Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ mata_ba to som aj ja počula že po pol roku sa zvykne... mňa znervózňuje mrcha, ako sme sa začali snažiť tak akosi štrajkuje, niesom si teraz istá v rátaní ovulky 😒
@vavenecka bolest trochu ustupila no nelezala som ani 5 minut, bo prisla mamka a ze iba lenosim nech okamzite vstanem 😀 a teraz som si uvarila alchemilku tak idem chlípať 😀
@ mata_ba jaj keď do toho merania sa mne akosi nechce 🙂 a inak to som tiež čítala ževraj keď stúpne teplota tak už je po ovulke, nie že ide, tak neviem...každý hovorí inak 😒
@mata_ba hmm tak to je zaujimave.... kolke by sme uz mali deturence keby to robili hned no nie?
@martinatavodova 🙂 🙂 nerobia tie testy hned, lebo asi si myslia ze sme mnohe hystericke a "bezime" k lekarovi s takymi vecami ak nam 1 den meska a 1 mesiac nemozeme otehotniet 😀
@mata_ba no dufam ze uz ano uz ma to nebavi 🙂 no som veru zvedava co zajtra hned vam napisem a podelim sa s novymi informaciami. 🙂 no super to gratulujem mojka jej to krasne ozaj 🙂 to vam dal sef krasny darcek teda 🙂 posli ho prosimta za mojim sefom nech ho douci 😀😀 😀 .No my budeme mat 24.2 s mojim 7 rokov a 7 mesiacov 😀 vy ste sa minuly rok brali?
@franzziska ahojko micka ako moja? 🙂 co nove?
@martinatavodova hej,ale tak..franzziska ma pravdu..to by hadam baby utekali hned,este pred snazenim 😀