Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25
no a IVF? no doplácaš za lieky, podľa toho aké máš, to je cca. 250 - 300 euro, potom sa platí po punkcii vajíčok podľa toho, či ich budeš mať napichované, či bude predĺžená kultivácia, či budeš mať aj na zamrazenie... takže takto to rastie, zvyčajne je to okolo 1000 euro čo zaplatíš ty... a to ti poisťovňa ešte 1000 euro prepláca emoticon. toto mi napisala tinasc fu ☹
@vavenecka ja by som si tiez nieco dala..asi si idem urobit hrianku s maslom...aspon uvidim,ci to bude rovnake ako minule...lebo minule som cely den grc a vecer som mohla jeeeeeeeest kolko som chcela...
@bubacik5 no pekne 😀 to som si nemohla dat,lebo mm ma vyhodil doma a isiel ku bratrancovi hrat sa s lietadielkom jeziskovskym 😅
baby idem ja prec. majte sa. drzte palce nech aj zajtra teplota je taka vysoka. idem merat uz o siedmej ako stale. mam volno, takze v pohode. papa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tak o tomto som este nepocula, kolko zamkov 😨 😨 😨
@vavenecka diiiiky, mam velku radost... ale je strasne silna 😔 nestiham sa prebalovat 😅 dnes padal net u nas, tak cely den som bola v terene teraz som dosla... tak som len po wc-behala kde sa dalo, no neprijemne, ale couz

@vavenecka inak ako som dosla domkov,vygrc som sa,dala som sprsku a uz mi je ok 🙂