icon

Prvosnažilky od júna

rencika8
14. máj 2013

Nájdu sa medzi nami nejaké prvosnažilky? My sa chceme začať snaźiť teraz od júna a čo vy????

sofi88
12. júl 2013

@alexis81 zo srdca ti gratulujem a tesim sa spolu s tebou 🙂

sussie1605
12. júl 2013

Ahojte kocky, tak aj ja sa opat pridavam po rocnej pauze kvoli operacii, tak snad to tento rok vyjde a budeme sa tesit 😉

luca1986
13. júl 2013

@alexis81 tak super len si to uzivaj a drzim palce nech je vsetko ako ma byt 🙂 🙂 teskam s tebou, uz aby som sa aj ja mohla teskat 🙂 🙂 🙂 tak vela siiil a zdravicka tebe aj malinkemu 🙂. Drzkaj sa

luca1986
13. júl 2013

@sussie1605 tak teda drzim palce, nech sa rychlo zadariii 🙂 🙂 🙂

sussie1605
13. júl 2013

@luca1986 dakujem, ved uz od rana nahanam manzela po byte 😀

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
13. júl 2013

Ahojte. Ja sa tiež k vám pridávam. My sme začali snažiť už začiatkom roka, ale potom sme mali jeden mesiac pauzu kvôli úrazu a teraz opäť pokračujeme. Tak nám všetkým držím palce, aby sme tu rad radom pekne písali, ako sa nám darí 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
14. júl 2013

@mirkajanickova Ďakujem 🙂

luca1986
14. júl 2013

@sussie1605 🙂)) no minule cez tyzden aj ja toho mojho a kym sme sa k niecomu dostali tak kukam a on hajaaaa 🙂)) tak kukam, zee dobre... tak asik nabuduce 🙂)) niekedy je to hrozne s tymi chlapmi nasimi, no aspon s tym mojiiim 🙂)) ale co ho zabijeeem 🙂))

luca1986
14. júl 2013

@jarusmischo ahoj tak ta teda vitam medzy nami 🙂)

jarusmischo
14. júl 2013

@luca1986 Ďakujem 🙂

lanadr
15. júl 2013

Ahojte baby. Tak my sme sa pokusali tento mesiac. Zajtra mam dostat mrchu a samozrejme uz vcera som si robila test, lebo mi bolo faaakt cudne. Ale to asi preto ze sme boli u sestry na obed 😀 . Na teste ani chyru po druhej ciarke. Mala som clearblue. Myslite, ze este mozem mat 2 ciarky? To by bol asi uz len zazrak 😅

petka154
15. júl 2013

@lanadr ahoj... tak nevidim dovod, preco by si este nemohla mat dve ciarky... pokial viem tak niektorym babakm ukayuje testy dve ciarky az 2-3 tyzden... to zavisi od toho aku mas hladinu hormonov a ta je u kazdeho individualna.. takze drzim palce... 😉 mne uz tyzden meska ale ja mam dost nepravidelny cyklus, cize zatial to nejako extra neriesim... a este k tomu ma uz drruhy den boli brucho, tak ako pre mrchou takze asi tento mesiac nic z toho... :(

sedlakovo
15. júl 2013

ahojte, mrcha si ma nasla aj tento mesiac ☹ ale aspon sa mi slusne ustalil cyklus, takze mozno dalsi mesiac pred dovolenkou uz hadam nepride 🙂

jarusmischo
15. júl 2013

Dievčatá, beriete aj nejaké vitamíny a doplnky?

petka154
15. júl 2013

@sedlakovo a co si robila pre to aby sa ti ustalil? lebo to aj moj vecny problem... 😒

sedlakovo
15. júl 2013

@petka154 nic samo sa...

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
15. júl 2013

@mirkajanickova Alchemilke som aj ja podľahla a mám aj inofolic. Inofolic mi poradila moja gyn. Čítala som niečo o tom, že alchemilka sa má piť iba do ovu? Myslíš, že je to pravda? Či som si to zle zapamätala? 🙂

