Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no len aby som nebola este prekvapena nakoniec , ze sa budem zgrcavat z podoby 😅
@vardzikova ja? nemarodujem, lezala som len pondelok-utorok, inak cakam cez vikend mrchu 😝 😠
hadzem graf, takyto ste odo mna este nevideli http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 😀 😀
@vardzikova ja ja svojmu ranajky nechystam. je dobre, ze na tom skorom vstavani vidis nieco pozitivne 🙂 ja tiez ani cez vikend neviem dlho spat a v lete ma doslova mrzi, ked sa zobudim neskoro.
@fifitko25 aj som si myslela 😀 ach,včera zas nič nebolo 😖 celý večer hral countera...tak dnes som chalanom,s ktorými hráva,poslala takúto správu: milí chlapci,neviem s kým môj manžel včera hral,ale ak chcete ďalšieho hráča do klanu,tak ho toľko nezamestnávajte,lebo bez vetra sa ani lístok nepohne,alebo inak a natvrdo,bez sexu žiadny potomok nebude :DDD ďakujem za pochopenie,vaša potenciálna matka ďalšieho hráča :o**
😀 😀
@nativanativa moja z akej podoby? teraz som trošičku nepochopila 😖
@gelinka75 jaaj a prečo som si myslela že maroduješ ... neviem, asi mi už šibe alebo čo 😀 mojka ale tvoj graf vyzerá ako naše Vysoké Tatry 😀
@ivka228 no ved to v lete aj ked nemusim tak vstavam skôr aby som toho cez den aj viac stihla a hlavne mi to potom tak rychlo nezleti ako ked sa zobudim o desiatej a už je obed a po obede je už tri hodin a potom je už večer a možme isť spať
@vavenecka noo fembion sa može, aj ked mne doky zmenil neberiem fembion ale niečo ine čo obsahuje viac železa lebo sa mi veľmi točila hlava aj ked som vypila veľa vody
@vardzikova no ze aby sa to este neobratilo a ja budem grcat jak tur na kazdomkroku , aj to je mozne 🙂
@vardzikova no ale hlavne,že nemôže uškodiť bábenku,keby náhodou bolo 🙂
@mattuliatko30 ahoj mojka..pokracujem,len tentokrat som nejak na jednej vlne... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
len som velmi prekvapena,lebo vcera po mrche uz ani chyru,ani slychu..a dnes rano sa zobudim,totalne mokra.tak som sa divila,ze nejak skoro hlienik..dobehnem na WC a dost vela bledoruzoveho hlienu...a stale mi ide..uplne ako ked sa mi mrcha rozbieha 😨
dobre ranko babulky...ako sa dnes mate?
@vavenecka no komu je lepsie 🙂 ja uz sedim v robote,cakam,kym sa mi rozmocia semienka lanove a rozmyslam,ze co mi sposobilo ruzovy vytok+hlien..lebo vcera po mrche uz ani chyru,ani slychu..a dnes rano sa zobudim,totalne mokra.tak som sa divila,ze nejak skoro hlienik..dobehnem na WC a dost vela bledoruzoveho hlienu...a stale mi ide..uplne ako ked sa mi mrcha rozbieha 😖 aj v podbrusku mam take pocity...
@mata_ba a tie semienka sa musia rozmočiť,či sa môžu aj v takom suchom stave papať? no zaujímavé to máš s tým hlienom,uvidíš,čo sa z toho bude...mne sa stále červená nerozbehla,stále mám len hnedý výtok,ale už silnie konečne,už aj na mini tampón to bolo,tak hádam sa už poriadne rozbehne
@nativanativa no aj to je mojka možne skôr by som povedala najpravdepodobnejšie 😀
@vardzikova tak ty mi pekne malujes certa na stenu , ale no co uz , ved tehotenstvo nie je choroba , aj ked v mojom pripade vynimka potvrdzuje pravidlo ..... , u mna je to choroba od sameho zaciatku 😖 😖
baby bolia ma oba vaječníky ako na mrchu......... au pomoc 😖 čo to je?
@vavenecka ja neviem..mne purinka odporucila 2 PL semienok do 1 dc vody na 2 hodky..ale citala som,ze sa mozu aj suche papat,ale potom treba hned vypit aspon 150 ml vody... a to by som nebola ja,aby mi vecne daco nebolo 😠 vcera ma aj bolelo tak divne brucho..a dnes mi este drahy zahlasil,ze ho boly penis..dufam,ze mam nejak infekciu ☹
@mata_ba a tak ja celkom pijem,len asi musím viac papať semienok,ja možno tak 1PL si dám na pečivo...ach jaj,no už aby si bola tehu,vtedy väčšinou všetky problémy ženu opustia 😉 a mm prajem tiež,nech ho prestane bolieť,až môžete snažilkovať...môjho zvykne vajko bolievať,ale lekár mu nič nezistil,že to môže mať aj z chrbtice...

@vardzikova no veď to,že by ich veľa pozostávalo 😀 ale by mi aj jedno bolo s nimi,ak by som bola tehu 🙂 ešteže femibion sa môže stále 😉