icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ooooooooooch chudiatko ☹

bubacik5
9. feb 2012
fifitko25
9. feb 2012

@ivnik takže tehu sa zatiaľ nekoná? inak vraj ženy, čo vysadia HAK, sú náchylnejšie na otehotnenie 😉 tak možno už ďalší cyklus to výjde 😉

mata_ba
9. feb 2012

@bubacik5 jej,kedze je to v pn,asi aj ukecam draheho..odbehneme si z robotky 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@bubacik5 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 to je dan za to, ze som sa na nu tesila a ona ma takto prekvapila 😀
vysledky stale nedosli?

ivnik
9. feb 2012

moj bol smutný, keď som mu oznámila, že ešte nie som, ale čo už, nechcem to siliť, lebo to nevýjde, moj sa dočítal, že je dobré po sexíku, držať pánvu vyššie aspoň pol hodku, najlepšie podložiť vankúšik, to mi volal do práce, som sa smiala, je aktívnejší než ja 😵

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 trubka,dobehni aj hneď 😀 😀 že furt,naposledy som varila v sobotu 😀 ešteže mm chodí na obedy aj večere do práce,keď mu nič nedám 😠 ale obedy mi zakázal mu dávať,že chodí s novými kolegami a že ani tam nemajú kuchynku ako v glovise...a na večeru občas,keď je zima,tak si to cez deň nechá v aute a v druhej robote dá do chladničky 🙂 dnes som kuchtila recept,čo mi krstná dala,oni to varia v rakúsku,kde opatruje...takže Reis in blech/Ryža v plechu 😀 (recept kopírujem ako mi ho poslala): Na spodok plechu nakrájame 2-3 velké cibule, na to dáme umytu ryžu 1 pohár-asi 1 a 1/2 dcl,
potom nakrájanú klobasku ,alebo párky, potom očistené,na kocky nakrajané zemiaky,
potom čerstvu zelenu papriku,nakrajanu na kocky,
zaleje sa to 2 pohare vody,v ktorej sme rozmiešali vegetu + 2 lyžice oleja.
Pečie sa asi hod,ja to zo začiatku prikryjem a pred dopečením odokryjem..ale tu to peču odokryté

no tak uvidíme,čo z toho bude,ja som najskôr naolejovala plech,aj dosť oleja som dala,asi bude ryža mastná,ale nevaaa,zemiaky na vrchu sú zas suché 😀 😀

vavenecka
9. feb 2012

@anett6212 jeej,to už máš detských vecí aj plné zuby,či nie? 😉

su_san
9. feb 2012

@ivnik ahoj...môj tiež takéto zaujímavosti číta a dokonca sa ma aj dnes pýtal, že ako sa cítim a či to už na mňa ide alebo budeme v očakávaní 😀 😀 😀 niekedy vedia prekvapiť tie naše zlatíčka

fifitko25
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a došli mojka a nič moc ☹ nemáme žiadne spermošky dobré, sú pomalé, majú malé bičíky, dobré majú akurát hlavičky... aj hustota a koncentrácia nič moc... som smutná, dúfam, že vitamíny pomôžu... tvoj mm mal akú diagnózu?

bubacik5
9. feb 2012

@mata_ba tak tak len ho presvedc 🙂

fifitko25
9. feb 2012

@ivnik to robíme - pánva hore minimálne 30 minút, ja ešte potom ležím aspoň 2 hodiny 😀

fifitko25
9. feb 2012

@vavenecka no už som pila, dala som si pohár bieleho, aby som zahnala ten stres zo zlých výsledkov spg 😀 prídem inokedy 😀 😀

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba len to neprežeň,až nestráviš celú noc objímaním misy 😀 😀

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka to nie...to ja vacsinou dam na prvy pokus a je klud 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@fifitko25 u nas asi nieco podobne ☹ diagnoza teratozoospermia 😠

bubacik5
9. feb 2012

@fifitko25 a citala si o tej babe co mala dve vaginy? http://badman.aktuality.sk/clanok/1926/video-ta...

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 ty furt chlasceš,keď máš prísť ku mne 😀 😀 ale veru niekedy by si mohla dobehnúť,ale to musím mať niečo napečené a to neviem,kedy bude,ale keď bude,tak napíšem,že Zuzi,mám napečené,nepi,dobehni,vypiješ u mňa 😠 😀

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaale moja,och,už nech je aspoň tretí deň,bude lepšie...no to ako naschvál,keď by si si mala oddýchnuť,tak samá robota 😒

ivnik
9. feb 2012

@fifitko25 fúha, to by som nevydržala 😉 Máš výdrž 😉 a ty Zuzka pracuješ? alebo si doma?

vavenecka
9. feb 2012

@mata_ba 😀 😀 riadiš sa heslom: raz a dosť!, hej? 😀

l_e_n_o_c_k_a
9. feb 2012

@vavenecka micik, 3DC mam ist na krv a vyslo to na sobotu ☹ to je smola, co? 😔

fifitko25
9. feb 2012

@vavenecka no veď toto... a čo next week? 😀

@ivnik dá sa to vydržať 😀 a už som doma, mm sa na mňa pozerá, že by som už mala vypnúť notebook 😀

vavenecka
9. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a čože?kokos,iný fór...a prečo práve na 3DC?

ivnik
9. feb 2012

@fifitko25 však na budúce popíšeme, ja teraz budem tri dni ťahať 12-tky, tak v pondelok sa ozvem, pekné dníčky 🙂

vavenecka
9. feb 2012

@fifitko25 noo,zatiaľ je free,takže moože byť 😉 aj stehy budem mať už vybraté,tak sa ma nezľakneš 😀 a aj niečo napečiem,chystám sa na moravské koláče,prísady všetky sú,len sa mi nechce 😀

fifitko25
9. feb 2012

@ivnik aj tebe, aby si to v práci dobre zvládla 😉 papa

mata_ba
9. feb 2012

@vavenecka v tomto urcite.. 😀

fifitko25
9. feb 2012

@vavenecka hehe to nemusí byť, môžeme dať čajík v cukrárni 😀