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
jarusmischo
15. júl 2013

Inofolic vraj obnovuje funkciu vaječníkov a reguluje menštruačný cyklus,upravuje prejavy androgenizmu (napr. akné a nadmerné ochlpenie), zvyšuje kvalitu oocytov - vajíčok a podporuje otehotnenie prirodzenou cestou, redukuje inzulínovú rezistenciu a má pozitívny vplyv pri nadmernej produkcii inzulínu, normalizuje hladiny tukov v krvi. Ja mám MC pravidelný, takže dúfam, že mi ho inofolic nerozhádže, užívam ho od tejto soboty, predtým som mala kyselinu listovú. Som si povedala, že ho vyskúšam, keď mi ho MUDr. odporúčila. O femibione som čítala, ale neskúšala som, aj tak sa mi zdá ešte skoro na nejaké veľké množstvo doplnkov. Skôr by som potrebovala nejakú bobuľu na trpezlivosť 😉

ja1985
15. júl 2013

@petka154 a ktory DC si? mna uz asi 2 tyzdne boli brucho ako pred mrchou, ale ovela ovela intenzivnejsie, niekedy az straaaaaaaaaaaaasne 😒 plus ma k tomu bolia prsia a uz fest naliate....som 35 DC

mirkajanickova
Autor odpoveď zmazal
lanadr
16. júl 2013

@petka154 no mne chodi mrcha na den presne, takze dnes si na nu pockam. Neurobim si ani test. Mam vsetky priznaky, ale tie su nanestastie take iste ako ked sme tehotne. 🙂 a ty si si uuuplne ista ze nemozes byt tehotna??? Co ked ti preto meska? 🙂

balli
16. júl 2013

Caute baby 🙂 ja sa vzdy pripadam do nejakej aktualnej snazilkovskej temy, lebo o babatku sa bavime s manzelom uz dva roky, ale stale je nieco dolezitejsie...ale teraz uz asi je ten spravny cas. Peniaze sice stale nie su, dom by chcel este co-to upravit, ale ta tuzba tu je a tiez zacinam mat obavy o to ze ked mam pred tridsiatkou a manzel daaaavno po tak ci to bude take jednoduche ako si ja predstavujem.

Chcem zacat brat aj nejake doplnky na podporu, citam o femibione a inofolicu a kyseline listovej....je potrebne poradit sa o tom s lekarom pre istotu?

petka154
16. júl 2013

@ja1985
@lanadr
takto baby... ja si nie som uplne ista... dnes je 36 DC vcera som si robila testik a bohuzial tam bola len jedna ciarka... ☹ ale tak je to nejake zvlastne v mojom pripade... minuly tyzden v utorok som bola na preventivke a gynekolog mi povedal ze na lavom vajecniku som mala velky folikul (okolo 20mm) a povedal ze keby bol stred cyklu tak by povedal ze je to krasny dozrety folikul ale ze teraz pred MS to znamena ze to bude asi cysta ktora by mala pocas MS prasknut... takze teraz neviem ze co.. sam nevedel co to je... no to bolo pred tyzdnom a ja som zatial nedostala, takze je aj mozne ze to bol dozrety folikul a ze ovu bola len minuly tyzden... takze preto to zatial nejako neriesim, vcera som si spravila len taky kontorlny testik ci nahodou motyka nevystreli... pockam este tyzden a ked nedostanem tak si urobim dalsi....

petka154
16. júl 2013

@balli femibion a alchemilku mozes podla mna zacat brat hned... a inofolic no neviem, vy tu baby pisete ze ho bezne beriete ale on je predsa urceny pre zeny s PCO... samozerjme moze pomoct aj tym ci nemaju tuto diagnozu ale asi by som ho nezacala bart bez vedomia alebo odporucania lekara... 🙂

balli
16. júl 2013

@petka154 dakujem pekne, no tiez zacnem s niecim "prirodnym" a keby sa nedarilo, aj tak to odkonzultujem s lekarom 🙂 a inak moze ti teoreticky meskat kvoli cyste, ja som mala este vacsiu ako ty na pravom vajecniku a kazdy druhy mesiac mi chodila menstruacia neskor o 15-20 dni...potom sa to upravilo na totalne pravidelny 28 dnovy cyklus.

petka154
16. júl 2013

@balli a to sa upravilo len tak z nicoho nic? ja neviem ci to bola naozaj len cysta alebo folikul ale to vysetrenie robil v utorok a ja som si zacala tento mesiac merat bazalnu teplotu a v utorok dost klesla (z 36,5 na 36,2) a potom zacala stupat az v piatok rano uz bola na urovni 36,9 a od vtedy kolise 36,8-36,9.... no neviem co si mam mysliet a najhorsie je to cakanie... ☹