icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka nie,nie...len ja ho stale buzerujem za to,ze ked ide cikat,neumyje si ruky...len on robi s nakladnymi autami a tak..ma sice rukavice,ale staci si ich dat dole ,dacoho sa chytit a hotovo...nie raz uz mal aj vriedok taky velmi bolavy tam dole... 😠 😠

gelinka75
24. feb 2012

@ivka228 no ale je to graf, ci nie? 😀 😀
@vardzikova to som len tak zo srandy odmerala, uz vcera som mala PMS takze mrcha pride, teraz sme tomu vela nedali, ani kvoli atb, ani kvoli chripke, obaja sme omarodili

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba aaau...kokosko,teda veď nech si váži,čo má dole,ešte mu odpadne a bude po všetkej srande 😠 😀 😀

fifitko25
24. feb 2012

@vavenecka
@mata_ba baby na 9 DC ovulka??? to je nejak skoro sa mi zdá... 😒

vavenecka
24. feb 2012

@fifitko25 no a? a tak teraz pichajú,ovu môže byť zajtra,pozajtra,kto vie? keď môže byť na 35.,42. deň ovu,tak môže byť aj na 9. 😉

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka to ho potom vymenim 😀 ale nie...no ved hadam sa uz zobudi..uz by sa mohol poucit... 🙄

@fifitko25 no je..a vytok alebo hlienik nemas??

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba 😀 😀 no veru mohol by sa 😉

mistisa
24. feb 2012

@vardzikova ajojcek no to ano teda aj ja hovorim ze mozno ani na IUI nebudem musiet.vam sa podarilo prirodzene? po laparke? tak bola to ta informacia taka i ked som vedela uz ze ma to neobide ale zrazu datum objednania a tak tak som ostala v soku.ale uz je dobre.uz sa celkom tesim lebo viem ze to pomoze.aj ked som to nikdy neprezila ale nemyslim ze to je nieco hrozne.ved to odspim 😀 a dnes ako sa mi mas?

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@fifitko25
@vavenecka suhlasiiiiim,ale netesim sa 😀, lebo ked sa na nieco tesim tak to nevyjde

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka mnam,tie semiacka su take dobre 🙂

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vardzikova nie nepovedal ☹ joooj tak sa tesim z teba aj z brusinka 🙂 a casto na vas myslim

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba @fifitko25 @vavenecka @l_e_n_o_c_k_a @lucecita ahojteee koceny 🙂 ako sa mi tu dnes mate? co nove ? 😀 ja som mala veselu a bodaj by aj plodnu chichi 😀 😀 😀

mistisa
24. feb 2012

Dakujem za srdieeeckoo 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no presne,najlepšie sú plány zo dňa na deň 😉
@mata_ba a papáš ich len tak či s niečím? 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@mistisa ahoj 🙂 ale ujde to 🙂

mata_ba
24. feb 2012

@vavenecka len tak 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa aaahoj moja 🙂 ja som mala tvrdú (akože tvrdý spánok) 😀 inak ničového nič 😠 a už sa mi mrcha konečne spúšťa ako má,bolo načase 🙂

fifitko25
24. feb 2012

@mata_ba od Včera mokro, ale skôr vodovy ako egg

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@mistisa @vavenecka @mata_ba @gelinka75 @fifitko25 @vardzikova dobre ranko babulky 🙂 ja som prave vstala... celu noc som mala hrozne bolesti, som si myslela, ze mi idu ruky odpadnut... a teraz vyberam vhodnu kuchynu na chalupu, a snad ju pojdem aj dnes objednat... a inak co nove?

mistisa
24. feb 2012

@mata_ba takze da sa hej? 😀

vavenecka
24. feb 2012

@mata_ba ee,tak to neviem,či by mi chutilo,oni sú také fajne mazľavé,že? 😀 presne ako egg hlien 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. feb 2012

@vavenecka mne sa dnes snival taky krasny sen, ze som na teste nasla II ... no neviem ci to bol ovu ci tehu 😀

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka no pekne mojka jooj aj ti je asi zle co?mne uz skoncila konecne 😀

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no keby ťa rúčky neboleli,tak by si sa hádam aj do ružova vyspinkala 🙂 ja som dala o pol šiestej mici jesť a zaliezla som zase do postele a spala kým mm nevstával 🙂

vavenecka
24. feb 2012

@mistisa zatiaľ ani nie,ale už cítim pochody v maternici,idem si pre istotu šľahnuť paralen na bolesť 😠

mistisa
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aky pekny piatok budes mat co? 🙂 a coze ta tak boleli.hm? moja to si sa moc nevyspala co?

vavenecka
24. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mehehe,no aký super sen 🙂 a to je jedno aký to bol test,lebo z ovu s // bude tehu s // 😉

mistisa
24. feb 2012

@vavenecka no veru mojka a uvar si alchemilku 😀

e.l.i
24. feb 2012

ahojte tak ja nestiham citat tu.. bo ste toho popisali... 🙂 tak ja som vcera mala t 🙂 vy vytok ze.. egg... no a dnes odchadzame s manzelikom na chatovacku..a neviem co ma chyta ale asi nejaka mykoza po antibiotikach.. bo ma nejak svrbi suska, nieje to take velke svrbenie..ale bojim ze sa to zhorsi.. uz raz pred 3rokmi som zazila mykozu. blee..... poradte mi co na to.. nechto rychlo prejde..nak ach moj grafik.. 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

mata_ba
24. feb 2012

@fifitko25 tak moja,uz sa radsej snazte 🙂 mozno uz budes mat aj zajtra ovulku..