Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@palculienka2011 ďakujem za tvoje myslenie pre mňa 😀 😀 😀 bolo fajne, dalo sa a zajtra som zasa doma, idem na vstupnú prehliadku k lekárke 😀 😀 😀
@bana_ba ja som kupila macu z druhej ruky, od vardzikovej, ktora ostala tehu, cize ju uz nepotrebovala 😀 😀 😀 a mm najskor penil, ze nic brat nebude, ale ked sa ani tento cyklus nepodarilo, tak ho to tak vzalo, ze si dobrovolne naordinoval, dnes sa aj na spg objednal, proste to zacal brat vazne, kdezto ja som sa naopak nejak ukludnila a uz to beriem s vacsim relaxom 😀
@fifitko25 podla mna je dobre, ze nie si tehu, lebo by si sa nervila, kebyze potom letis...este by ten tlak v kabine urobil daco fazulakovi...vsetko zle je na nieco dobre, uzijete si cinu, ochutnas hadov, pavukov, psov a potom to vyjde 😀 😀 😀 a mozes sa poobzerat po nejakych zarucenych prostriedkoch na urychlenie pocatia-predstavujem si taku staru zosuverenu cinanku ako ti podava do ruky nieco zoschnute pokrutene, co nam tu budes predavat vo velkom lebo je to zarucene 10000krat ucinnejsie ako maca 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 tak to je super, aspon sa prestriedate 😀 no moj mm suhlasil, ze to zacne brat, ale stale je toho nazoru, ze nech na to nemyslime, nech sa proste lubime a ze to dojde samo... a kedze sme sa dohodli na 1 roku skusania 🙂 tak ho na vysetrenie netlacim a ani seba 🙂 ja si myslim, ze u mna je to len o tom, ze cim viac budem tlacit na pilu, tym dlhsie to bude trvat 🙂 ty si teraz kolky DC? ci ako je ta skratka? 😀
@fifitko25 presne tak moja vidim ze sa odomna ucis a toho optimizmu sa kustik na teba nalepilo.to ma tesi. 😉 uvidis ze skor ci neskor to bude tak ze si budes vyberat z mm kocik ktory sa vam najviac lubi a budete chystat vsetko pre bambulatko male aby prislo do peknej izbicky 🙂 ver tomu vsetky tak budeme 🙂 takze hlavu hore milacku 😉
@bana_ba mm ma pravdu, ze na to netreba mysliet a len si uzivat jeden druheho, ja sa snazim, ale lahko sa hovori 😀 😀 😀 😀 hlavne po ovule, ked sa dni vlecu jak sopel..a som AZ 2dc, ale dnesok sa chyli ku koncu, tak uz pomaly aj 3dc 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no v zakázanom meste je strom plodnosti, idem ho tam riadne obchytkať, aby mi niečo pridelil 😀 a možno aj niečo od starej čínanky zoberiem a potom vás tu všetky počarujem 😀
@fifitko25 tak jednu vetvicku z toho stromu si prosim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 no ono to vyzerá skôr ako nejaký samorast, to už ani nie je strom, má už tisíce rokov a vraj fakt tomu, to sa k nemu pomodlí, pridelí, čo si najviac želá 😀
@fifitko25 hmmm, ano a pride ti coskoro // 🙂 prajem kazdej! skus znova, mozno hcg bola slaba a kolise, aj tak tt neni 100% spolahlivy. rano som testovala testovala a do polhodky ziadny duch cely biely a paf do prace a pred chvilou ja potvora som vytiahla z kosa tt a teraz vidim slabulinky duch, hmm..to je uz pase, 2 tyz.ziadna mrch, nech uz pride!
@mistisa sakra, jak to, že tie testy nič neukazujú? 😠
@fifitko25 toto nie je možné, tak som verila, že aspoň niekomu...
@purina12345 ahoj mojka, pozerala som tvoj grafík, no teda, čačaný je, som rada, že hormóniky sú v poho, už len to snažilkovanie treba naordinovať 😀 včera sme začali s čoromoro, tak uvidíme čo a jak a graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita
@aliaxa ahaaa, tak gratulujem dodatočne 😉 nevedela som, áno, mne prvý raz brala sestrička 1 ampulku a teraz idem 27meho a tiež mi ide brať až 5 - hovorila
Ono to je na všetky možné genetické testy pre bábätko, na overenie tvojej krvnej skupiny, overenie ci si v poriadku a nemás ziadne zápalové choroby alebo prekonané nejaké choroby, ktoré by bolo treba preliečiť a podobne, preto je toho treba tak veľa 🙂
@palculienka2011 no presne, do ovulky pohodka, tutu mutu a po nej uplne,ze zleeee, ja som sa mu to aj snazila vysvelit,ze nejde to len tak sa tvarit,ze nic,ked sa vsetky zmeny deju v zenskom tele. tak mne zacal dnes na obed. a kedy mavas ovu?
Babyyyyyyyyy vy tu toľko nepište ... potom hodinu vas musim dočitavať 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova zlatik to kvoli tebe tolko piseme, aby si sa nenudila 😀 😀 😀 😀
lásky ahojte, pekne si užívajte Valentína so svojimi polovičkami, my ideme do mesta na večeru a potom sa uvidí 😀 😀 😵 tiež vám prajem sladké chvíle s vašimi miláčikmi 😉
@bana_ba cca na 14dc, ale budem testovat ovu testami, tak snad sa trafime presne a premyslam, zeby som tento cyklus skusila pomerat bazalku do ovuly, potom uz nie, lebo ma to nervuje, ale ci to bude vychadzat aj s testami a hlienom...som totiz na pnke tento tyzden a buduci mame jarne prazdniny v robote, tak mam mooore casu rano 😀 😀 😀

@lucecita nie, test je divný, teraz poobede na ňom čosi je, ale je to asi len machuľa..... popravde sa necítim tehuľkovsky a nejak cítim, že mrcha sa blíži... zatiaľ nič, dokonca ma ani prsia nebolia a ani kríže, včera som ich cítila... dnes už iba čosi slabé v podbrušku....