Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a presne si to vystihla 😀 😀
@lucecita neviem ešte,ale radi by sme niekam na víkend išli,čosi kúpime na tých zľavových portáloch,čo tu vyrašili jak huby po daždi 😀 a ešte lepšie by bolo za ne kupovať výbavičku,keby bolo komu 😉
baby ste mi narobili chute s kolacikmi, esteze dnes dostaneme svadobne a zajtra ideme na svadbu 😀 😀
@vavenecka my tak chceme so súrodencami kúpiť rodičom nejaký wellnes, v lete majú 30. výročie sobáša 🙂 my s mm ideme šetriť na letenky, asi pôjdeme v lete mrknúť segru do UK 😉 ale ináč, taký wellnes víkend by som si aj ja dala, skúsim nahovoriť mm na naše prvé výročie svadby o pár týždňov 😀
@mata_ba no vidíš,tak máš čo míňať 😉
@lucecita to bude skvelý darček,ja by som asi mamči dala na narodky v máji,nech si ide niekam oddýchnuť 🙂 a mm zahlásil,že v lete by išiel na dovču kdesi do chorvátska,tak som zvedavá,čo z toho zase bude 😠
@l_e_n_o_c_k_a
@mata_ba
@lucecita kočenky,idem si ja ľažkať na chvíľu,som akási unavená,oči ma boli,neviem,či aj tlak nemám nízky...vidíme sa neskôr,zatiaľ paapik 😵
@vavenecka cauky 🙂
baby, frčím do kuchyne k riadom a potom do mesta za manželom...neskôr sa ozvem, pekné poobedie všetkým 😉
Ahojte som vas zanedbala 😀 😀 a este vas zanedbam do vecera 😀
Agolutin za mnou a teraz cakacka na mrsku 🙂 jajaj som zvedava 🙂
@mistisa ja cakam uz 4 den po vyvolavacke,,som na nervy
@adriana_13 nooo ja som dnes dostala vyvolavacku tak uvidime 🙂 snad dojde 🙂 budeme verit chacha
@mistisa drzim palce,,ja som si povedala ze ak niesom tehu nech uz ta hnusoba príde...
@fifitko25 chacha no asi ano 🙂 v sklade a tam sa furt otvaraju dvere brany a pod.ked sa naklada kamion a tam je hrozna kosa.uz na poschodi je teplejsie ale dole.bola som tam kvoli papierom nejakym a baby normalne svoje zimne bundy sale,rukavice,capice a tak robili chudence ☹ este ze som doma 🙂

@vavenecka aha... tak uvidime... radsej viac plnky ako cesta, no nie? 😅 😅