icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka inak ako som dosla domkov,vygrc som sa,dala som sprsku a uz mi je ok 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba aj ja chcem svoje klasické 31dňovééééé 😠 😠

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 no moja dalsia dobra otazka pre baby 🙂 to nemam ani ja potuchy ale lacne to neni 🙂 hodis otazku? ci ja? ci uvidia babizne? 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba aspoň,že tak...počuj a nemohol ťa niekto urieknuť?ak si išla vlakom...možno po ovu to na teba silnejšie vplýva 😉

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa a v téme IUI neodpísali, koľko to stojí? 🙂

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka to nieee...ja som hakliva na urieknutie..ja to vzdy citim za 5 minut...a mna prvykrat naplo uz par dni dozadu...teraz to ale zosilnelo

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 no co viem mne nie supneme tam otazocku? 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa daj 😀

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 dala som 😀

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa už som videla že 250 Eur - uf

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25 no ale to teraz neviem ci umele alebo laparka lebo sme sa aj o laparke v GF bavili chaoooooz 😀

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba tak ťa niekto urieka na etapy 😀 😀 no snáď už bude len dobre 🙂 aaaaaa,také vône mi idú z kuchyne,ešteže som už jedla,bo by som sa na to vrhla 😠

bubacik5
9. feb 2012

@mata_ba ja som citala ze: dala som si sprcku a je mi ok :D sa cudujem, ze co??? az ked som si precitala znovu citam uz spravne 😀 😀 😀

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa aha, ja že IVF toľko stojí... 😅

fifitko25
9. feb 2012

@vavenecka inak ty furt čosi varíš 😀 kedy ma pozveš na večeru? 😀

mistisa
9. feb 2012

@fifitko25
no a IVF? no doplácaš za lieky, podľa toho aké máš, to je cca. 250 - 300 euro, potom sa platí po punkcii vajíčok podľa toho, či ich budeš mať napichované, či bude predĺžená kultivácia, či budeš mať aj na zamrazenie... takže takto to rastie, zvyčajne je to okolo 1000 euro čo zaplatíš ty... a to ti poisťovňa ešte 1000 euro prepláca emoticon. toto mi napisala tinasc fu ☹

anett6212
9. feb 2012

@mata_ba ja by som sla na tvojom mieste. aby som vedela na com som

anett6212
9. feb 2012

@vavenecka ta fajne. ja robim v detskom obchode v maxe

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka ja by som si tiez nieco dala..asi si idem urobit hrianku s maslom...aspon uvidim,ci to bude rovnake ako minule...lebo minule som cely den grc a vecer som mohla jeeeeeeeest kolko som chcela...

@bubacik5 no pekne 😀 to som si nemohla dat,lebo mm ma vyhodil doma a isiel ku bratrancovi hrat sa s lietadielkom jeziskovskym 😅

ivnik
9. feb 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka, ako sa máš?? čo máš nového??

chorucka
9. feb 2012

@gelinka75 ahoj preto moj mm si to urobil doma aby sa nestresoval 😀

fifitko25
9. feb 2012

@mistisa veru uuuuuuuufffffffffffffffff 🙄 😖

anett6212
9. feb 2012

baby idem ja prec. majte sa. drzte palce nech aj zajtra teplota je taka vysoka. idem merat uz o siedmej ako stale. mam volno, takze v pohode. papa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@ivnik ahoj Ivka, dlho si tu nebola, ako sa ti darí? dúfam, že lepšie ako mne, akurát si tu vylievam srdce, bo manžel nemá dobré výsledky spg ☹ ☹ z ISCARE nám odporučili IUI, ale ešte chceme ísť na jedno vyšetrenie, podliečime manžela a uvidíme.....

mata_ba
9. feb 2012

@anett6212 urcite to nejak poriesim..neboj 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@anett6212 čakáme tu zajtra na správy od teba moja, papa a pekný večer

bubacik5
9. feb 2012

tak o tomto som este nepocula, kolko zamkov 😨 😨 😨

http://diva.aktuality.sk/clanok/32674/zamknite-...

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka diiiiky, mam velku radost... ale je strasne silna 😔 nestiham sa prebalovat 😅 dnes padal net u nas, tak cely den som bola v terene teraz som dosla... tak som len po wc-behala kde sa dalo, no neprijemne, ale couz

mata_ba
9. feb 2012

@anett6212 drzim paste..papa

ivnik
9. feb 2012

@fifitko25 to ma mrzí moja, ja som bola na gynde, lebo mi meškala mrcha, ale dala mi vyvolávačku, že to je normálne, lebo po vysadení antikoncepcie, sa musím dostať do bežného cyklu, moj priatel pojde, len vtedy na vyšetrenie, ak sa nám nepodarí otehotnieť do pol roka, tak uvidíme