Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova cica, dostanes po holej, ved to musis koli babetku...vytvorit mu idealne podmienky. Neboj, ved sa rychlo dostanes po porode do povodnej formy. Ale prsia ti nevadia že rastu 😀 😀 😀
@azzura nieee cicuše mi vôbec nevadia že su fajnove 😀 to je asi jedine čo moj mm momentalne na mne miluje ako okremmojho rastuceho bruška
@mata_ba
@mistisa
@vavenecka
@anett6212
no ahojte, toľko je tu toho popísaného že nemám šancu čítať tak ak máte niečo podstatné, napíšte 🙂 tak ja som prišla od dokyho, všetko je ok, zasmial sa keď som povedala odkedy sa snažíme že to je jasné že to je kratulinko no a odporučil hlavne nič nesiliť,nerobiť stres a paniku keď to nebude hneď, treba sa správať prirodzene a ono to príde 🙂 ale ak by som niečo zvláštne pozorovala alebo sa nezadarilo do pol roka mám prísť a pozrie sa nato 😉
@mata_ba to hej len myslím tak že - teda ja sa tomu až tak nerozumiem ale myslíš že pri klasickej preventívke napr zistí či vôbec mávam ovulku atď? keď som dlho brala HAK tak mohlo niečo zblbnúť... on sa zatiaľ len pýtal či nemám problém s mrchou a vraj tie 2 dňové rozdiely v cykle sú úplne v pohode
@miriamka3 no to neviem..mne na preventivke nic nehovoril...ale teoreticky by to mohol zistit podla krcka maternice,nieco vypoveda aj hlienik..a robil ti vnutorne sono?tam by mohol vidiet vajka...ale na preventivke moj doki nikdy nic nevravel..len take,ze maternica normalneho tvaru,aj vajickovody,ziadne cysty....ale konkretne k ovulke mi nic nepovedal...to idem teraz vo stvrtok special kvoli ovulke...to budem 14 DC a bude kukat foliky...
ahojte herecky.. tak ja som mala vykend na chate... cize nestiham ani citat co ste vsetko popisali.. tak ako mame nove tehulky...?
no aha ake mam ja skoky.. hmm.. a dnes ze total egg hlienik.. 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/e_l_i/grafy?...
@vardzikova no baby sú terezka hanka a rebeka a chlapci jakubko šimon a patrik , tie už mám dávno vybrané a hodia sa aj k priezvisku
no zistujem, ze ked som tento mesiac zas nebrala kys. listovu (posledne to bol femibion) tak som ani raz nemala take bolesti na mrchu od 7DPO ako v cykle ked som ju brala, mne to asi fakt nerobi dobre 😉

@anett6212 tak,uz su to len dva dni 🙂 ale som zvedavaaa..dufam,ze bude vsetko ok..lebo stale mam taky divny pocit...ale tak..co ma byt-bude 🙂 papam semiacka,grepik,kys.listovu,pijem alchemilku,sexikujeme,modlime sa..je to v rukach Bozich 🙂