Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska ahoj, co si smutna?
@elebe ahoj, práveže asi nepraskali... na 12 DC som mala 12 mm folík, čo je dosť zlé 😒 doktor ma potom zavolal o dva dni neskôr zas pozrieť, či náhodou len nedozrievajú neskôr a na 14 DC som už nemala žiadny 😔 takže nemali šancu dozrieť ani prasknúť... po clostilbegyte mi na prvýkrát narástli dva 19 mm a 23 mm, ďalší krát už len jeden 24 mm a naposledy jeden 22 mm, všetko na 12 DC 😉
@fifitko25 aha....no ja som sa pýtala preto lebo tento mesiac som bola u dokiho,lebo ovulka nie a nie príjsť...a bola som tam v pondelok a videl mi len 13mm folík,takže mi nevedel povedať či z neho niečo bude...no a včera som mala pozitívny ovu test a dnes mi trošku vyskočila teplota 😕 😕 tak a teraz neviem že čo to 😕 😕 😅
@purina12345 aaaaaaaaaaaano, papam...davam si to dokopy do jogurtu....akurat sa mi semiacka mocia a macu mam tiez na na stole prichystanu 😉 . Akurat vcera moj mm zalahol, dostal chripku ako hrom 😒
@purina12345 zazraky sa deju..moznoooo vas anjelik poslal nahradu 😉 ale tak...hlavne,ze si v poriadku...mozno to bude zajtra ine...
@franzziska co sa deje? 😨
@fifitko25 no tak ale uvidíš....možno to ešte vyjde...a ak nie tak na budúci mesiac..raz to isto vyjde... 🙂
@fifitko25 ja pravda že mi robil len vonkajší ultrazvuk a vnútorný nie....tebe robil aj vnútorný?? 😕 možno sa pomýlil práve kôli tomu 😕 dnes nejdem nikam,už som aj odriekla pracovné aktivity,fujavica jak sviňa,na aute sto kíl snehu,uvidím ešte dnešný ovu test a zajtrajšiu teplotu 😖
@mistisa ajoj ako sa dnes mas?
@azzura no supeeeer, tak len papaj a tvojmu mm prajem skoré uzdravenie
@franzziska a tebe sa co moja stalo? hm?
@franzziska tak pomalicky moja pomalicky vcera bol doslova pekny valentinsky den tak dnes som nastartovana 🙂 chacha mrcha nechodi a to som 5 den po vyvolavacke tak uvidime ani necitim nic ze by mala prist.a ty? ako?
@azzura no ja som zdravá 🙂) držíme sa...aj deti sú už ok...tak uvidíme dokedy...dnes sype....teda riadne..nestíhajú odhŕňať.....a na cestách hrôza....som zvedavá aké to bude do poobedia....ja merám....tak klasika..ešte ovu nie je...minule bola skôr..aj mrcha prišla skôr..tak uvidím teraz ako to vyjde
@mistisa aha takze myslis ze by to mohlo u teba ucinkovat? ja-normalka,ako vzdy

☹ ☹ ☹