Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
aaaa moj graf babiky , len tak pre zaujimavost 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@pacica http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
no tu si pozri moj graf a pochopis
@pacica zapchy su a aj nemusia byt prejavom , ja zatial problem nemam
@pacica ahaaa , no tak to je nic podla mna , to je tym ako velmi pijes a co hlavne papas , stolica sa ti meni podla toho
Berhanovááá 😀
@gelinka75 ahoj 🙂 robila som tiramisu, obed, upratovala si v tej novej linke, fuj toľko prachu 😀 potom sme mali návštevy 🙂 tak som ešte nebola ani v sprche, teraz dávam dole lak z nechtov 🙂 o, a ešte po obede sme stihli sexík s manželom, po týždni 🙂 a ty sa máš ako? dávno som od teba nič nečítala 😉
@gelinka75 aj my sme mali deťúrence na návšteve, jedna slečna rok a druhá dva a pol 🙂 kočky 🙂 sa na mňa zavesili a išli sme sa pozrieť, čo robí manžel 😉 veď to treba, aby sa prilepilo 😀
@lucecita nakoniec sme neboli, oslávenkyňa je na chate, tak načo by sme šli, no nie? 🙂 tak naši pôjdu zajtra a my už len zavoláme, keďže ideme doobedu preč
@gelinka75 a kedy budeme s tebou vedieť ako dopadlo to jediné snaženie po liekoch? 😀
@kikaneu no pekne, tak ste mali super návštevu 😉 ja som bola len u našich chvíľku a aj do lidla som kukla a cestou som sa brodila v snehu a vode na chodníkoch...nech žijú cestári 😠 😠 😠 😠 😠 😠 chodníky sú pre nich španielska dedina, vody toľko, pomaly 10 cm v hĺbke!
a dúfam baby, že vám obom to tulkanie urobilo to čo treba 😀
@gelinka75 naše sú obe blndínečky alebo skôr zlatovlásky 🙂 staršia modrooká po ocinovi a mladšia hnedooká po mamine 🙂 rozkošné sú 🙂 budú tu u babky celý týždeň, tak ich uvidím denne, super 🙂 veru, kedy budeme vedieť? 🙂
@lucecita moja, to poznám, my na dedine v zime chodníky nemáme odhádzané vôbec a v meste taká katastrofa ako aj u vás.....dobre, že mám voľno a nemusím tam ísť....som zvedavá ako bude v Prešove 🙂

@pacica no ja z vlastnej skusenosti musim povedat , ze ja som mala pichavu az bodavu bolest v oboch prsnikoch na striedacku , prechadzalo to az do podpazusia , aj taku tahavu bolest som mala