Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@red_kika chapem, podobne pocity mam aj ja
Dobre raaanko dievcence 🙂 ako???
@franzziska ahojky..tak ma napadlo..ty mas digitalny teplomer?lebo niekde som citala,ze ked dlhsie ukazuje rovnaku tepltou,moze to byt tym,ze je zla baterka..neskusis ju vymenit?
@franzziska ja niesom sklamana, ale skor nastvana...a myslim ze to je horsie
@mata_ba tak ja som merala uz dlhsie.. tak uz mam ako taky poznatok o mojom tele co ako kedy
@aduska_ba ahoj lasko no ako bola si už na sono?
@vardzikova moj gyn. ma poslal do gyn.fiv a oni robia ultrazvuk az od 12 tyz. tak musi cakat az do 21.3 ☹
@aduska_ba čožeeee? ooo mojka a ja som si myslela že už maš po a povieš mi tvoje poicty 😒 a tvoj doky nema sono? žeby ti urobil? ja sa prveho marca chysam už na moje štvrté 😀
@vardzikova on mi povedal ,ze je skoro robit :((....vrr uplne som zhrozena
@aduska_ba skoro robiť? a čo je šiši ...to čo maš za gyn.? ja ked som mojmu povedala že chcem chodiť častejšie tak mi nato nepovedal nič ... suhlasil s tym ved aj preto som už bola tri krat a to som zatiaľ iba v 10 tt no v stredu už bude 11 😀
caute baby aj ja som chytila virus, ale zial len nejaky chripkovy 😀 lezim 🙄
@gelinka75 čau cica tak aspon si trošku oddychneš 😀 ja oddychujem už 4 tyžden 😖
zelam pekne ranko.. ja uz poctivo sluzim v pracicke...a chcem ist uz minimalne aspon na matersku... ,ma to tu nejak dnes nebavi...aspon ze mi zlepsuje naladicku.. jeden fesny kolega 😕 ..jaj... zase mam hriesne myslienky 😀 😀
Zato som vcera mangela stopla..ze nemusi ma znasilnovat kazdy den,, ja neviem co ma za obdobie... 😀 he.. vsak este plodne dni tu nie su...
a zacala som dnes znovu pekne podstivo merat... ja by som sa na to tiez vykaslala tento mesiac, bo od 5 marca idem na dva tyzdne na skolenie...a to znamena ze nebude keks.. cize tento mesiac pochybuujem ze urobime babo...no len moja dr. chce vidiet grafy za 3 mesiace 😨
@e.l.i ty budeš asi riadna kôpka srandy čo? 😀 😀 😀 😀 že hriešne myšlienky 😀 😀 😀
@vardzikova no...ani nehovor.. a on je taky provokater.... 😉 ze keby som nebola vydata.. asi po nom skocim... 😝
dobre ranko baby 😉
@franzziska ale jasne.. 😎 jaj ved to ze toho mojho muza lubim ako kona..... 😉
@vardzikova debila mam :(...som strasne nervozna tesila som sa ,ked som bola u nho v piatok a totomi povedal preto si hladam druheho lekara

@fifitko25 mojka posielam vela sil na snazilkovanie a velmi silny virus 🙂))...odo mna 🙂