Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska myslim ze by mohla ved nejdes ani na vysetrenie ani na nic.skus zaklopat a uvidis ale nemala by ta nechat cakat podla mna.mna tiez hned vybavili to bola otazka 3 minut takze pohodka 🙂
@palculienka2011 no takto sa zachovam vacsinou..ale dnes sa ma to nesmierne dotklo ☹ ved jemu som nic zle nepovedala,neurobila...a nie som oduta...som strasne smutna a sklamana..a to je rozdiel..to on urcite dojde s vyplazenim jazykom a usmevom..ale tentokrat to neberiem...
@palculienka2011 inak dobre len uvažujem čo by som zjedla ale nanič som ešte bohužiaľ neprišla 😠
@vavenecka zase zacali padat tie biele hovna, je mi z toho na grc 🤐
@l_e_n_o_c_k_a tak mas zdravo vystipane licka co? co si odhadzovala?
@l_e_n_o_c_k_a laska moja pomohlo..dakujem..len..neviem to nejak prekusnut ☹ ale to prejde..
@mata_ba ☹ ach moja,ani neviem,čo ti na to napísať...to by aj mňa hrozne sklamalo,keby na mňa tak vyletel...iné by bolo,keby to obrátil na vtip,ale hentak reagovať...uff,no nie je to s nimi vždy ľahké,ale u teba je to v poslednej dobe akési pohoršejšie 😢 no prajem ti akurát to,aby si chlap uvedomil,ako sa správala a aby ste si vydiskutovali to,čo ti prekáža,ako čo cítiš a on nech počúva a hlavne si to zoberie k srdcu 😔
@mata_ba ty si ho poznas najlepsie, tak vies, co mas urobit 😉 ja u mojho degesa s emociami smutny a sklamany neobstojim, on takemu nerozumie, bud som oduta, nasrata alebo hystericka, ine nepozna 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a veď ja viem,že ty by si mi to aj cez tieto záveje doniesla,keby si v ZA 😉 vaaau,že megaveterník,tak to chcem potom vidieť 🙂 a čím ho budeš striekať na plech? ja som dnes kúpila veterníky na oslavu výplaty 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a tu sype stále a stále...už sa teším na tú romantikuš prechádzku mestom 😠
@palculienka2011 u mojho slzy tiez nepomahaju.... skor ma potom este viac ignoruje
@vardzikova mi hovor, ja tiez dumam, ci by som si uz mohla dat aj nieco nedietne a dneska som skusila kusok krtkovej torty a sup, krtko vykukol z krtinca von, bleeeee...ale dala som si alchemilku a celkom pekne mi ukludnila zaludok-potom citam na krabicke, ze vhodna proti hnacke, ja truuuba, tiez som mohla skorej precitat a ne ten hnusny cierny caj pit 😀 😀 😀 😀
@mata_ba nebooj bude dobre, nevracaj sa k tomu... posielam vtip na pobavenie 🙂
Žena si privedie milenca. Manžel je v práci, ale nečakane príde domov jej 9 ročný syn, tak ho zavrie do šatníka. O chvíľku príde nečakane aj manžel a tak zavrie do šatníka aj milenca. Syn hovorí milencovi:
- Je tu tma.
- To hej.
- Mám baseballovú loptu.
- To je super.
- Kúpiš?
- Nie vďaka.
- Ale otec je vonku.
- OK, koľko?
- 25$.
O pár týždňov sa situácia opakuje, chlapec a milenec zasa skončia v šatníku a chlapec hovorí:
- Je tu tma.
- To hej.
- Mám baseballovú rukavicu.
Milenec si spomenul ako to bolo predtým tak sa rovno spýtal:
- Koľko?
- 75$.
- OK.
O pár dní hovorí otec synovi:
- Zober rukavicu a loptu, pôjdeme si na dvor zahádzať.
- Nemôžem, predal som ich za $ 100.
- To je nepekné, že takto ožobračuješ svojich priateľov, pôjdeš sa do kostola vyspovedať.
Prídu do kostola, otec si sadne do lavice, chlapec vojde do spovedelnice a hovorí:
- Je tu tma.
- Nezačínaj s tým zase.
@palculienka2011 no aj henten urcite nabehne so slovami, "co je spuchlinka"..pripadne bublinka,dosero,ofucko..ale asi mu na pozdrav ukazem fakera 😠 😠 😠 pripadne dojde strasne urazeny a nebudeme sa bavit do zajtra...aspon budem s vami cely vecer 🙂
@mata_ba a nemoze jeho spravanie suvisiet s tym, ze sa vam este nepodarilo otehu? To len tak taapam...
@vavenecka myslis ze to je dobry napad? robit megaveternik a potom ho krajat ako tortu? nebude vyliezat plnka?
mam cukrarske vrecka, tak nimi budem striekat.... na papier na pecenie si obkreslim kruh a tak zaciem striekat odvnutra
@l_e_n_o_c_k_a dakujem 🙂 poznam ho 🙂
@mistisa lica vystipane nemam, bo je len -1°C... ale ked spotila som ta do nitky, odhadzovala som o dusu a teraz zas kyda ☹
jeeej,aspon,ze mi v radiu zahrali moju pesnicku... 😅
@l_e_n_o_c_k_a mhm,ak budeš mať dobrú tuhú plnku,tak by to nemal byť problém...a hlavne ho dať dobre schladiť...vidíš,to mi nenapadlo,že by sa to tak dalo,ja že máš taký mega veľký nástavec 😀 😀
@palculienka2011 si mi po včerajšku poslala sneh na sever??? 😠 😀 😀 už nevidím ani na 3 metre dopredu 😀 lol, to bude popoludnie a noc 😀

@mata_ba o moje no tak nic s tym uz nenarobime ked pride ale ver tomu ze raz nepride mrsina jedna hnusna. a stale nechape ze ju nechceme a furt bude otravovat 😠