Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 ďakujem, poviem im 😀 😀 😀 aj tebe všetko naj, keď budeš oslavovať 😅
@palculienka2011 jj hej, lebo ovulku som mala strasne skoro....ja mavam hociak cykly...ale teraz co uzivam gynex mi chodi na cas ako by mala byt...ja som tie cykly mavala vacsinou 32-50...ale myslim si, ze asi az stvrtok by mala dojst..
@lucecita ja uz som oslavila narodky ovulou, teraz cakam co si rozbalim 😀 😀
@bubacik5 no uvidis, cize dovtedy ani testovat nebudes, jo?
@palculienka2011 to bol rozkaz? ze nemam testovat? 🙂
@zuzanka9999 mm bol na spg a ja chodím na folimetriu od októbra....
@bubacik5 😀 😀 😀 😀 mozno som rozkaz pre seba pretavila do rozkazu pre teba 😀 😀 😀 lebo jak sa poznam, este dnes sa potrepem do shoppingu kupit mamatesty, lebo tie, co som dnes pouzla boli uuuuuurcite nespolahlive 😀 😀 tebe samozrejme dovolujem testovat kedy sa ti zachce 😉
@palculienka2011 ale ja som testovala v piatok, kamoska mi hovorila, ze by mi uz mohlo ukazat, lebo aj jej to tak ukazalo....ale mne nic....uvidim ako sa budem citit...tiez ma palia ruky 🙂 ale podla tychto priznakov si myslim, ze nakonec dorazi ☹ tak budem asi cakat do stvrtku
@bubacik5 neboj nic, mozno nie, sak vsetky baby tu pisu, ze aj ked boli tehu, brucho ich stale bolelo ako na mrchu, cize podla mna neexistuje sanca, ako zistis, ci si ci nie, jedine ak otestujes...ja sa tym ukludnujem poslednych 10minut,kedy mam coraz vacsi pocit v bruchu na mrchu 😖 😖 😖 😖 neeechceeeeeem
@palculienka2011 ta ktovie co to. mna uz len obcas pichne v podbrusku a prsia ma tak velmi bolia ze ani ruky hore nemozem dat a ani sa poriadne vystriet nemozem. a pobolievaju ma krize. a momentalne mam nadchu. inak na mrchu sa velmi necitim, ale ona urcite pride. verim tomu
@fifitko25 aj moj mm bol na spermiograme, ale mne doktorka odmieta spravit vysetrenia pred ubehnutím roka snazenia a menit moc nechcem chodim k nej od sedemnástich
@zuzanka9999 mne urobil meranie folikov hned ked som mu povedala, že skusame asi pol roka a nic... A zistil, že su male ☹ liekmi sme dosiahli ich rast, ale zas ma Moj mm slabe spermie... Tak to máme na striedacku zle 😔
@palculienka2011 aj podla mna to tak je, ze nijak ako testom to nezistis...aj to niektory hned nezistia....ved uvidime. ja si hovorim, ze tak ako to ma byt tak to bude a ja to nijako neovplyvnim....
Baby dnes ma od rana boli bruško ako na mrchu, ale viac na pravej strane, i ked folik bol na ľavej... Nie je to divné? Nemáte niektorá skusenost?
@anett6212 no ja ti vestim tehu, fakt, este aj ta nadcha do toho, to je jasne 😀 😀
@bubacik5 presne to iste mi hovori mm, ze ci sa budem nervit alebo nie, nic s tym neurobim...nuz ale lahko sa mu hovori 😀
@fifitko25 nemam, ale mna boli zas na striedacku, raz nalavo, raz napravo, telo sa s nami zahrava, grr 😠
@palculienka2011 myslis???? ta ktovie. uvidime. nechcem este testovat, aby som nebola sklamana. ale uvidime. mozno uz zajtra sa skusim testnut. bojim ze tam bude len jedna palicka a co potom. budem sklamana 😖 ty by si sa uz testovala?
@anett6212 ahojky..mne dnes meska prvy den..som zvedava co dalej..ale uricte pride...
@zuzanka9999 🙂 ty si trdlo...tak mooooc drzim paste...urcite to vyjde 😉 a ked tak,pomoz si po sexe prstom..
@palculienka2011 a kedy necakas?
Ahojte, mozem sa Vas spytat- mal uz niekto z Vas podobnu bolest ako ja?Picha ma na pravej strane dole-blizko panvy...co to moze znamenat, dufam ze niesom chora, lebo ja k doktorom vobec nechodim...
@fifitko25 juj tak to mi je luto, ze to mate takto, bohvie co je mne, moj mm je ok ale ja to zistim pravdepodobne az v auguste :(
@mata_ba uz som to skusala tak uvidime ci to pomoze 🙂
babulky moje ahojte..co nove??ako travite nedelu?
@zuzanka9999 hadam ano 🙂 drz saaa
@zuzanka9999 tak Ešte stále to môžeme riešiť cez IUI ale prirodzená cesta by nas potesila viac 🙂

@lucecita ale rada som si precitala a ze vsetko naj 😀