Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 mojenko presne viem ako sa citis.neboj musime to zvladnut.my zeny sme silne ja mam tiez stale strach neboj sa nad nicim inym nerozmyslam len nad 29.3 . ☹ aj ked viem ze to neni take strasne ale mam predsa strach ked prvy krat idem do nemocnice a este tak daleko od domova ☹ to je veru skoda ze to mas takto.ja som zvedava co mi dnes ovu testik ukaze ci ciarocka zosilnie alebo zoslabne .ale je to sila ked mas hentaky folik hm no a po tom pregnyle sa spusti hej?
Dobre ranko babenky 🙂
som tu dlhsie nebola, tak co mate noveho? ja som bola na svadbe tak som nemala cas odsledovat ovulku, ale moj graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@vavenecka no pekne mojka.hm.no ja som taka nedockava na ten ovu testik ze co ukaze 🙂 a skusim aj tehu kupit a urobit pre istotu 🙂 no moja to mas ale fakt na prd..no ja som urobila ved vcera na 9DC a slabunka ciarocka bola.no uvidim. ved som ti pisala vcera 🙂 joj a tak mi je na prd taka som chora ☹ ledva dycham. no urob veru a uvidime daj info mojka potom 🙂
ahooj babizne 😉
@mata_ba http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ja takto a to mám len 21DC
@nativanativa tie fááára no ten čo ja chcem tak stojí myslim 280 E čo nieje ani veľa tak akurát 😀
@mistisa pekne odtestuj 😉 a skoro sa vylieč,snáď ja sa chorobám vyhnem,to skôr mm niečo donesie... 😖 ja tiež testnem zajtra a budem si každý deň robiť a pekne si ich lepiť,aspoň budem vidieť čo a ako 🙂 ale myslím,že sa načakám,možno až tak okolo 20DC bude ovu,keď mávam také dlhé cykly...
@mistisa ked musis-tak musis 🙂 a jasne..som v robote a mam stale zapnuty pc... 😉
@mattuliatko30 fiiiiha,to sa nejak poponahlala mrcha 😨 aj sa citis na nu?
@bubacik5 aaale fajn 🙂 idem papat semiacka 🙂 a cakam ovulku.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@fifitko25 hej 😀 , doki mi kazal az v v nedelu okolo 10 hod (ciže do 48 hod od pregnylu), ale ja som si to urobila po svojom, lebo uz v sobotu som citila L a vcera P..... Ale aj tak som uz dostala recept clostil na dalsi cyklus, ked pojdem na IUI. Nechcel mi ho dat, že co ked toto vyjde, ale nedala som mu sancu mi ho vypisat, lebo ja take stastie nemam aby to teraz vyslo 😠 , ani s tym nejak neratam. A ty ako, kedy ti povedal že by mala byt ovulka?
@mata_ba práveže ani nie..žiadne príznaky

@fifitko25 a ako vie doki,ze dnes-zajtra sam nepraskne??ako vie,ze sa sama nespusti ovulka? 😕