Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ty kokos to co jeeeeeeee? 😨 http://badman.aktuality.sk/clanok/1991/muz-s-dv...
@fifitko25 to je dan za to, ze som sa na nu tesila a ona ma takto prekvapila 😀
vysledky stale nedosli?
moj bol smutný, keď som mu oznámila, že ešte nie som, ale čo už, nechcem to siliť, lebo to nevýjde, moj sa dočítal, že je dobré po sexíku, držať pánvu vyššie aspoň pol hodku, najlepšie podložiť vankúšik, to mi volal do práce, som sa smiala, je aktívnejší než ja 😵
@fifitko25 trubka,dobehni aj hneď 😀 😀 že furt,naposledy som varila v sobotu 😀 ešteže mm chodí na obedy aj večere do práce,keď mu nič nedám 😠 ale obedy mi zakázal mu dávať,že chodí s novými kolegami a že ani tam nemajú kuchynku ako v glovise...a na večeru občas,keď je zima,tak si to cez deň nechá v aute a v druhej robote dá do chladničky 🙂 dnes som kuchtila recept,čo mi krstná dala,oni to varia v rakúsku,kde opatruje...takže Reis in blech/Ryža v plechu 😀 (recept kopírujem ako mi ho poslala): Na spodok plechu nakrájame 2-3 velké cibule, na to dáme umytu ryžu 1 pohár-asi 1 a 1/2 dcl,
potom nakrájanú klobasku ,alebo párky, potom očistené,na kocky nakrajané zemiaky,
potom čerstvu zelenu papriku,nakrajanu na kocky,
zaleje sa to 2 pohare vody,v ktorej sme rozmiešali vegetu + 2 lyžice oleja.
Pečie sa asi hod,ja to zo začiatku prikryjem a pred dopečením odokryjem..ale tu to peču odokryté
no tak uvidíme,čo z toho bude,ja som najskôr naolejovala plech,aj dosť oleja som dala,asi bude ryža mastná,ale nevaaa,zemiaky na vrchu sú zas suché 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a došli mojka a nič moc ☹ nemáme žiadne spermošky dobré, sú pomalé, majú malé bičíky, dobré majú akurát hlavičky... aj hustota a koncentrácia nič moc... som smutná, dúfam, že vitamíny pomôžu... tvoj mm mal akú diagnózu?
@fifitko25 u nas asi nieco podobne ☹ diagnoza teratozoospermia 😠
@fifitko25 a citala si o tej babe co mala dve vaginy? http://badman.aktuality.sk/clanok/1926/video-ta...
@l_e_n_o_c_k_a aaale moja,och,už nech je aspoň tretí deň,bude lepšie...no to ako naschvál,keď by si si mala oddýchnuť,tak samá robota 😒
@vavenecka micik, 3DC mam ist na krv a vyslo to na sobotu ☹ to je smola, co? 😔
@l_e_n_o_c_k_a čože?kokos,iný fór...a prečo práve na 3DC?

@l_e_n_o_c_k_a ooooooooooch chudiatko ☹