Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova
@vavenecka
@mistisa
@fifitko25 bre ranko 🙂 celu noc som nemohla spat, som akasi vyklepana z tej konzultacie, a ani sa necitim moc dobre ☹ bojim bojim 🤐
@anett6212 ja idem v stredu k mudr na foliky a povie mi prvy vysledky z HP..tak som zvedavaaa...a inak takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@azzura dakujeeeem 🙂 a ty ako?
@azzura moja to nieje veľa to je by som povedala jeden z tych lacnejších su aj oveľa drahšie 😀
@anett6212 ahooj,jj prišla v piatok a už je aj po nej 😀 😀 😀 proste haluz 😎
@l_e_n_o_c_k_a ale moja 😒 držím palčeky,budem na teba myslieť,držkaj sa a nech len dobré správy počuješ 😉
@l_e_n_o_c_k_a oj mojka a kam ideš?
@l_e_n_o_c_k_a ahojky..neboj,vsetko bude ok 😉
@vardzikova fakt? este drahsie? Ale hlavne ze vam sa paci, a cena nie je dolezita...vsak ho potom zdedi druhe babo 😀 😀
@azzura fak t mojka aj drahšie kamoška čo kupovala tak dala za kočiarik okolo 500e a to mi už pride trošku veľa 😀 , a inak lasko ako? už si po ovlke alebo ešte len čakaš?
@l_e_n_o_c_k_a ahojcek neboj nic mojko daj hned vediet uvidis ze to dobre dopadne 😉 budem drzat palceky kedy ides?
@vardzikova my sme vo faze snazenia, asi uz mam po ovulke
@azzura a čo teplotka stupla? či už nemeriaš ? 🙂
@azzura ajojcek nie nie nemeska skoncila mi mrcha minuly tyzden.ale piatok mi bolo tak zle neviem tusim som ti pisala a v sobotu poobede mi zrazu ostalo zle a spustil sa mi ruzovy vytok a bolesti ako na dalsiu mrchu.tak som vcera robila ovu testik a ukazala sa tam sruha ciarka ale slabulinka.a svagrina kazala nech si kupim radsej aj tehu test a urobit dnes dalsi ovu testik ci zosilnie ciarka alebo nie.tak som napata 🙂 tehu nevide urcite ale ked vide ovu testik tak za posledne tri roky mam prvu ovulaciu super nie? joooj bodaj by 🙂
@vardzikova nemeriam. V piatok som bola u doktora a mala som na oboch stranach dominatny folikul a tak mi pichol pregnyl. Po laparke mi zacal fungovat aj L vajecnik. Ty sa mas ako?? grcas este
@azzura supeeeeer to je super že už ti pracuje aj to druhe jajco 😀 ,ja ešte grcam ale už menej ako niekedy už sa to asi ustaluje ved už bolo aj načase 😀
@vardzikova jasné , tam je to už poriešené.....
@nativanativa važne a ?
@vardzikova no, mas pravdu, uz by stacilo grcania a je nacase priberat a gulatit sa 😀 😀
@azzura nieee guľatiť nieeee 😠 😠 😠 😠 😠 ja nechcem byt tučna 😢
@mata_ba dakujem. tak mna cely vikend velmi pobolievalo podbrusko. hlavne ked som stala pri sporaku a ked mi teple islo na brusko tak vtedy ma to velmi bolelo. a ked som si sadla, tak bolo opät dobre. bolo to take zvlastne bolenie. lebo inokedy cez ovulku ma boli bud pravy alebo lavy vajecnik a teraz uplne cele podbrusko. tak neviem. ja by som sa nevedela dockat stredy. verim, ze to dobre dopadne. 🙂

@vavenecka ahoj, no ako???? mrcha prisla???