icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
11. feb 2012

@mata_ba tak budem držať palce, nech sa drží....teplota jedna 🙂 však? my sme sa na poslednú chvíľu takto rozhodli, mali sme vybratú úplne inú 😀

palculienka2011
11. feb 2012

@mata_ba nuz...co ti poviem, ja uz si pocitam aj kychnutia, ci to nie je znamenie niecoho 😀 obdivujem baby, co v s kludom anglicana prvykrat testuju tyzden po meskani len po tom, co mrkli do kalendara, ze ľaľa, meskáaa 😀 😀 idem sa chystat na svadbu, drzme si palce, nechcem zajtra dojst a napisat 1dc 😠 pekny veceeeer

mata_ba
11. feb 2012

@kikaneu my sme chceli tuto strakatu,ale tu tmavsiu...ale ta uz bola o dost drahsia,tak sme zobrali tuto 🙂

mata_ba
11. feb 2012

@kikaneu a dakujem...podobne drzim paste 😉

mata_ba
11. feb 2012

@palculienka2011 ale tie co si to vsimnu neskor urcite nemyslia na mimi..vies?a drzim pasteeeeeeeeeeee....tak sa nachystaj a zabavte sa.papaaa

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu ty si maličkááááá? 😀 😀 😀 no tak ale nech aj manžel pekne dačo navarí, aj keď ja toho môjho nedokopem k tomu ani za nič 😠

kikaneu
11. feb 2012

@mata_ba my sme potrebovali niečo svetlé, lebo v kuchyni je dosť malé okno oproti veľkosti izby, tak sme zvolili túto 🙂 aj ja ďakujem 🙂

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba lebo tam pisali ze cysta na vajecniku moze sposobovat napatie v prsnikoch nevolnost aj zvracanie bolesti a silne krvacanie Mne sa tiez na pravom urobila par krat az do mrchy je tam potom praskne 😠

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita môj občas navarí a rád 🙂 nejak sa zmestí 🙂 no, ja mám len 165 cm....takže malá som, ale dobrého veľa nenarastie, no nie? 🙂 jaj a inak ako? mrcha si už dala pohov? ja už mám aj graf, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 dnes som si nezabudla dať alchemilku vo všetkom tom zhone 🙂 a aj som piekla ten perník, čo som na neho mala veľkú chuť 🙂

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka ja som mala jednu malinku na lavom vajecniku v 2010...minuly rok som uz nemala nic..a pred mesiacom doki povedal,ze som zdrava ako ryba...tak neviem..ale je to haluz 😕

chorucka
11. feb 2012

@palculienka2011 ja som 26DC a necakam od dnes az do pondelka 😠 Ale trosku spinim ☹ takze asi dojde

mata_ba
11. feb 2012

@kikaneu ale pekna je..ja som s nou spokojna,aj co sa spiny tyka...

kikaneu
11. feb 2012

@mata_ba veru, úžasná 😉

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba mojka mne sa urobila hned po tom co praskol folik takze ty ked nechodis na ultrazvuk tak nevies co tam mas a v case ked si bola u lekara si tam nemusela mat nic

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu tak to aj ja som malá, ja mám 167 🙂 čiže máš absolútne pravdu, že dobrého veľa nenarastie 😀 😀 😀 už dnes je koniec, zajtra čakám len špinenie, takže si ordinujem od zajtra alchemilku a pokiaľ sa udobríme s mm, tak možno zahájime aj snažilkovanie 🙂 aj ja dávam graf http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita dnes mám riadny skok hore, ale to bude asi tým alkoholom po 6 týždňoch, ale zasa veľa ho nebolo 😀 no super, tak si stihla aj piecť, my ešte trošku máme, tak si veru idem dať 😉

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka no ja som tam bola,lebo mi meskala mrcha treti den...to by mi asi este videl..dokonca ked som mala vtedy tu cisticku,tak som sla k nemu kvoli bolesti v podbrusku..a vtedy mi povedal,ze mi praskla cysta,lebo vidi este kvapalinu ci co...odvtedy som uz take bolesti nemala...ale tak,nehadam sa..uvidime 🙂 tak ci tak,ak dojde mrcha,aj tak dobre,lebo idem na profil,kuk folik atd...

chorucka
11. feb 2012

@mata_ba to je dobre ze ides ale daj si to urobit 2cykly aspon nech vies ako ti pracuju oba vajecniky

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita a čo ste pohádaní?

mata_ba
11. feb 2012

@chorucka no uvidim co mi povie ujo doktor..a pisalo sa tam nieco aj o krizoch?a inak,dnes som uz negrckala 😀 blbo mi sice bolo,ale nie na grc 🙂

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu ehmmmm, máme tichú domácnosť 😀

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita no fííííha....my sme teraz chvalabohu v pohode, hoci, manžel zase ostal spať v obývačke včera..... 😠

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu a prečo spal v obyvke, čo chrápe? 😀

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita chrápe, ale ja ho nevyháňam....ja som šla spať a on, že ešte nejde, lebo musí pozerať pirátov z karibiku (videl to už aspoň 3x) zobudila som sa o trištvrte na šesť a jeho nikde....tak som zmerala teplotu, bola sa vycikať a bola som sa pozrieť v obývačke, tak sa premiestnil do spálne.....a potom ráno si to vyžehlil 😉
je to moja veľká trubka, nepočúva ma vôbec, a pritom aj tak mám vždy pravdu (alebo aspoň skoro vždy) aj včera som mu vravela, že tu zaspí 😝

mata_ba
11. feb 2012

@kikaneu toto poznam..teda v obyvacke este nespal,ale to ze nepocuva,ked mu daco poviem atd.. 😀

mata_ba
11. feb 2012

babulky,opustam vas,lebo uz ani nevidim...idem spat..dobru nocku a drzte palce 😉 aj ja vam drziiiim..pa

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu no pekne, och tíííííí chlapi 😀 😀 😀 som videla, že ste totok, tak si to teda pekne vyžehlil, chlapec 😀 to poznám, ako vraví, že nie, nezaspí pri telke...môj tak zaspáva s mobilom v ruke a je na nete, číta nejaké blbosti, keď mu poviem, najprv si nastav budík a potom čítaj...no trt makový, neposlúchne, zaspí s ním v ruke a budík nenastavený 😀 😀 😀

kikaneu
11. feb 2012

@lucecita jáj, veru....hrozní su 🙂 no končím aj ja.....teším sa na sprchu 🙂 dobrú noc moja 🙂 zajtra sa vidíme 🙂

lucecita
11. feb 2012

@kikaneu aj ja idem off do postele, bola dlhá noc 😀 vidíme sa zajtra, dobrú noc 😉

fifitko25
11. feb 2012

@kikaneu fakt pekná kuchyňa moja 😉

kikaneu
11. feb 2012

@fifitko25 ďakujem 🙂