Prvosnažilky od júna
Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????
zajtra robím tehotenský...bolesti v podbrušku síce sú, ale cítim sa veľmi slabá,stále spím ked nie som v práci..je pravda, že može meškať aj zo stresu, tak sa nevytešujem...
@fewka Tak ja Ti budem siiiiilnizno držať palce, aby to vyšlo . . . . pozitívna správička by sa tu hodila 🙂
@fewka btw, koľko ti mešká? Ak teda smiem vedieť?
@jarusmischo júúj sú to iba 4 dni 😀 ale tento vaječník je ako hodinky....nuž test bol negatívny, ak nič nepozvané nepríde, skúsim test zopakovať o pár dní
@mirkajanickova supeer, tak to sa bude obedík variť 🙂
@fewka škoda, ale zase nič ešte nie je stratené ... 😉
@mirkajanickova Tak to musí byť supeeer pocit .... si pamätám, ako som si ja vychutnávala kávu v našom byte, keď sme ho kúpili a to sme ho ešte nemali ani prerobený .... ale ten pocit, že je iba nááááš!!!!
@sedlakovo
@petka154
@mirkajanickova
@joy23
@kacennnka
@fewka
@19mirka24 Dievčatá, pekný víkendík. Užite slnka a pohody 🙂
Ak som niekoho nepridala, nebolo to úmyselne 🙂
baby...mam slabu ciarku ale viditelnu.....myslite ze sa to podarilo 🙂
@veronika218 váážne? supeer! zopakuj cca za 3 dni
@veronika218 Supeeer, určite zopakuj o pár dní, ale keď ju vidíš, tak potom niet o čom 🙂
@veronika218 blahozelaaam... podla mna sa to urcite podarilo... drzim siiiilno palceky... 😉
dorazila 😒
@veronika218 slabá neslabá-si tehu! ja sommala najskôr tiež len takého "ducha" 🙂
Takze zasa nist, mrcha si ma zasa nasla, ale aj som to cakala bo sme to flakali tento mesiac. Tak hadam nabuduce 🙂 🙂 drzim vam vsetkym palce
@fewka ☹ Ale ako si to ja hovorím, každý nevydarený mesiac nás posúva bližšie k tomu, ktorý bude ten vydarený, takže v podstate si zase o krok vpred ... musíme myslieť pozitívne 🙂
@luca1986 Tak to je škoda, ale zase je dobre, keď to človek aj čaká, potom je menšie sklamanie. Ďakujeme 🙂
@jarusmischo tak tak ale hadam jedneho dna si cestu nenajde 🙂 🙂 🙂
baby potrebujem zodpovedat otazocku...mozno hlupa, ale fakt neviem odpoved...moze byt ovulacia este ked prebieha menstruacia? je to asi posledny den, ale farbim este trosku...
lebo ja som si na 99% ista ze ju mam...kvoli hlienu...rano som este farbila a poobede bum toto...normalne som ostala v soku
@fewka Ovulácia nastáva u každej ženy v inom čase, nezávisle od týždňa menštruačného cyklu a MÔŽE NASTAŤ AJ POČAS
MENŠTRUÁCIE. Toto som našla ja na nete, tak asi ta tvoje tusenie neklame. Sama by som nevedela, či je to možné.
@jarusmischo no pekne, tak tento mesiac som ju v podstate premeškala....zvláštne tieto ženské telá 😒 asi sa budem musieť viac kontrolovať 🙂
@fewka No ja mám s týmto občas problém, určiť si, kedy ju presne mávam, aj preto som sa radila s mojou gyn. a tá mi to potom folikulometriou potvrdila ... ale to, čo platí jeden mesiac, už nemusí platiť ten ďalší :/
Inak baby, čo plánujete dnes robiť? Ja chystám obed a poobede asi nejaká prechádzka, vykúka nám tu slniečko 🙂
aj nám po včerajšej búrke pekne vyšlo slniečko.Bola som na prechádzke s maminou trošku poklábosiť a dať si radleríka...teraz sa chystám pobaliť na zajtrajší odchod do Chorvátska a večer už len kostol.

@sedlakovo mas uplnu pravdu, je lepsie hlavu vypnut,iked je to tazke.Ja som si povedala presne to iste a nebudem sa ani sledovat,pocitat,ratat,merat teplotu..nic.Chcem,aby to prislo nejak prirodzene po tom vsetkom, co mam za sebou, tak dufam,, ze aspon tehu vyjde tak celkom prirodzene.....zacinam mat syndrom bieleho plasta 😖 😠 ...a mrchu mam uz treti den dievcata ☹