icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. feb 2012

@delideli aha tak žeby som išla k endykr. dr. asi to tak urobim

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 a nie je skoro na testík? Teda už sa to asi za tento mesiac nezmení? ... asi najlepšie vieš... Keď teaz nie je, tak máš istotu, že sa mu pri lete nič nemôže stať.. a ako si písala, dúfam, že zmena Vám prospeje..

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 fakt je podmienka laparka? lebo ja som priechodná a aj folíky mám už veľké, asi by to bol zbytočný zákrok... hm, musím sa opýtať dokiho, či musím aj laparku absolvovať... a na 12 DC ste išli obaja s mm tam a koľko ste sa museli zdržať predtým 😀 ?

yvi83
14. feb 2012

@azzura malo by sa to robit den pred ovu ale niektorim babam to robia aj den po ovu takze neviem, kedze vajicko zije 12 az 24 hodin, myslim ze pred ovu je to istejsie, lebo spermijky tiez ziju 2 az 3 dni. 🙂 ..3dni pred IUI sme sex nemali,aby bol dostatok ale po IUI sme to poistili este v ten den vecer a aj druhy den 🙂 a bolo to take neprijemne ked ta kliestami roztahuje a ten krcok prichytava ale da sa to vydrzat a za ten vysledok to urcite stoji/dufam ze sa podari/ a myslim ze porod bude asi kus zdlhavejsi a bolestivejsiii ale my vydrziiime...no nie 😵 😵 len nech to uz priide

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co som 28 DC, minule mi na 26 DC už vyšiel pozitívny, takže myslím, že už sa nič nezmení 😒 čo už, čakala som to po minulom neúspechu, že asi teraz to nebude dobré, tak ideme do ďalšieho kola 😉

yvi83
14. feb 2012

@azzura ani mne neodporucal skusat hned , takze sme zacali az po druhej mrche....na IUI mozes ist 3 ..4 krat, potom sa to uz riesi vacsinou s IVF 😉

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 tak to je škoda.. 😨 Vy sa už ako dlho snažíte? u vás je aký problém? 😒 Budem Ti siiilno držať palečky, nech v marci sú // 😎 a nieže to bude malý číňanko 😀

aliaxa
14. feb 2012

@aknedz dakujem aj tebe zelam krasneho valentina ...dnes mi brali 5 ampuliek krvi a neviem naco

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 a ako vies ze mas priechodne??uz ti nieco zistovali??? okrem lapar. sa to robi aj tak ze ti vstreknu kontrastnu latku a pot UTZ vidia ci to preteka vajcovodmi....3 dni sme nesexikovali ale po IUI sme este v ten vecer a aj druhy den 😅

azzura
14. feb 2012

@yvi83 moja, drži ti palce. Dufam, že sa vydari na 1x a potom ta budem nasledovat ja s @fifitko25 😉

azzura
14. feb 2012

@yvi83 no aj mne povedal, že ak sa do pol roka po laparke nezadari tak ideme na IVF...ale to neceeem 😒

franzziska
14. feb 2012

@aliaxa asi by som z toho odpadla 😲 😀 😀...aj ked sice uz som vytrenovana, uzila som si svoje vnemocke sa miliony odberov krvi..tak to my tak obvodna vzdy vravi ze aspon som pripravena na tehotenstvo 😀 ale injekcie ineho charakteru ako odber krvi neznasam 😀

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 ja chodím k dokimu od októbra ako na klavír, sledujeme folíky, stimulujeme a všetko, takže by nemal byť problém..... pred 3 týždňami bol mm na spg a vyšli nám slabé výsledky, takže nám z ISCARE odporúčili IUI.

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co rok asi... problém bol najskôr u mňa - malé folíky.... teraz je u mm, pomalé spermie ☹ proste z blata do kaluže 😠 mne pomocou liekov a stimulácie už vajka rastú, ale mm nie je na tom najlepšie, takže nám už odporúčili aj IUI, no skúšame šťastie ešte 😅 ak nevyjde ďalší cyklus, tak sa na to dáme

aliaxa
14. feb 2012

@franzziska ja som bola parkrat darovat krv ale tiez to nemam rada ked mi pichaju niekde ale prezila som to a 5 marca mi zas budu brat dufam ze nie uz tak moc

yvi83
14. feb 2012

@azzura dakujem pekne...teraz len cakat, ani test som si radsej nekupila lebo by ma trhalo kazdu chvilku 😀

