Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivka228 no ale je to graf, ci nie? 😀 😀
@vardzikova to som len tak zo srandy odmerala, uz vcera som mala PMS takze mrcha pride, teraz sme tomu vela nedali, ani kvoli atb, ani kvoli chripke, obaja sme omarodili
@vardzikova ajojcek no to ano teda aj ja hovorim ze mozno ani na IUI nebudem musiet.vam sa podarilo prirodzene? po laparke? tak bola to ta informacia taka i ked som vedela uz ze ma to neobide ale zrazu datum objednania a tak tak som ostala v soku.ale uz je dobre.uz sa celkom tesim lebo viem ze to pomoze.aj ked som to nikdy neprezila ale nemyslim ze to je nieco hrozne.ved to odspim 😀 a dnes ako sa mi mas?
@vardzikova nie nepovedal ☹ joooj tak sa tesim z teba aj z brusinka 🙂 a casto na vas myslim
Dakujem za srdieeeckoo 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no presne,najlepšie sú plány zo dňa na deň 😉
@mata_ba a papáš ich len tak či s niečím? 🙂
@vavenecka mne sa dnes snival taky krasny sen, ze som na teste nasla II ... no neviem ci to bol ovu ci tehu 😀
@l_e_n_o_c_k_a no keby ťa rúčky neboleli,tak by si sa hádam aj do ružova vyspinkala 🙂 ja som dala o pol šiestej mici jesť a zaliezla som zase do postele a spala kým mm nevstával 🙂
@l_e_n_o_c_k_a aky pekny piatok budes mat co? 🙂 a coze ta tak boleli.hm? moja to si sa moc nevyspala co?
@l_e_n_o_c_k_a mehehe,no aký super sen 🙂 a to je jedno aký to bol test,lebo z ovu s // bude tehu s // 😉
ahojte tak ja nestiham citat tu.. bo ste toho popisali... 🙂 tak ja som vcera mala t 🙂 vy vytok ze.. egg... no a dnes odchadzame s manzelikom na chatovacku..a neviem co ma chyta ale asi nejaka mykoza po antibiotikach.. bo ma nejak svrbi suska, nieje to take velke svrbenie..ale bojim ze sa to zhorsi.. uz raz pred 3rokmi som zazila mykozu. blee..... poradte mi co na to.. nechto rychlo prejde..nak ach moj grafik.. 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...

@vavenecka nie,nie...len ja ho stale buzerujem za to,ze ked ide cikat,neumyje si ruky...len on robi s nakladnymi autami a tak..ma sice rukavice,ale staci si ich dat dole ,dacoho sa chytit a hotovo...nie raz uz mal aj vriedok taky velmi bolavy tam dole... 😠 😠