icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
13. feb 2012

@mistisa zatial je hrdina, nechcem donho moc rypat, predsa len, chlapske ego je velice krehke, aj ked momentalne trocha otrasene, lebo on si myslel, ze sa nam podari otehu na prvy sup, ale ma asi kazdy chlap taku predstavu 😀 😀 a ja pojdem buduci tyzden za svojou gyndou vyzistit co a ako, ono este nepanikujem, su to len 4 cykly, ale trapi ma to kvoli plateniu DNP, ak chcem vyssiu matersku, tak mame cas do jula no a aby sme pripadne este nechali rezervu, ak s nami daco neni oookkkej

mistisa
13. feb 2012

@palculienka2011 hej to chapem.my sme tiez v to dufali a uz su 3 roky co ideme na plno a nic ☹ vidis dobre ze hovoris to platenie ako to kde vybavujes? kolko pred porodom sa to ma platit?a kolko platis? som z toho cvok a nestiham nic vybavovat ked som PN a ani neviem kam za tym mam ist ☹ porad prosim 🙂 mozno je uz aj neskoro to riesit ale tak mozno nie. 🙂

mistisa
13. feb 2012

@palculienka2011 a co sa chlapskeho ega tyka to je veru tak 🙂 ale snad to enbude nic vazne 🙂 len nech ide co najskor kym ho to drzi ja som to tiez u mojho vyuzila 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@mistisa jooooj mojka, pre teba je uz DNP passee, lebo od 1.2. sa povodny balik zrusil a teraz kebyze si priplacas, tak platis minimalne dakych 120eur a voobec sa to neoplati...skoda ze si do konca januara nedala vediet ☹

mistisa
13. feb 2012

@palculienka2011 noz co uz . vidis tolko som sa chystala si to pozistovat az som to premeskala.nevadi 🙂 kto neskoro chodi sam sebe skodi 🙂 tak sa to tusim hovori ze?

vavenecka
13. feb 2012

@su_san blíženec je super znamenie,aspoň je na čo sa pri náladovosti vyhovoriť 😀 😀 😀

palculienka2011
13. feb 2012

@mistisa nevadiii, sral pes na peniaze, dolezity je fazulak v brusku 😀 pocuj, este jedna otazocka, pri tom spg sa udava aj kolko sa uz snazime otehotniet? a nehrozi, ze ked povie, ze este len tak malo, ze vysetrenie odflaknu?

bubacik5
13. feb 2012

Ahojte babenkyyyy, no co nove? este stale ziadna tehulka???? 🙂

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 ahoooj, sak cakame na teba!!akoooo? 😀 😀

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 caaaaaau 🙂 no ja mam dneska takyto grafik http://www.fertilityfriend.com/home/393359
vcera mi zasa bolo vecer zle na grc a bolelo ma brusko....sak mam stale taketo stavy...chvilu ako keby mala uz dojst a potom to prejde a ako keby nic....trosku som klesla ale uvidim az zajtra ci bude klesat alebo ee,,, a ty ako?

mistisa
13. feb 2012

@palculienka2011 presne tak 😀 nie nie to oni neriesia.tam sa objedna a len si ho zavolaju dovnutra da vzorku a hotovo.ked si ide pre vysledky ona si ho zavola dovnutra kde mu vysvetli vsetko mm zaplati 9 eur a idete prec.uz si bola v gin five?

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 ja 1dc 😀 😀 😀 😀 nejak nevydalo,svina ale meskala den a urobila planu nadej, ale nevadiii,uz som to rozdychala, kedze ma dnes postretli horsie veci ako nejaka mrcha 😖 😖 marec to isti 😉 tebe drzim palce, nech sa zajtrajsia teplotka drziii zubami nechtami

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 jeeej to je mi luto, a co sa stalo? dik, ale uvidime...ja si skor myslim, ze nakonec dojde...lebo tie vsetky priznaky 😠 dufam ze nebude aspon schvalne meskat 😠

palculienka2011
13. feb 2012

@mistisa nie nebola...prave hladam info, ci je lepsie ist do iscare alebo do ginfivu alebo som este nasla ferticent v ruzinove, boooze tolko na vyber

