Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no momentalne to utichlo 🙂 mne nikto zatial nerobil hormonalny profil 🙂
@martinatavodova ja som si to vydupkala 😅 viem,ze to zvyknu robit az po roku snazenia...za nami je polroka...tak som trosku zaklamala...ale chcem vediet,ci sa nedari kvoli nejakemu problemu alebo len este neprisiel nas cas...nerada by som dalsieho polroka premrhala,ak sa mozem liecit
@anlady fiiha len 36? este mas nizsiu nez ja 😕
@mata_ba no to mas uplnu pravdu neviem preco to nerobia hned boze... a co ti tam vlastne mozu zistit ? ako prebieha to vysetrenie?
@franzziska noooo, to je co??
@mattuliatko30 som zvedava aka bude moja vaha na konci tehu typujem take 7 kg dufam že niee viac 😠
@lusinda1989 tak ti dam potom info :D a prečo ideš až tak neskoro? ved screening sa robi pokiaľ viem tak v 12 tyždni 😒
@martinatavodova to len krvicku zoberu 🙂 a zistuju sa tam hormony - muzske,zenske a daaalsie veci...vies,niekedy moze napriklad branit otehu,ked ma baba vela muzskych hormonov...je to proste skumanie hormonov v tele...to sa ide 3 DC,ja som bola 4 DC, potom idem 13 DC,aby mi doki pozrel,ci sa mi dobre vyvija vajko a povie predpokladanu ovu a potom idem 21 DC opat na krvicku 🙂
Ahojte, kto si da so mnou alchemilku? 😀

@anett6212 my sme nejake rovnake 😀