ale boli sme na dovolenke teraz dufam, že sme niečo upiekli v tej horučave 😉 , ale nejdem už nič rátať a čakať, dúfať, možno to tak má byť, určite to tak má byť... 😎

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
rencika8
autor
27. aug 2013

Ahojte bambulky , ja som začala túto tému a musím sa pochváliť že nám sa už asi aj podarilo....ešte to nemám síce potvrdené od doktora ale robila som si dva testy a oba vyšli pozitívne.
Ako ste na tom vy?????????????????????

klaudus87
28. aug 2013

ahojte. dlhsie som tu nebola. bola som na dovolenke a potom mrcha meskala tak mi to nedalo a vcera som si spravila test a boli tam // hned som si spravila este jeden a taktiez // 🙂 🙂 a dnes som isla k dokimu a videla som tu malu fazulku 🙂 . velmi sa tesim a drzim palce aj ostatným snazilkam
a gratulujem rencika8

rencika8
autor
28. aug 2013

@klaudus87 Gratulujem aj ja tebe 🙂
a po akom čase sa vám podarilo.....?

klaudus87
29. aug 2013

@rencika8 dakujem. Po 3 mesiacoch a vam?

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
mirkajanickova
29. aug 2013

@klaudus87 gratulujem

rencika8
autor
30. aug 2013

@klaudus87 nám asi skor ak mám pravdu povedať ešte neviem v ktorom týždni som len v utorok idem k doktorovi tak som hroznéééé zvedavá ale viem že to uź je 🙂 lebo príznaky už mám.

rencika8
autor
30. aug 2013

@mirkajanickova Držím palce 🙂

fewka
14. feb 2014

@rencika8
@klaudus87
@petka154
@sedlakovo
@kacennnka Ahojte baby, náhodou som natrafila na známu skupinu a v nej známe nicky....ako kukám sme všetky v očakávaní...chcela by som vedieť ako sa máte 🙂

klaudus87
14. feb 2014

Ahojček ja s babenkom sa zatial mame dobre až na drobne chorôbky ktoré sa vyskutujú a najnovšie ma páli záha ☹ ale dúfam že mi to prejde . Inak zatial všetko OK. A ty ako? Inak musím pochváliť máš krásny kočík. 🙂

klaudus87
14. feb 2014

@fewka Ahojček ja s babenkom sa zatial mame dobre až na drobne chorôbky ktoré sa vyskutujú a najnovšie ma páli záha ☹ ale dúfam že mi to prejde . Inak zatial všetko OK. A ty ako? Inak musím pochváliť máš krásny kočík. 🙂 .

sedlakovo
16. feb 2014

@fewka ahoj...ja som oproti vam este v zaciatkoch takze okrem nevolnosti a stastneho oznamovania okoliu si moc tehulkovanie neuvedomujem 🙂

trdlo84
25. feb 2014

ahojte prvosnazilky🙂No my sa tiez snazilkujeme od juna,ale zatial nic...1juna sme mali svadbu a od vtedy sa snazilkujeme,sice boli dva troska stresujuce mesiace,ale do dnes sa nam este nezadarilo,v januari troska svitla nadej,ale menzes sa nakoniec dostavil...:(ale stale sa snazime a nestracame nadej,ze sa coskoro dockame vytuzeneho babatka🙂

Strana
z19