icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

joy23
17. jún 2013

baby, ospravedlnujem sa za odbocenie od temy 🙂) uz len IP budem pouzivat 😉

fewka
17. jún 2013

@joy23 no my sme spolu 7 rokov, takže viem o čom hovoríš...kvôli tomu že to stagnovalo sme sa aj rozišli na pol roka...on má prácu, ja mám prácu aj školu....už nevidím najmenší problém....teda vidím (ak sa nebude dariť)...ale myslime pozitívne, že do pol roka si tu všetky budeme gratulovať minimálne k tehotenskej knižke, neskôr k drobcom 😀

joy23
17. jún 2013

zienky, predsa mam na vas este jednu otazku, zacali ste niektora uzivat gynex? viem , ze su tu temy o gynexe, ale mna zaujima ci proamo niektora z vas zacaal s nim a ako to vnima, kedze sme prvosnazilky

sofi88
17. jún 2013

@joy23 ja mam tiez rozhadzany cyklus a nemam potuchy, kedy mi ovulacia vlastne pride, tak som si zacala merat BT aj ja, ked uz nic ine, tak aspon uvidim ako moje telo funguje.. asi budem velmi prekvapena 😀 a vek by som vobec neriesila...ja som chcela dieta uz davno, ale samozrejme, ze neboli vhodne podmienky, skola, praca, byvanie a tak cas plynul.. aj ked nemam zly vek na otehotnenie, predsa len to ide v dnesnej dobe cele nejako tazsie...

erikocka123
17. jún 2013

ahojte 🙂 my sme začali v máji ale nevišlo :( mrcha dorazila ,tento mesiac budé druhý pokud tak som zvedavá 🙂

sofi88
17. jún 2013

@erikocka123 vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 drzim ti silno palce nech sa vam to cim skor podari 🙂

fewka
17. jún 2013

@erikocka123 veľa šťastia 🙂

fidela86
17. jún 2013

Ach baby, som zvedava, ako budu tie mesiace snazenia vyzerat a prebiehat....hlavne je pozitivne myslenie, tak si ho musime co mozno najdlshie udrzat...

joy23
17. jún 2013

@fidela86 som zvedava, dokedy vydrzime len pozitivne mysliet :D

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fidela86
17. jún 2013

@joy23 tiez si myslim, ale MUSIME! co najdlhsie 🙂

pripinacka
17. jún 2013

@matulik73 no tu sme si todali. pošli im email a oni ti pošlú dotazník.
http://centrumjonas.com/index.php?lang=sk

matulik73
17. jún 2013

@pripinacka dakujem🙂

sofi88
18. jún 2013

dnes rano tehotensky test znova negativny ☹ zase raz nic a ideme dalej...

joy23
18. jún 2013

@sofi88 tak ten o mesiac uz musi byt pozitivny!

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
sofi88
18. jún 2013

@joy23 kiezby, ale na zazraky som uz davno prestala verit... vy sa ako dlho snazite? 🙂

sofi88
18. jún 2013

@mirkajanickova aj ja v to pevne verim, nech sme cim skor maminky 🙂

joy23
18. jún 2013

my zatial len zaciname
@sofi88

sofi88
18. jún 2013

@joy23 tak vam silno drzim palce, nech sa vam to cim skor podari 🙂

sedlakovo
18. jún 2013

na pozitivne myslenie davam historku z piatka: drahy si vynimocne zapalil cigaru a ponukol ma, ja som odmietla, co on okomentoval: jaj, ved ty uz nemozes, ty si SKORO TEHOTNA :D takze moj novy stav je skoro tehotna :D

bambulik24
18. jún 2013

Rada by som sa k Vam pridala... aj my sme sa rozhodli , ze sa zacneme pokusat o babatko toto leto Tak dufam, ze to vyjde co najskor ... prve pokusy su za nami, tak uz sa neviem dockat, kedy si budem moct urobit test... dufam, ze MS uz nepride

joy23
18. jún 2013

@bambulik24 vitaj medzi nami, drzim prsteky, nech to cim skor vyjde

luca1986
20. jún 2013

@rencika8 ahoj aj my sme sa zacali snazit tento mesiac, tak som zvedava 🙂 hadam nebudeme dlho cakat 🙂

fidela86
20. jún 2013

@luca1986 drzim palce 🙂

luca1986
20. jún 2013

@joy23 aj ja som slobodna a moj je tiez toho nazoru naco svadba 🙂 🙂 🙂

luca1986
20. jún 2013

@fidela86 dakujem drzim aj ja tebe palce. Hadam sa nam postasti co chvila 🙂 🙂 🙂 uz aby to boloooo

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
fewka
21. jún 2013

@mirkajanickova chlapi 😀 musia mať pocit slobody a slobodného rozhodovania nonstop...

luca1986
21. jún 2013

@mirkajanickova 🙂 aj ja som zacala babo, svadba a hned ma zrusil. On stale, ze deti nechce, ze nato neni. Tak som to nechala tak a tento rok zacal ako by scel take male babo, pozram na neho, ze coooo 🙂 ale svadba ta zatial nehrozi, ale tak snad aj to pride raz 🙂 teraz sme sa zacali snazit tak hadam nebudeme dlho cakat. Hadam ani vy 🙂 🙂 🙂 drziim palceky