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 nuz okrem mrchy ma v noci chytila hnacka a grcanie, krce v bruchu strasne-ale nie kramove, ale zaludkove, tak ma dokina okamzite poslala do nemocnice na vysetrenia kvoli podozreniu na apendix, tam vylucili apendix a skor ze to bude daky zapal, tak robili dalsie vysetrenia, leukocyty a neviem co no ale vyzera, ze vsetko ok a ide asi len o dake predrazdenie ci ako to nazvali, tak ci tak, som doma na pn do konca tyzdna a potom mame jarne prazdniny, tak si 2tyzdne oddychnem a v klude poovulujem a snad vydana novembrovcatko. 😉 a ty nemaluj certa na stenu, aspon jedna z nas musi byt tehu, ak nie vsetky, este vas je vela horucich kandidatok 😉

mistisa
13. feb 2012

@palculienka2011 s ostatnymi nemas skusenosti.my sme sli rovno do ginfivu tam nas odporucil doktor z ruzinovskej nemocnice tak sme sli tam. Ono je to na prvom poschodi zahradnicka 42 ak chces mam vsetky 3 cisla na nich.ostatne ti ja neviem povedat inde som nebola 🙂

aknedz
13. feb 2012

@vardzikova ahojky, čítam, čo máš za prolém...tak len pre povzbudenie, moja známa mala tiež tak ako ty, ležala do 4 mesiaca doma ale sem tam sa aj niekam prešla pomaličky opatrne, keď už nemohla vydržať doma, zrazenina sa je vstrebala a potom už bola v poriadku, len sa začala skôr otvárať, tak preto bola potom ešte od 7meho doma ale dnes už má krásneho polročného chlapčeka doma, tak držím palce, nech sa Ti to rýchlo vstrebe a ste v poriadku 😉 !!!

fifitko25
13. feb 2012

@lyfuska takze sa fazulka neudrzala.... To poznám, počula som to pred mesiacom, že sa to stava 😨 Drzkaj sa, Všetko bude dobre a ďalšia fazulka sa uz udrží 😉

bubacik5
13. feb 2012

@palculienka2011 ejha tak pekne odpocivaj...oddychuj...pockaj na ovulku a snad sa uz zadari, ked budes zrelaxovana 🙂 budem drzat palceky.....nemalujem certa na stenu ale ja sa tak uplne citim, ze ma dojst...ved sa uvidi...a aj ja cakam ci niektora z tychto bude tehu, ale mohla by....co je nejake zle obdobie?

palculienka2011
13. feb 2012

@bubacik5 ale ved je dobre, ked sa citis, ze ma dojst, sak vsetky baby tehu maju taky pocit, ze uz uz dojde a ona nakoniec nedojde 😀 ja som si to dneska v noci dve hodiny hovorila, ze to neni mrchovskaaa bolest, to je tehu bolest a len sa ma snazi presvedcit, ze ide mrcha 😀 😀 😀 sila sugescie ocividne nie je mojou parketou 😀

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011
@mistisa no neviem, či je Iscare iné v inom meste, ale nám hneď v ten deň len telefonicky povedali prvé výsledky a kompletnú morfológiu nám poslali do týždňa... a kde prišli k poplatku 18 Eur neviem, proste povedali, že to toľko stojí... môj mm išiel úplne v pohode, ešte sám mi povedal, aby som ho objednala, keď vidí, že sa nám nedarí otehotnieť a na vyšetrenia chodím stále len ja... tak to chcel pre nás urobiť aj on 😵

franzziska
13. feb 2012

@vardzikova uf a z coho ti to vzniklo? a na akom mieste?
😨

fifitko25
13. feb 2012

@mistisa zlatko, bola som u susedky na kávičku, má 1,5 ročnú Viktóriu - je to moje blonďavé slniečko, tak sa tam chodím potešiť 😵

anett6212
13. feb 2012

@mistisa do deviatej ☹

fifitko25
13. feb 2012

@bubacik5 ahoj moja, testuješ zajtra? 😀 teplotku máš dobrú 😉

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 mňa už tiež mrchovsky bolí 😠 a už sa cítim aj akosi vlhko, ale zatiaľ nič, papier čistý.....

palculienka2011
13. feb 2012

@fifitko25 drziiiim moc palce,kurnik baby, ved nas bolo 6 adeptiek,musi aspon jedna otehu!!!!!co sme to za tim?? 😝

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 presne aj moj ako boli nerva samozrejme ci je v pohode ci ma dobre vysledky ale nemal problem ist.nerobil mi problemy 🙂 to je dobre 🙂

fifitko25
13. feb 2012

@palculienka2011 veď toto 😠 ja už dlho nechcem, aby chodila a ona si furt nedá povedať a príde každý mesiac 😠

@mistisa aj môj sa bál, dokonca bol smutný, keď sme zistili, že máme pomalé žraloky, ale poctivo papá vitamíny a snaží sa zdravšie stravovať 😀

mistisa
13. feb 2012

@fifitko25 no pekne mojka pekne a ze mne je tu za tebou smutno ta nestve? chacha 😀 aspon tak sa zabavas co? ja mam tak moju malu neterku ta bude mat v piatok 3 roky tak ideme oslavovat k segre 🙂 ta uz mi zdviha telefony chacha 🙂 a ked ju omrzim s otazkami povie dam ti maminu 😀 chacha je to zlate.mamine mojej naposledy povedala ze uz ma seres baba 🙂 lebo ju babka otravovala jednou otazkou dokola tak sa mala nastvala a ju zrusila chacha 😀