icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
10. feb 2012

@spula22 presne neviem este ale asi v 9 tyzdni termin mam stanoveny na 18.9

spula22
10. feb 2012

@mata_ba a testik nic??? 😀

spula22
10. feb 2012

@aliaxa 😀 😀 😀

aliaxa
10. feb 2012

@spula22 co sa rehoces 😀

aliaxa
10. feb 2012

@mistisa dakujeeeeem

spula22
10. feb 2012

@aliaxa ze super 😀 😀 😀 to od radosti 😀 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@lucecita
@fifitko25
@mata_ba
@l_e_n_o_c_k_a
hellooou 🙂 moc som toho nenaspala,ale aspoň som si poležala,cica na mne odfukovala a hriala 😉 a vy ste čo zatiaľ porobili? 🙂

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka no konecneeee, uz som sa nudila 😀 dala som na kolac polevu, ale moc sa mi nepodarila 😒 pozehlila som, popratala pradlo, zas som sa nafutrovala granatierom 😝 a teraz ta tu cakam 😅

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a z čoho si robila polevu? ja som si otvorila schogettenku,tak teraz tlačím tú 😀 potom niekedy keď budem mať riť usedenú,tak pôjdem riad spratať 😀 joj,taká zlatá si,že ma tu pekne vyčkávaš 😵

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka z cokolady carla, tu mam osvedcenu... chcela som kolac len prefŕkat a potom som porobila akesi debilne linajky 😀 ale ved nevadi, zje sa tak ci tak 😀 vyfotim, ukazem 😀
mam strasnu chut na huspeninu 😵

fifitko25
10. feb 2012

@vavenecka ahoj micka, som doma, zvesila som oprate pradlo, povysavala som, presadila kvet a teraz čakám na mm, ideme do mesta dohodnúť s kamarátom a jeho ženou plán návštevy Ciny ;-D koniec hlásenia 😀

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak máte linajkový,môžte si tam písať vyznania lásky 😉 veru vyfoť,som zvedavá 😠 heej,ty ťavina,čo robíš chute????presne včera som u tety spomínala,že na Veľkú noc chcem prvý krát robiť huspeninu 🙂 mňááám,ja ju tiež ľúbim,ale už tak dávno som ju nemala 😔

fifitko25
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@vavenecka ble huspenina

vavenecka
10. feb 2012

@fifitko25 šikulka 😉 heh,tak pekne dohadujte,nech to dopadne čo najlepšie 🙂 ja som sa tento týždeň dozvedela,že ujo ide do Indie na služobku 😠 aj ja chcem niekam ísť,zbalte si ma ako príručnú batožinu,ja budem poslúchať 😅 😀 😀

vavenecka
10. feb 2012

@fifitko25 ale choď do Číny,aby si vedela,tam ti ju jesť nedajú!! 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka moja mamka casto robi, aj minuly tyzden uvarila,,, jooooj to ti je páradicka ked je v tom kolienko jooooj... mam volake zvlastne chute a to niesom ani tehotna, co bude potom 😀

fifitko25
10. feb 2012

@vavenecka píšem ta do poradovnika, v tom kufri bude riadne tesno 😀

adriana_13
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to si ma nepotesila 😒 😒 😒 😒

adriana_13
10. feb 2012

@bipa urcite,,verim v to

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a pošli miii,mne sa ju samej nechce robiť,mňaaam,kolienko,mäsíčko,mmm,včera v dámskom magazíne rozoberali vnútornosti a že aj jazyk sa tam môže dať a podobne 🙂 mmmmm,asi si kúpim aspoň nejakú tescovú huspeninu v tégliku 😀 😀
@fifitko25 veď tých predomnou pekne odsuň,ja sa potrebujem zregenerovať,až môžem otehu,to je dôležité 😀 😀

franzziska
10. feb 2012

@vavenecka 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka joooj kúpna nebude taka fajna ako domaca...
kukni na kolac

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veď to ☹ ale nevadí,nejaká už len bude 😀 mmm,mňamiiii,krásny sa ti podaril,drahý si pochutná 😉 a linajky sú tiež nádherné,tak sa nesťažuj 😠
@franzziska som ťa rozosmiala? 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
10. feb 2012

@vavenecka jasne, nie je dolezity vyzor, ze? chutit mu urcite budeeee 😉 😉 😉 😉
idem na pol hodinku na korcule, aspon ma trosku mraz vystipe, len dufam, ze ma krv nezaleje.... 🤐 🤐
čawo zatial 😀 😀

dolla
10. feb 2012

ahojte buduce mamičky snazilky... nam sa zatial nedari.. skusame od septembra a furt nic.. ☹ uz som z toho zufala..

vavenecka
10. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a presne,ide o chuť 🙂 tak sa riadne vykorčuľuj a nie,že prídeš s rozbitým nosom 😀

lucecita
10. feb 2012

čaute ženy, komu som chýbala? 😀 😀 😀 😀 😀
som si kúpila rifle, tak ich večer môžem prevetrať a zajtra je akási kubánska noc a baby sa na mňa tešia a počítajú so mnou, kokoooooos, to bude víkend 😀 😀 😀 a to som len dneska ukončila PN

lucecita
10. feb 2012

@dolla ahoj a vítam ťa medzi nami...a máš nejaký problémik? bo aj my sa snažíme od septembra, ale ja mám dačo na ľavom vaječníku, asi cystu a pravdepodobne ma čoskoro čaká laparka...

henrietad
Autor odpoveď zmazal
lucecita
10. feb 2012

@fifitko25 dúfam, že aj ja som v tom kufri!? 😝