Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 no tak asi ano. takze marec je nas mesiac 🙂
@fifitko25 to to su take, ze si nalamem sucharu a budem si predstavovat, ze su to solene pukance 😀 😀 😀
@palculienka2011 ty si iná hviezda moja 😀 😀 😀 sa rehocem na notebook a mm s havinou sa na mňa dívajú, či mi nešibe 😀
@palculienka2011 si ma pobavila 😀 😀 😀 cim sa ty moja zlata prosim ta dopujes? 😀 😀 😀
@bubacik5 momentalne mam pred sebou veceru ako z restauracie Praha, suchare macane v ciernom caji, delikatessaaaaa 😀 😀 😀
@palculienka2011 co si stazujes, ja jem normalne suchare 😀 😀 😀 ja ich zboznujem...ale cierny cajik nelubim, keby bol aspon zeleny tak si to s tebou menim 😀 😀 😀
babulky čaute, idem sa ja s mm trošku pomojkať, keď už došiel, ráno sa hlásim, čo a ako 😉 brú............
Idem aj ja dievcence tak pa a zitra 😀
@bubacik5 fuuuuj, ja uplne neznasam suchare a cierny caj a suchu ryzu-co sa teraz stanu chlebom mojim kazdodennym 😖 😖 radsej by som si dala Mcdoland syrove tyzdne 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no mojka musis to nejako vydrzat...prednejsie je zdravie. a ja uz sa idem venovat mojmu mm. tak sa maaaaaj paaaa
@kikaneu pudiiiing, mňaaaaaam, zajtra keď prídem z práce, uvarím 😀 😀 😀 mne sa nedeľu večer urobil herpes na pere a to idem zajtra do novej roboty, sa tam teda zapíšem 😀 😀 😀 ale tak zasa neni to také hrozné, natieram mastičkou jak ďas 😀 ja som teraz z vane vyšla, okupkaná, vyvoňaná, vyholená 😀 😀 😀 😀 kuknem panelák a počkám čo manžel na to 😅
baby ahojte, vo štvrtok som tu. pa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@fifitko25 @anett6212 @adriana_13
tak ja zatiaľ stále nič...akurát ma bolia kríže ako keby som v záhrade kopala...drahý mi sľúbil, že ma trochen postíska, tak som zvedavá...dáme asi sexík, možno mi to pomôže na spustenie 😀...čaká ma zajtra ťažký deň v práci, tak neviem či nakuknem sem, tak vám prajem krásneho Valentína babuľky, samozrejme všetkým kočkám tu, nielen vyššie spomenutým, milujte sa so svojimi polovičkami a to nielen na Valentína, lásku si treba prejavovať stále...cmuk a dobrú nocku a zajtra úspešný pracovný dník kočky!!! 🙂 🙂 🙂
@dariana263 ja som dnes 31 DC, tak tiež už meškám, 3dni...test najskôr v piatok, ale dovtedy to už bude neaktuálne isto-iste...ja vždy v robote to doobeda dostanem, nejak tak mi to vždy vyjde...držím palce, aby ďalší testík vyšiel pozitívne 🙂

@mistisa neboj, doliečiš sa a potom bude všetko cupi-lupi 😀