icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
24. feb 2012

@vardzikova no veď to,že by ich veľa pozostávalo 😀 ale by mi aj jedno bolo s nimi,ak by som bola tehu 🙂 ešteže femibion sa môže stále 😉

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova no len aby som nebola este prekvapena nakoniec , ze sa budem zgrcavat z podoby 😅

gelinka75
24. feb 2012

@vardzikova ja? nemarodujem, lezala som len pondelok-utorok, inak cakam cez vikend mrchu 😝 😠
hadzem graf, takyto ste odo mna este nevideli http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 😀 😀

ivka228
24. feb 2012

@vardzikova ja ja svojmu ranajky nechystam. je dobre, ze na tom skorom vstavani vidis nieco pozitivne 🙂 ja tiez ani cez vikend neviem dlho spat a v lete ma doslova mrzi, ked sa zobudim neskoro.

ivka228
24. feb 2012

@fifitko25 ahoj, tak ty uz zarezavas ☹ ja sa neviem vykotit z bytu, uz som mala byt davno na ceste

fifitko25
24. feb 2012

@vavenecka 😀

ivka228
24. feb 2012

@gelinka75 si si ista, ze toto sa da nazvat hrafom? 😀

vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 čo mici,ešte ti nezatrhli koňa v práci? 😠 😀 ja som dnes domena,akurát som dopapala bagetku so syrom,ľanovými semienkami a šunkou a ako dezert som si dala nugátku 😀 😀 😀

fifitko25
24. feb 2012

@vavenecka zatrhli, ale ja mám mobil s internetom 😀

vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 aj som si myslela 😀 ach,včera zas nič nebolo 😖 celý večer hral countera...tak dnes som chalanom,s ktorými hráva,poslala takúto správu: milí chlapci,neviem s kým môj manžel včera hral,ale ak chcete ďalšieho hráča do klanu,tak ho toľko nezamestnávajte,lebo bez vetra sa ani lístok nepohne,alebo inak a natvrdo,bez sexu žiadny potomok nebude :DDD ďakujem za pochopenie,vaša potenciálna matka ďalšieho hráča :o**
😀 😀

vardzikova
24. feb 2012

@nativanativa moja z akej podoby? teraz som trošičku nepochopila 😖

vardzikova
24. feb 2012

@gelinka75 jaaj a prečo som si myslela že maroduješ ... neviem, asi mi už šibe alebo čo 😀 mojka ale tvoj graf vyzerá ako naše Vysoké Tatry 😀

vardzikova
24. feb 2012

@ivka228 no ved to v lete aj ked nemusim tak vstavam skôr aby som toho cez den aj viac stihla a hlavne mi to potom tak rychlo nezleti ako ked sa zobudim o desiatej a už je obed a po obede je už tri hodin a potom je už večer a možme isť spať

vardzikova
24. feb 2012

@vavenecka noo fembion sa može, aj ked mne doky zmenil neberiem fembion ale niečo ine čo obsahuje viac železa lebo sa mi veľmi točila hlava aj ked som vypila veľa vody

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova no ze aby sa to este neobratilo a ja budem grcat jak tur na kazdomkroku , aj to je mozne 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@vardzikova no ale hlavne,že nemôže uškodiť bábenku,keby náhodou bolo 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka..pokracujem,len tentokrat som nejak na jednej vlne... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
len som velmi prekvapena,lebo vcera po mrche uz ani chyru,ani slychu..a dnes rano sa zobudim,totalne mokra.tak som sa divila,ze nejak skoro hlienik..dobehnem na WC a dost vela bledoruzoveho hlienu...a stale mi ide..uplne ako ked sa mi mrcha rozbieha 😨

mata_ba
24. feb 2012

dobre ranko babulky...ako sa dnes mate?

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba aaahoj moja 🙂 dobre sa mám,cica mi spinká na nohách,som na nete a mám pustené teleráno 😀 pohodový piatkový dník a príprava na upratovanie 😀 a ty ako?depka je už fuč?

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka no komu je lepsie 🙂 ja uz sedim v robote,cakam,kym sa mi rozmocia semienka lanove a rozmyslam,ze co mi sposobilo ruzovy vytok+hlien..lebo vcera po mrche uz ani chyru,ani slychu..a dnes rano sa zobudim,totalne mokra.tak som sa divila,ze nejak skoro hlienik..dobehnem na WC a dost vela bledoruzoveho hlienu...a stale mi ide..uplne ako ked sa mi mrcha rozbieha 😖 aj v podbrusku mam take pocity...

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba a tie semienka sa musia rozmočiť,či sa môžu aj v takom suchom stave papať? no zaujímavé to máš s tým hlienom,uvidíš,čo sa z toho bude...mne sa stále červená nerozbehla,stále mám len hnedý výtok,ale už silnie konečne,už aj na mini tampón to bolo,tak hádam sa už poriadne rozbehne

vardzikova
24. feb 2012

@nativanativa no aj to je mojka možne skôr by som povedala najpravdepodobnejšie 😀

nativanativa
24. feb 2012

@vardzikova tak ty mi pekne malujes certa na stenu , ale no co uz , ved tehotenstvo nie je choroba , aj ked v mojom pripade vynimka potvrdzuje pravidlo ..... , u mna je to choroba od sameho zaciatku 😖 😖

fifitko25
24. feb 2012

baby bolia ma oba vaječníky ako na mrchu......... au pomoc 😖 čo to je?

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka ja neviem..mne purinka odporucila 2 PL semienok do 1 dc vody na 2 hodky..ale citala som,ze sa mozu aj suche papat,ale potom treba hned vypit aspon 150 ml vody... a to by som nebola ja,aby mi vecne daco nebolo 😠 vcera ma aj bolelo tak divne brucho..a dnes mi este drahy zahlasil,ze ho boly penis..dufam,ze mam nejak infekciu ☹

mata_ba
24. feb 2012

@fifitko25 nemas ovulku moja?

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba a tak ja celkom pijem,len asi musím viac papať semienok,ja možno tak 1PL si dám na pečivo...ach jaj,no už aby si bola tehu,vtedy väčšinou všetky problémy ženu opustia 😉 a mm prajem tiež,nech ho prestane bolieť,až môžete snažilkovať...môjho zvykne vajko bolievať,ale lekár mu nič nezistil,že to môže mať aj z chrbtice...

vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 no veru vyzerá to na ovu ako Maťka píše...

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka no vajko aj mojho,ked ho nabudim a potom nic... 😅 ale toto ma tu kozicku uplne na konci taku cervenu ☹ a ze ho to trosku aj stipe..a aj na hlavicke penisu ☹ aaach jaj...

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba ☹ aaaale,chúďa...z čoho to môže mať?nepoužili ste nejakú novú vecičku?alebo možno zmena aviváže,prášku,aj to ho mohlo podráždiť 😖