icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
27. feb 2012

@zuzanka9999 ja to tiež najskôr poviem kamoškám,až potom neskôr rodine...teda dúfam,že bude čo povedať 😅 😀 tak až ti to rýchlo ujde v práci a šetri sa 😉 pekný dník 🙂

zuzanka9999
27. feb 2012

@ivka228 to si velmi pekne napisala, az ma to dojalo🙂 mas uplnu pravdu budem mamou, a este tomu asi to bude skorpion a ja som skorpion 🙂)))))

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa aaale ešte si chvyľočku počkaš na kungfu pandu kym bude kopať 😀 😀 😀 ja sa už nato tiež tešim 😀

vardzikova
27. feb 2012

@zuzanka9999 kamoška by toto neurobila...ok maj sa ahoj

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova mam taky pocit , ze do mesiaca si budem musiet kupit nove podberaky na cecaky , nejak mi narastli 😝 😝

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa moja ja už som dvakrat kupovala čo ti poviem 😀 😀 😀 😀 su proste obrovske

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova a najhorsie je to , ze som sa pristihla ze pozeram detske veci , uz ma veci pre mna prestali zaujimat 😀

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa no mamina na taketo veci si musiš zvykať 😀 , ja som si už vybrala kočiarik

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova no chcem vidiet , hod foto 😝
gimme inspiration

vardzikova
27. feb 2012

@nativanativa lasko mam ho v albume mrkni

fifitko25
27. feb 2012

baby, tak chytro: mám jeden folík 24 mm vľavo, 13 a 12 mm vpravo. Ten vľavo je už už na prasknutie, no ovulka sa sama od seba nerozbehla, takže zasa mi dali pregnyl.... uvidíme, čo bude. Ak nič, doki mi odporučil laparoskopiu - priechodnosť vaječníkov, takže to mám v pláne v apríli a potom môžeme pristúpiť k IUI. Bez prefukov to nepôjde ☹ takže nič moc, idem radšej pracovať, nech zaženiem zlé myšlienky.... cmuq

nativanativa
27. feb 2012

@vardzikova krasny , len tak pre info , po com idu teraz avvvtiaky pre prckov ?? 😀

mata_ba
27. feb 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka..takto vas drapli tie bacile? ☹ tak zelam skore uzdravenie a oddychni si...ja neviem,hadam sa ovulka blizi 🙂 v stredu idem k mudr.,tak som zvedavaaa co mi povie aj na tu krvicku,co mi brali na HP...a dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mata_ba
27. feb 2012

@zuzanka9999 juuuj,tesim sa...a drzim paste nech je vsetko v poriadkuu 🙂

mata_ba
27. feb 2012

Ahojte..pekny den Vam zelam...

mistisa
27. feb 2012

@vavenecka @miriamka3 @fifitko25 @l_e_n_o_c_k_a @pacica @mata_ba ahojkajte koceny.prajem vam vsetky krasne ranko aj ostatnym babiznam no co ake tu mame novinky? idem skusit dostudovat chacha ale vy tolko pisete ze jatra hadam skoncim 😀

mistisa
27. feb 2012

@zuzanka9999 joj moja som stastna moc ti gratulujem 😉

mata_ba
27. feb 2012

@mistisa ahojky 🙂 zuzanke9999 vysiel pozitivny tehu testik 🙂

mistisa
27. feb 2012

@mata_ba joooj super sa tu rozrastaju tehulky tusim ze? uz pojdeme zachvilu aj my na radu 😀 som pozerala foto ze ciarocka silnie 🙂 dnes pojdem aj ja testnut ale musim do lekarne kupit tehu testik.ale mozem az o 10:00 lebo som PN a to mam vychadzky ☹ kupim celodenny ked budem mat byt ukaze aj na obed nie? 🙂 aj tak cakam iba jednu / 😒

mata_ba
27. feb 2012

@fifitko25 nebooooj,vsetko bude v poriadku...a ak by aj bolo treba spravit prefuky,potom uz ani nebudes vediet ako a budes tehulka 🙂

mistisa
27. feb 2012

@fifitko25 no mojko tak vdim ze si dopadla podobne ako ja naposledy.neboj mi to zvladneme a potom sa ani nenazdame po laparke a ze sup sme tehulky 🙂 uvidis 😉

mata_ba
27. feb 2012

@mistisa tehu testik??ved si mala teraz mrsku,nie?ci sa ti nieco nezda??no drzim palcekyyyy 🙂 najlepsie je sice ranny moc,takto skoro..ale ak je to tam,malo by ukazat aspon minidusika 🙂

mata_ba
27. feb 2012

@miriamka3 ahojky..ani ja nic nove..ale v stredu-stvrtok idem k mudr..ma mi povedat prve vysledky z HP a kuknut foliky 🙂

mistisa
27. feb 2012

@mata_ba no tusim som ti pisala co som mala ten piatok vsak?jak mi bolo zle a v sobotu poobede mi zacal taky ruzovy vytok ci co no a vcera som si urobila ovu testik a bola tam slabudna druha ciarka 🙂 uz len z toho som ostala prekvapena lebo ja som v zivote nemala ani na ovu testiku ani na tehu druhu ciarku.svagrina mi kazala urobit aj tehu pre istotu a aj ovu este dnes ak bude palicka silniet tak minimalne po troch rokoch budem mat ovulku 🙂 tak si urobim aj aj 🙂

mistisa
27. feb 2012

@mata_ba mojka ovu testiky su neni dane kedy treba robi ci? je to jedno?

vavenecka
27. feb 2012

@fifitko25 no zlatík,hlavne,že sú folíky 😉 a aj tú laparku prežiješ,neboj 🙂 a možno ani nebude potrebná a budeš o chvíľu tehu 🙂

fifitko25
27. feb 2012

@mistisa Och moja som taka smutná z toho, ale tak Čo uz narobim, skúsim Všetko Čo mi pomôže otehotniet 🙂 no Možno sa nám to teraz podarí a uz nic nebude treba.... Ale štve ma, že nemam prirodzenu ovulacii pri tak veľkom foliku ☹

mata_ba
27. feb 2012

@mistisa jaaaaj,ano viem...tak drzim pasteeeee 🙂 ci uz k jednemu alebo k druhemu 🙂 a ja som ovu este nerobila,ale baby spominali, ze je dobre robit pobede a 2 hodky predtym nic nepit 😉

fifitko25
27. feb 2012

@vavenecka no a teraz mi je jasne Prečo bol včerajší ovu test negativny ☹ je mi nanic a k tomu je Ešte aj pondelok ☹

vavenecka
27. feb 2012

@mistisa ahoj mici,nové nemám ništ,mrcha už úplne skončila,bola megakrátka-od piatku do nedele,ak nerátam to divné špinenie od minulého pondelka...vuaaa,je to naprd,veď neviem,odkedy si mám cyklus rátať 😠 a od zajtra si budem len tak pre info ovu testíky robiť...si sa pýtala,že kedy-no tak najlepšie niekedy poobede ale dve hoďky predtým nepiť 😉