yvi83
14. feb 2012

@fifitko25 a dali mm aj nejake vitaminy?? ja som mojmu kupila vitE ale on to zoberie len ked ich naahodou zbada 😀 a ked mi uz robil doktor IUI tak povedal ze toho bolo dost a ze vybrali najlepsich 28 ale doteraz neviem ci tisic, milion alebo ako to maju 🙂 , lebo 28ks by asi bolo malo nie?? 😅

palculienka2011
14. feb 2012

@bubacik5
@fifitko25
toto coto toto?!?!? 😲 ma neondejteee, ale neva, dokym nedosla, nic neni stratene a ak predsa len dojde, marec je nas 😉 porodime v novembri, cez zimu si crngacov vypipleme a na jar uz ficime v sportaku 😀

fifitko25
14. feb 2012

@palculienka2011 no proste nič 😠 len jedna hnusná čiara, a tá druhá zamrzla po ceste asi 😠
a ty sa máš ako? lepšie?

fifitko25
14. feb 2012

@yvi83 heh, kúpila som mu vit. E, aj zinok, B-komplex, koenzym Q10.... toto by malo podporiť rýchlosť a hustotu žralokov, tak uvidíme, dopujem ho 3 týždne zatiaľ.....
nevadí, že bolo len 28, ale zas akých supermanov 😀 😉

palculienka2011
14. feb 2012

@fifitko25 hej, ja uz lepsie, uz len krce mam v bruchu, ani grc ani hnacka-klop klop klop...mamina so sestrou dosli hned rano babysittovat, tak preto som sem prikvitla az teraz...a mm uz ma termin na spg do iscare, stvrtok na obed. A uz viem, preco ste platili 18e-lebo 9e spg a dalsich 9e precitanie vysledkov, hmm? My si nedame precitat-bud to vezmem ku svojej gynde, nech to ona rozlusti,alebo sadnem za uja gugla...ale mm uz ma scvrknuty zadok, chudaaak 😀

tweetinka.co
14. feb 2012

@fifitko25 ufffff dosť.. No dúfam, že v marci to výýýjde!

fifitko25
14. feb 2012

@palculienka2011 čoooooo?? nám nikto nečítal výsledky, ešte aj meškali s ich zaslaním a musela som si to urgovať !!! 😠 😠 😠 tak teraz som sa inak nahnevala 😠 😠 😠

fifitko25
14. feb 2012

@tweetinka.co aj ja ti držím palce 😉 😵

palculienka2011
14. feb 2012

@fifitko25 hmm. tak to je divneeeee 😲 😲 nam to takto vysvetlila teta, myslis, ze v Martine mozu byt drahsie sluzby nez v BA? sa mi nechce verit!!!Cize vam len normalne poslali vysledky bez ziadneho dalsieho vysvetlovania a platili ste 18e???Nam povedali, ze vysledky budu do 40minut, zahada

fifitko25
14. feb 2012

@palculienka2011 tak... volala som tam v ten deň poobede, že ako prvé výsledky a teta mi v telefóne len povedala, že slabé, pomalé žraloky a aj hustota slabá, že by mal jesť vitamíny a piť rajčinovú šťavu. Ale nepovedala nič inšie !!! a že ostatné výsledky - kompletnú morfológiu pošlú do 7 dní.... a poslali po 14tich, keď som to urgovala 😠 tak nás pekne o...........li 😠

aknedz
14. feb 2012

@aliaxa fiha,tak ta riadne odkrvili! A co ti robia nejake testy?

palculienka2011
14. feb 2012

@fifitko25 no mozno si za to "slabe, pomale" vypytala tych 9eur...lebo ja si to tak predstavujem, ze mm tam pocka tych 40min, daju mu do ruky papier nicnehovoriacej zmesy pismen a cisel, zacaluje 9eur a ide domov a potom to budeme spolocne lustit 😀

aliaxa
14. feb 2012

@aknedz vraj sa to na zaciatku tehotenstva tak robi ale radsej takto viacej ako keby ma mali stale pichat sice v marci ma budu zas 😝

bana_ba
14. feb 2012

ahojte dievcata,som tu nova,ale myslim,ze patrim medzi vas. s mm sa snazime 7mesiacov o babatko a nic :( v nedelu som mala dostat, v kutiku duse som uz dufala ...ale dosli...dnes :(