Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a no ved to. keby v maxe bola cukraren, tak hned idem na veternik 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 urobim aj ja. nahovorila si ma 🙂
@lucecita ahooj, tak už som doma, konečne.....deň bol síce príjemný, ale zakončil sa v práci dosť na ho°no, prídem domov, brat sa na mňa vyziape....hrôza, no dala som si kávu, sladké a už mi je lepšie....kašlem na všetkých, nech sa niekam strčia 😠 a ty ako? aký bol deň?
tu je graf môj: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@nativanativa gratulujeeeeeeem 😉 tešíííím sa s tebou 🙂
@fifitko25 no ja som vzhladom na moje nepravidelne cykly ani len netusila za posledne obdobie ze kedy vlastne ovulujem , ale brala som ho od 16 do 26 dc , v domnienke ze otehotniem veeeeelmi rychlo jak to tu baby spominali a hovno hovno zlata rybka ...., z clostilu v novembri sa mi tvorili folik.cysty , tak som to uuuplne zabalila a teraz toto , podiivaj sa na prazaaaka 😀 😀 😀
@anett6212 no ja krava ze idem na dufik , budem rychlo v tom .... noooooooooooooo jasne ze nie ...
@lucecita dakujem micka 😉
@nativanativa super 😀 ja idem tretí cyklus s clostilom, doki povedal, že max 4, tak ten 4ty si nechávam na IUI 😀
@kikaneu ahoooooj, ty čo klesáš? 😠 tak to ma mrzí, ako ti dopadol dník, ale tak máš pravdu, vyprdkaj sa na všetko a sladké pomáha, ja papám tiež nejaké keksíky od mm...ja som teraz došla, piekla som u našich tortu bráškovi na 18...zajtra len naplníme a sobotu oslavujeme 😀 graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita a všimni si, že zo včerajška nič nebolo 😠 😠 😠 som zvedavá čo dnes 😀
@l_e_n_o_c_k_a už konečne....ma to strašne ubíja, ke)ď chodím takto neskoro...no zajtra by som mala prísť skôr, tak dúfam, že sa mi to podarí 😉 a ty sa ako máš?
@l_e_n_o_c_k_a akú párty?
@fifitko25 ja uz som dokonca niekolko krat povedala , ze si adoptujem maleho cernoska pekne a bude pokoj , no a maly gargamelko je uz vo mne 😝 😝
@lucecita keď si všimneš, tak ani u nás nič nebolo...len veľa rečí 🙂 ale nevadí, ja som taká unavená, že aj tak by to bolo o ničom (a manžel už tiež melie z posledného, chvalabohu, že je už zajtra piatok) 🙂 veru, kašlem na celú robotu, už na nich nemyslím a brat to isté.....a kde klesám? netuším, možno pokles pred ovu, už druhý deň mám ráno málinko egg hlienu, a potom cez deň taký, že ani ho určiť neviem....tak ktovie, čo to bude 😉
a akú tortu budete robiť? hm? niečo fajnové?
@kikaneu ale ved este sme neoslavili moje narodeniny, tak zajtra pride sestra s frájom tak nieco vymyslam 🙂 a ty vitaj konecne domka 🙂
@kikaneu tak zasa rovnako - veľa rečí a skutek utek 😀 aj ja vravím, že konečne piatok a to robím len druhý deň 😀 ja som ti včera písala o tom, ako ma pichá vaječník, ale to prt makový, to on nebol, len dúfam, že to nebol žlčník 😠 ...vaječník začal dneska v robote, ale teraz nič...ja som mala tiež pred obedom trošku egg a teraz je cremy...a tortu len takú jlasickú orechové cesto a jedna plnka nad parou šľahaná a druhá pudingové a nejak dozdobíme 😀
@l_e_n_o_c_k_a jááááj 🙂 nejak mi to tu uniká.....hm a čo by si chcela? niečo piecť či len nejaké jedlo pripraviť?

zlaticka moja,opustam vas na dnes...vidime sa zajtra a urcite nahlasim 1 DC 😀 😀 😀 a moc vam vsetkym dakujem za dnesok..cmuuuk...pekny vecer