Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 no žiadne extra problémy som nikdy nemala...len ja som mala 7 rokov HAK a vysadila som v októbri, nechala telo trocha očistiť a teraz sme hupsli s drahým na to...cyklus sa mi pekne upravil na 28-29 DC, tak a teraz nejako vystrája mrška...no nič, počkám si na červenú čiapočku 🙂 drž sa a hlavu hore, vyjde nám to skôr či neskôr
@l_e_n_o_c_k_a všetko najlepšie prajem Leni 🙂....nechci zastaviť čas.....určite ťa čaká v živote plno krásnych chvíľ, ak by si ho teraz zastavila, nikdy by si sa ich už nedožila 😉
som rada, že si všetko tak rýchlo vybavila 😉
@vardzikova urcite sa vstrebe neboj nic, uz by si krvacala alebo daco keby to bolo väcsie 😉 by ta hned sikoval do nemocky keby nieco hrozilo, takze klidek tabacek 😀
@lucecita nooo, ja som si tiež dnes bola kúpiť alchemilku, lebo dochádzajú zásoby 🙂 aj my sme boli včera na prechádzke niečo cez hodinu a bolo suprovo, slniečko už hreje 🙂 a dnes v práci pohodička, pohoda 🙂 ale aj tak som rada, že som už doma, kadžú chvíľu aj manžel príde 🙂 musím niečo navariť a potom ktovie čo budem robiť 🙂 a graf mám takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@su_san ved práve s tou mrchou som zacala mat problem ked som zacala brat kys,listovu a snazit s ao babatko,,,tak neviem ci mam brat vobec nieco,,,bojim s aze zasa bude v marci meskat,,,
caute baby, akurat som dosla z nemocnice, podozrenie na apendix, potom na zapal,robili mi testy, ale vyzera to zatial ok, tak mam byt doma v klude a dietovat 😒 nikto nevie z coho, ale lekar vyjadril myslienku, ze za to moze menstuacia+melony,ktore som jedla v sobotu na svadbe 😀 😀 😀 😀 ale naj bola mamina,co sa ma v cakarni pyta, ci nemozem byt jednoducho tehotna, juuuj keby vedela, ako moc by som chcela takuto diagnozu 🙂
@vardzikova ano a daj si to vypísať spätne s tým dátumom, veď sa spýtaj lekára, že si minule zabudla na tú PN na DNPO, či ti to môže potvrdiť 😉 a potom to tam už len zanesieš, vzadu na červenom lístku si vypíšeš, že chceš peniažky posielať na účet, dáš číslo účtu a už ti len budú chodiť peniažky na účet, mne napr.za december prišlo 174 eur - je to síce ešte z minima, keďže nemáme aspoň 26 týždňov odplatených ale aj to je čosi, no nie? A nezabudni, už NEMUSÍŠ doplácať ďalej, keď si na PN, si od doplácania oslobodená a ráta sa to 😉
@palculienka2011 Ou Ou Ou ☹ skore uzdravenie moja 😉
@fifitko25 dakujem zlatik, teraz spatne uz chapem, ze tento mesiac by nebolo dobre byt tehu,ked ma toto postretlo...ten tam hore dobre vie, co robi 😀 marec to isti 😉 inac sa ta chcem spytat, na ten spg to sa da objednat aj len tak, bez navstevy urologa alebo koho? Lebo mm je taky zruteny, ze sa odhodlal podstupit mucenie a chcem to vyuzit,kym ho odvaha neopusti 😀
@palculienka2011 hnusno sa vam vtrem do debaty chacha 😀 to sa da len tak si zavolas.kamarat si len zavolal objednali ho v GF a platil 9 eur.inak moj mm ked mal ist tu v trencine tak mal tiez soky.u doktora ktory si to vlastne vyziadal som sa opytala ci musi ist tam.a sestricka mi povedala ze pokial dokazeme vzorku doviest do pol hodiny tak ze moze aj doma.a dala mi aj nadobku.pokial si z BA a chceli by ste to v GF mozno sa da aj s nimi tak dohodnut.ak by mu robilo problem ist tam.Moj mm uz je chudak asi imunny voci tomu.uz sa smeje ze moze rozdavat vzorky kade tade chacha 😀
@palculienka2011 Moj mm nebol u urologa, volali sme do ISCARE a tam nám dali termín a tak išiel 😉 predtým treba zdrzanlivost aspoň 4-5 dni 😉 zavreli ho do miestnosti s peknymi dievcatami v časopise a na videu 😀
@palculienka2011 a platili sme 18 EUR a výsledky do týždňa, boli sme v Martine
@fifitko25 my sme sa smiali lebo ked bol moj v GF tak na ten den sa objednal aj kamarat a ked sme tam sedeli v cakarni moj uz isiel dovnutra tak akurat pustili v televizoroch co tam maju dokument o koalach 🙂 tak sme sa rehnili ze dufam ze to nepustili mojmu v tej kabinke chacha. 😀
@mistisa supeer, ze si sa votrela. dik sa info.mrkla som na stranky iscare a uz mam cislo ulozene. mm ani hovorit nebudem, ze sa da vzorka doniest, lebo si skomplikujem zivot, pekne pojde na miesto cinu a hotovo. 😀
@fifitko25 dikes moc, tiez kukam iscare v ba a maju cenu ze 9eur-to ste mali daky speci spg ci urychlene vysledky alebo preco ste tak moc platili?
@palculienka2011 chacha no to ano.moj to tiez hned vyuzil.aspon tu v trencine.ked sme isli do blavy do ginfivu tam nemal na vyber lebo to je daleko od trencina. 🙂 inak su tam sikovne fakt.boli take zlate ja som mala ist najedenastu doktorovi tak mu tie vysldky urobili hned.o 8:00 bol na odbere a o 9:30 mal vysledky.inak normalne su vraj vysledky o 12:00 hned ten den.to je super a iba 9 eur tak v pohode aj cena.v trencine ked mu to robili mi doktor povedal nech donesem jeho karticku poistenca lebo bude platit 80 eur.a v blave 9 euri tak sila 🙂
@mistisa coooooooo? 80eur??? im sibe???? 😲 mne sa aj 9 zda celkom dost...akurat som mm oboznamila, ze pojde uz tento tyzden, aby ten dalsi som mohla ist ja k svojej gynde a mala daco v rukach 😀 😀 chudaaak
@palculienka2011 no pekne a co zobral to v pohode? hm.oni su zlate tam ked zavolas oni ti daju termin najblizsi ked im povies.mne to pekne prisposobili tiez lebo sme z trencina a hovorim ze ideme 30.1 na kontrolu do blavy ze ci by mohli ma tam objednat.alebo teda jeho.a ona ze jasne neni problem a supla nas ttam.inak tam bolo nejaky 5 chlapov co isli na spg tak sa nemusi bat ze bude jediny kto ide.vela chlapov chodi nakolko ma hodne parov problemy.

@vardzikova no kdeže, ja by som v bytovke neprežila 😀 a mnažel rovnako 😀 ďakujem ešte raz 🙂 aj ty nech si čím skôr vyváraš v novej 😉