icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
23. feb 2012

@mata_ba február už máš preskočený?
@anett6212 tak vraj snaženie je optimálne 6 - 12 hodín pred tým časom čo je tam napísaný, nemusí byť presne vtedy

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 mne februar neukazalo..tak asi ano...a ta nemecka stranka je aka??

momamo
23. feb 2012

@vardzikova Ja ako som vhupla to druheho trimestra tak to postupe prestavalo a od pondelka zatial nic....Uvidime ako to pojde dalej ..

miriamka3
23. feb 2012

@mata_ba som to zavrela 😒 tu som to našla na MK v jednej diskusii, skúsim ešte raz pátrať

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 jaaaj..a pod cim si to vyhladavala??

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 a ak je ta stranka? len ja nviem nemecky 🙂

anett6212
23. feb 2012

@mata_ba hej viem. dnes si asi obleciem sexi pradielko a budem ho zvadzat. lebo to je hrozne s nim niekedy. 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 tu som dala link hore.... tam zadávaš to isté čo do toho prvého takže nemusíš vedieť 🙂

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 dakujeeem..idem to kuk

miriamka3
23. feb 2012

@mata_ba neni začo... ak som správne pochopila tak to ukáže začiatok tej plodnej fázy, stred a záver, len mi je divné že mne vyšiel stred len tuším 2 hodiny pred záverom 😀

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 dve hodiny??mne 45 min 😀 ale tiez mi to v marci ukazuje na 14. a 17.3...ved tom uz budem mat asi par dni pred mrchou..ak uz aj nebude mrcha...

miriamka3
23. feb 2012

@mata_ba no začiatok mi to vyhodilo 19 - teho a stred aj koniec 22- hého, tam mám rozdiel nejaké 2 hodinky. Včera som tu písala že som o tej metóde našla, že je založená práve na styku v čase mrchy lebo to bolo odsledované v Afrike že tam je to zvyk a deti sa rodia a rodia a rodia

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3
@mata_ba mne to tiez vyslo na nejakych 45 min. len nechapem tej druhej tabulke. http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 popísala som ti to, dúfam že to chápem správne, viem nemecky len sa mi to nechce celé študovať 😀

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 sedi to s tym jonasom aj casovo presne. tak asi je na tom nieco pravdy

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212
@mata_ba je tam písané že tá plodná fáza môže vyjsť mimo "oficiálnych" plodných dní ale že okrem tých existuje ešte mesačná fáza čo sú tieto dátumy. A že zvlášť plodné je to vtedy ak sa vám tieto dátumy pretnú.

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 takze sa mame drzat tychto datumov? lebo mne plodne dni aj minuly mesiac vysli az na 19 DC a teraz podla tohto to tiez tak vychadza. len casovo je to tak ze muz je v praci a potom je to nad ranom.

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 tak podla toho ak ti ovulka vychádza na tieto dátumy tak by to malo byť úspešné 😉 teba skúsiť. No a písané bolo že netreba dodržať presne ten čas ale najlepšie je cca 6 - 12 hodín predtým - len neviem či pred začiatkom alebo tým stredom 😒

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 ta to uz je realnejsie. tak znasilnim muza rano kym pojde do prace 😀

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 mne sa ani nahodou nepretinaju 😀 no nevadi...co ma byt-bude..idem papat...za chvilu som tu 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@anett6212 neviem, každopádne si myslím že za vyskúšanie nič nedáš keď sa snažíte tak či tak. Je aj tu dosť snažiliek ktoré sa sledujú, vedia kedy majú ovulku a predsa sa nedarí tak prečo neskúsiť aj toto.. Ideálne je podľa mňa skúšať tak každý 2-3 deň a nezaťažovať sa metódami alebo tým, ako sa zadarilo iným keďže každá sme iná..

anett6212
23. feb 2012

@miriamka3 to hej. to je pravda. tak my sme sa v pondelok snazili a mozno dnes to vyjde. ak opät nezaspime ako vcera 🙂

miriamka3
23. feb 2012

@mata_ba ani mne podľa všetkého i keď som čítala že pri kratšom cykle (posledný som mala 24) sa stáva že ovulka býva cez mrchu a údajne v tom čase spermie aj dlhšie prežijú a je väčšia pravdepodobnosť tehu.. takže podľa toho by sa mohlo zadariť 😉 snažili sme sa podľa Jonáša, bola mrška aj krátky cyklus tak uvidíme ale samozrejme sa toho až tak strašne nedržím 😀

su_san
23. feb 2012

čaute moje zlatučké! 🙂
no konečne sa milosť pani uráčila včera poobede prísť takže som dnes už 2 DC...no tak som sa vyhla vyvolávačke, dnes bolí troška bruško, ale inak som oki, som rada, že je tu, lebo čoskoro sa môžeme začať znova snažiť a dovtedy nám príde aj maca aj fertilman a ja mám femibion a ľanové semiačka a k tomu budem grepy a pomelo, lebo ďžús mi nerobil dobre...tak hor sa na to 😀 😀 😀

mata_ba
23. feb 2012

@miriamka3 ja som mala polroka krasne 28 dni,v januari 33 a teraz 34 dni...som zvedava,kolko budem mat v tomto cykle 🙂 ale mohlo by sa mi to vratit na 28 dni...

angallles
23. feb 2012

@vardzikova uz som testovala ale ni negativny asi vies ake to je stale dufam no som aj realista,moja sestra pred rokom porodila a testy si robila kazdy druhy den a vsetky negativne tehotenstvo jej potvrdil az doktor v 9 TT

henrietad
23. feb 2012

Ahojte, od pondelka som bola v nemocnici,..... A domov som sa vratila sama ........

henrietad
23. feb 2012

Je tu nejaka nová tehu? Vsetko to neprecitam

vavenecka
23. feb 2012

@fifitko25 ale micík,skôr takéto 😀 🙂 😉 veď ja som to čakala,takže prekvapko nebolo,skôr by ma tie dve prekvapili 😉 a tie ma čakajú nabudúce 😠