Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 aha, no dobre dakujem za info 🙂 a ako sa inak mas?
@kikaneu ja viem, že to nestačí, pokiaľ sa snažíte o bábo...sakra aj s chlapmi 😠 ja som kedysi sex nemusela, mne stačil raz za týždeň, ale tak po svadbe sa to nejak zlomilo a chcela by som každú chvíľku...a to sme sa po svadbe ešte ani nesnažili o mimi, to prišlo až omnoho neskôr
Dobry vecer babulky nebola som tu skoro tyzden a co ste toho napisali 🙂...Je tu nieco nove o com neviem okrem mel? 🙂
@lucecita robil nadstavbu na plot pre našu Zoricu-opicu, lebo už tretí deň po sebe utiekla z voliéry, ja chápem, že je to potrebné, ale žeby sa ani najesť neprišiel, to nepochopím......a ja som nemala chuť ísť dnes von, bola som domased, porobila som si veci do práce....ešte som nebola, ten riaditeľ sa stále ešte neozval.....tak som zvedavá, kedy odpíše
@lucecita manželka nie je prvoradá.....no nič, skazil mi náladu, neskutočne....a zajtra už práca, normálne sa teším 🙂 odučím si svoje tri hodiny, vytlačím si písomky na celý týždeň, skočím na obed, potom do mesta a domov, budem zajtra variť pôstnu hrachovú polievku, nič iné mi totiž nenapadá....
aj ja dúfam, už len pre to, že neviem či sa tá moja kolegyňa nebude chcieť od septembra vrátiť a
Ďakujem moja
@kikaneu joooooj sakra, ja fakt neviem, ako by som ti v tomto poradila...asi len toľko, že všetko chce čas a chlapec sa uvedomí a bude chcieť to čo aj ty 😉 tak to máš zajtra super deň, to ti rýchlo práca skončí...ja keď som mimo a to havne vďaka mm, idem do mesta a kúpim si dačo na seba pre potešenie...
@lucecita to nič....moja, lenže u nás je to tak, že on po tom dieťati túži viac ako ja (dosť často mám ten pocit) tak nechápem, že čo má za problém.....no končím už 10:10, ale aj tak musím byť v robote do 13:00.....a s tým kúpením niečoho na seba, to nie je zlý nápad 😉 by som ho teda riadne nas°ala 😀 uvidím či mi niečo padne do oka zajtra 😉
idem do postele moja, ďakujem za podporu a milé slová....budem si ešte čítať, unavím očká a pôjdem spať...dobrú noc ti prajem 😉
@anett6212 ja celkom dobre....a čo ty?..meráš?..ako si na tom? 😉
Dobre ranko 😉 tak ja už som hore nechce sa mi spať , momentalne jem jogurtik aby som niečo ľahke do seba dostala 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/franzziska/g...
ahojte dobre ranko 😉 😉

@lucecita veru, aj idem moja, ešte sa nevypínam, musím ho navnadiť a vyhnať do sprchy 🙂 tak dúfam, že sa mi to podarí 🙂