Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba matka aky profil? no mne sa to pichanie nejako zintenzivnelo ... a mam pocit ze sa mi trosku kruti hlavka a to som uz aj papala obedik aj som pila dnes dost 🙂
ahojteeeee
@vavenecka ahoj micik 🙂
@l_e_n_o_c_k_a nazdarček zlatino 😉 akoo?
Ahojte baby, možno sa to tu už rozoberalo, no nešla som to, tak sa spýtam, či máte niektorá skúsenosť so včelou materskou kašičkou. Naozaj podporuje plodnosť ??
@vavenecka brutalne ma bolí gelula ☹ dala som si ibalgin
@l_e_n_o_c_k_a aaale mici,z čohože? ja už dve noci naprd spím,radiator v spálni vypnutý,paplón tenký a mne je taaaak teplo,že až 😠
@vavenecka ale ani neviem, mozno zmena tlaku ci co ☹ vsetko sa so mnou kruti 😒
@l_e_n_o_c_k_a tak si pekne lažkaj a oddychuj 🙂 ja si idem asi tiež zdriemnuť,káblovku nám zapoja až večer,do kostola idem až na pol 6,tak nemám čo robiť 🙂
@vavenecka veru to idem spravit 🙂 aj ty si oddychni,,, tak pa vecer 😉
@l_e_n_o_c_k_a papik moja a nech ťa rýchlo hlávka prestane bolieť 😉
@vavenecka som zvedavaaa 🙂
@martinatavodova hormonalny profil...fuuu,nie ze tak odkvacnes..a keby to bolo moooc,utekaj k dokimu...
@anett6212 a kam idete? 🙂 no ja meriam len druhy cyklus,tak chcem vediet,ci fungujem rovnako 🙂
@zuzanka9999 tak to ti verím..ale moc sa s tým nezaťažuj..neboj ono to príde samo..keď to bude mať prísť...uvidíš 😉
@anett6212 keď vystúpi..už je po ovu...treba skúšať stále pri nízkych teplotkách..akonáhle vystúpi je po vou..
ahojte baby..no tento mesiac asi zas nič..mam dostať v nedelu mrchu ale už teraz citim take pobolievanie v podbruší takže, znova nič 😒 , no snad buduci mesiac to vidá 🙂
@mattuliatko30 tak uvidime. robila som si aj ovu test a ta druha palicka vysla uplne slabuko ledva ju bolo vidiet.

@anett6212 hej,tiez som si povedala,ze kaslem na to...ale..ked ta moja psychika si robi co chce 😠
@vavenecka mojaaa..mne sa praveze vzdy po sexiku pusti na plno..spermie vraj obsahuju nejaku latku na spustenie mrchy...a dokonca lekar odporucal aj sestre,ked prenasala,aby si dala s muzom sexik...