icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
22. feb 2012

@vavenecka no teraz lebo potom idem na brušné tance 😀 a Ďakujem za pochvalu, sa cervenam 🙂

vavenecka
22. feb 2012

@fifitko25 jaaj ozaj,streda,tancovať treba 😀 hehe,no nie je za čo 😉

fifitko25
22. feb 2012

@pacica ahoj musia byt dve a rovnako silné... Ak bude jedna slabšia tak je test negativny a ovu zrejme neprebieha

fifitko25
22. feb 2012

@vavenecka no Ved to 😀 dnes z mm nic nebude, volal mi že ani nevie kedy príde a kde mu hlava stojí... Esteze sme sa pomojkali Včera 🙂 čítala som že tvoja mrcha zas blbne... To Čo?

pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
22. feb 2012

@pacica Fuha to je zložité s ovulkou, môže byt aj skôr aj neskôr.... Podľa dlzky cyklu by mohla byt medzi 10-14 DC... Merias si teplotu? Treba sledovať konzistenciu hlienu to je nsjlepsi ukazovateľ 😉

kathy1
22. feb 2012

@pacica testuj par dni pred od nejakeho 10 dna 🙂, mala by pomaly silniet ta druha ciarka, az kym nebudu rovnake, alebo ta vznikajuca silnejsia

mata_ba
22. feb 2012

@vavenecka len nevymyslaj a zajtra pekne testni 😉

@anett6212 co uz so mnou 😀 a co sa tyka toho testiku ovu,ty mozes mat silnejsie..no ona pri porovnani ostatnych mala tusim najsilnejsi ten 17 Dc

mata_ba
22. feb 2012

@fifitko25 jej,aka pekna fotecka 😉 a alchemilky som dnes mala pollitra 😀 ja akurat papam grepik 🙂

mistisa
22. feb 2012

@vavenecka @fifitko25 @mata_ba ahojte koceny 🙂 a aj vsetky ostatne babizne 🙂 ako sa tu dnes mate vsetky? a co mate nove? 🙂

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa ahoooj,ja mam dnes happy day 😀 ty ako??

miriamka3
22. feb 2012

@mata_ba kedy je vhodné robiť nejaké vyšetrenia? idem asi v piatok k lekárovi tak sa chcem trocha informovať ale predpokladám že keďže sa snažíme len 3 cyklus tak je to asi skoro...

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba no tak super mojko to rada pocujem teda vlastne citam chacha 😀 a coze ta tak potesilo? ja tak nejaka som nijaka ☹ mrsina stale jeduje a stale silno ☹ a zajtra idem do BA tak som v napati co dokino povie 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
fifitko25
22. feb 2012

@mistisa ahoj moja ja dnes blaznivy den v robote, o chvíľu idem na brušné tance 😉 a ty ako, uz Ti je lepšie??

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 lekari robia testy vacsinou po roku...ale ako som spominala,ja som poziadala o testy po polroku...nechcem stracat cas,ak by mi nieco nasli..nech sa mozem hned liecit..

miriamka3
22. feb 2012

@ mata_ba to som aj ja počula že po pol roku sa zvykne... mňa znervózňuje mrcha, ako sme sa začali snažiť tak akosi štrajkuje, niesom si teraz istá v rátaní ovulky 😒

fifitko25
22. feb 2012

@pacica nemusi to tak byt, ovu môže byt aj skôr aj neskôr. Mavam cca 30 dnove cykly a posledne dva som mala najskôr na 12 DC a potom dalsi cyklus na 14 DC ... Ideálne je sledovať to a testovat medzi 10 az 14 Dc

mistisa
22. feb 2012

@fifitko25 fiha ides sa vykrucat mojko? 🙂 ides zo seba vytrast nervy z roboty co? 🙂 ja neviem stale rovnako mrsina silna a bolava ☹ a chystam sa na zajtra idem do tej BA som zvedava kam pokrocime a co bude na rade 🙂

miriamka3
22. feb 2012

@pacica ovulka nikdy nieje istá 🙂 dokonca vraj len mááááličko žien má ovulku podľa tohto vzorca ale áno, počítaš správne

mata_ba
22. feb 2012

@mistisa chuda 😨 ale prejde to 😉 a neboj,vsetko bude oki 😉 a tesim sa,lebo som dostala od sefa o 500€ vyssiu vyplatku 😵 a dnes som s mojou laskou 4 roky 🙂 a 27.2. budeme spolu polroka ako manzelia 🙂

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka bolest trochu ustupila no nelezala som ani 5 minut, bo prisla mamka a ze iba lenosim nech okamzite vstanem 😀 a teraz som si uvarila alchemilku tak idem chlípať 😀

mata_ba
22. feb 2012

@miriamka3 ja som teraz zistila,ze som ovulku mala az 19 DC..a to som sa dozvedela vdaka meraniu BT...

miriamka3
22. feb 2012

@ mata_ba jaj keď do toho merania sa mne akosi nechce 🙂 a inak to som tiež čítala ževraj keď stúpne teplota tak už je po ovulke, nie že ide, tak neviem...každý hovorí inak 😒

martinatavodova
22. feb 2012

@mata_ba hmm tak to je zaujimave.... kolke by sme uz mali deturence keby to robili hned no nie?

franzziska
22. feb 2012

@martinatavodova 🙂 🙂 nerobia tie testy hned, lebo asi si myslia ze sme mnohe hystericke a "bezime" k lekarovi s takymi vecami ak nam 1 den meska a 1 mesiac nemozeme otehotniet 😀

mistisa
22. feb 2012

@mata_ba no dufam ze uz ano uz ma to nebavi 🙂 no som veru zvedava co zajtra hned vam napisem a podelim sa s novymi informaciami. 🙂 no super to gratulujem mojka jej to krasne ozaj 🙂 to vam dal sef krasny darcek teda 🙂 posli ho prosimta za mojim sefom nech ho douci 😀😀 😀 .No my budeme mat 24.2 s mojim 7 rokov a 7 mesiacov 😀 vy ste sa minuly rok brali?

mistisa
22. feb 2012

@franzziska ahojko micka ako moja? 🙂 co nove?

mata_ba
22. feb 2012

@martinatavodova hej,ale tak..franzziska ma pravdu..to by hadam baby utekali hned,este pred snazenim 😀